reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ayni no to jak trafiłaś na fajną babeczkę to super tylko właśnie nigdy się nie wiadomo na kogo się trafi :)

tak szybko ze szpitala wypuszczają?? u nas jest tak że albo 3 doby leży się z maleńśtwem albo matka wychodzi po 24 h jak wszystko ok a dziecko zostaje... te pełne 3 doby...

powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :) denka tylko spokojnie :*

Felicity001 witamy nową potrójną mamusię :)

Amellie bo to jest tak jeśli boisz się o coś to lepiej iść sprawdzić ja u lekarza byłam już w 4 tygodniu jakoś żeby sprawdzić czy macica wporządku ale ja to po poronieniach krwiakach i innych bzdetach.. ale jak wszystko u Ciebie ok to najlepiej koło 7-8 tygodnia iść bo wtedy już wszystko powinno być wiadać :) choć też czasami się zdarza że jest za wcześnie :)

Ayni spanie w nocy ?? budzę się dzisiaj to tarzałam się po łóżku jak głupia nie umiałam miejsca znaleść piersi bolą z podwójną siłą.. i 2 razy pobudka na siku i coś się nappić...

i jeszcze te głupie sny.. wczoraj mi się śniło że zaczeło nam się palić mieszkanie.. byłam sama z nati w domu w bardzo zaawansowanej ciąży wziełam małą na barana i z tym brzuchem wyszłam przez balkon i tak na sam dół po oknach po barierkach no masakra jakaś MATRIX :)

a dzisiaj pierwszy byl taki że - po porodzie byłam taka gruba że mój M chciał się ze mną rozwieść bo go nie podniecałam w żaden sposób i kochać mnie też przez to prezstał...

a ddrugi to już magia szłam gdzieś z takim wielkim psem .. w końcu gdzieś mi uciekł weszłam do jakiejś bramy a tam jakiś klub był gdzie uprawiali seks każdy z każdym i wg wiecie.. i nie chceieli mnie z tam tąd wypuścić.. spędziłąm tam parę dni aż jakiś mężczyzna się nade mną ulitował i wypuścił z tam tąd a póżniej razem z nim uciekłam do ciepłych krajów...

no to trzeba mieć nasrane w głowie...:D

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Witaj Felicity! :)
Danka, powodzenia na wizycie! wszystko będzie ok :)
A ja jakoś zasypiam ale budzę się w nocy, w żołądku mi zasysa i muszę się mocno skupić by zasnąć ponownie ;p
A do mojej wizyty już blisko. Pojutrze idę ale dopiero na 17:40 więc ja cały dzień będę czekać a to i tak była najwcześniejsza opcja, bo normalnie chodzę na 20 albo i później, takie oblężenie Mamusiek ;)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, u mnie pięknie sypie śnieżek :)

Tak po prostu? :szok: Ja sie nie znam na tych betach, bo u nas tego nie robia w ogole. Ale dobrze ze sie nie dalas, idz na nastepne usg :)

no nie do konca po prostu, po 7 dniach stwierdzil ze pecherzyk sie nie rozwija, i juz na kolejny dzien mnie umawial na zabieg, ale sie nie zgodzilam, bo w poprzedniej ciazy serduszko widzialam na usg robionym ok 40 dni od owu, a tu byl dopiero 20, wiec daje nam jeszcze troche czasu - a jutro mam wizyte z usg u innego lekarza zobaczymy co powie, bardzo bardzo wierze w to ze bedzie dobrze - jeszcze patrzac na ta bete ze tak ladnie przyrasta.

Amaliee a idziesz prywatnie czy na NFZ? Według mnie dobra decyzja, ja mam nadzieję, że u mnie już coś będzie widać, a jak nie to jeszcze w przyszłym tygodniu pójdę:))

Ojj moje sny też są jakieś pokręcone:szok:

czytałam że w ciąży często jest tak z tymi snami właśnie,

mi 2 dni temu się śniły wszystkie szyby potłuczone w jakimś innym domu bez mebli , i malutkie kawałeczki powbijane w ręce i stopy (byłam na boso) i wyciągałam je :szok:

Dziekuje Maddlena:)

Ja tak jeszcze nie ogarniam obslugi tego forum tj. cytowania itd :(

A co do spania to ja mam problem z zasnieciem przez to ze po poludniu potrafie zasnac na stojaco, wczoraj zasnelam w aucie jak jechalismy 15 min do banku :D a rano zas nie potrafie wstac w ogole , dzisiaij strasznie ze soba walczylam:) a pewnie przez to, ze naczytalam sie ostatnio jak pisalyscie o erotycznych snach to i mnie dzisiaj dopadlo :)
Moze dlatego nie chcialo mi sie tak wstawac heheh skoro w realu nie moge :)))))

a pisalyscie wczoraj o poloznych, to taka polozna jest zawsze do kazdej ciazy?

EM Ka szybko się nauczysz:tak:

Mi się śniła moja wizyta, tzn. bardziej czekanie przed gabinetem niż sama wizyta, chyba to przez to, że tak na nią czekam:-D

reklama
Do góry