reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej :-)

Wchodzę zobaczyć co u Was, a tu Katka takie gorące relacje zdaje :-D katka kciukasy zacisnięte i oby szybko poszło!!!

sonia, mam nadzieje,że jednak to nie cholestaza, trzymam kciuki za jutro &&&

u mnie pełna chata, więc nie mam nawet kiedy do kompa usiąść, ale uwielbiam , jak jest tyle bliskich dookoła :-D

Dziewczyny martwicie sie waga maluszka, a ja tu mam święty spokój :-D moje dziecie nie było ważone od 22 tygodnia, tu się tego nie ''praktykuje''. Z jednej strony to nawet i lepiej, bo stres posiadania takowej wiedzy mnie omija...
Dziś byłam na wizycie i na własne życzenie miałam robiony wymaz na GBS. Nawet nie musiałam się jakoś szczególnie tłumaczyć, doktorka tylko zapytała się, czy zgadzam się na badanie, jeśli tak, to ona nie widzi problemu. Teraz czekać na wyniki.
Co do rycyny :eek: mam próbę za sobą w pierwszej ciąży. u mnie skończyło się osttrą biegunką,wymiotami i zatruciem, a mała i tak posiedziała jeszcze 10 dni od tego felernego eksperymentu. teraz chocbym miała znów przenosić, to nie ma szans, nic pić nie będę. Dopiero jakiś rok po wypiciu tej rycyny, mogłam znów spojrzeć na sok pomaranczowy , tak mnie trzymało- chyba gorzej niż po pierwszym wypiciu alko:dry:

ayni witaj z powrotem :-) ja też Cię pamiętam .

Ale emocjonujący wieczór się zapowiada...poród w realu, super, czuję się jak na meczu, cały czas Katka ci kibicuję, zdawaj relację na żywo !!!!

A jak reszta naszych dziewczynek????

reklama
Do góry