reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Choco cieszymy się, że czujesz się w miarę dobrze i czekamy na relację jutro ;-)

Natalina super czekamy na dłuższą relację, jak dojdziesz od siebie i wytulisz maluszka ;-)

Katka to jakoś się rozbujało, a już myślałam że te 3 cm nie zwiastują szybkiego porodu. Już końcówka zaraz &&&:tak:

Ooo katka super ze sie rozkrecilo:D trzymam kciuki:D

Ja dzis jakis kiepski dzien mam, nieregularne skurcze, bol jak na @, i cisnienie skacze ale jeszcze w normie:(

choco, ale super :) spokojnej nocki w takim razie :)

katka, to juz z gorki, od 5 cm idzie szybciutko!

natalinaa, super odpoczywaj teraz :)

ależ mamy emocjonujący wieczor :) moze komus sie jeszcze udzieli i ktos wyskoczy dzis na pordowe :D

Katka ciągle trzymam kciuki, dużo siły.

Ja idę spać bo nocy jednak nie odespałam, a poza tym męczą mnie bóle podbrzusza więc dobrej nocy mamusie ;)

reklama
Do góry