reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
ja dzis byłam w Lidlu, tak przed 10. i kupiłam kurtkę mezowi i dla Hani ale jeszcze musi troszke do niej podrosnać. Generalnie nie chcodzę nigdy o 8 do Lidla bo dzikie tłumy są, staram się być tak o 9-10 i z reguły udaje mi się kupić co trzeba. Katka powodzenia!!

witajcie :)

juz taka pora, ze pewnie mamy na swiecie 4 nowe wrzesniowe Dzidziusie :) (Joani, Choco, Elleni, Natalinaa.)
Ktoras ma jakies info od dziewczyn?

Kama, witaj :)

Dziewczyny ja tez podzielam Wasze opinie dot. porodu duzego dziecka. Ale przestalam o tym myslec bo i tak ja musze urodzic i tak...

katka, wowowow super :) pakuj sie i jedz :) co 10 minut to juz fajnie!! a nie wiadomo ile na izbie przyjec zejdzie :)
Powodzenia :)

ania, rozbawilo mnie Twoje stwierdzenie o skocznym seksie :))))

Pomyłam podłogi, gotują się pierogi^^

Maltanka chyba mój chłop się zdenerwował że tyle dzieciaczków chce go wyprzedzić:D

Kama na niedziele miałam.

Idę pod prysznic...:),,,
Kurdę jakoś ciężko mi uwierzyć że to to

ania// pewnie i racja z tym sexem ;)

Zrobiłam zapiekankę makaronową z wędzonym kurczakiem i warzywami i czekam sygnał piekarnika. Później pewnie poczytam.

Dzień dobry dziewczynki!

My po badaniu ktg, skurcze co 10min ale tylko przepowiadające + kilka mocnych. Brzuch jak bolał tak boli i powoli pozbywam się czopa...jeżeli do poniedziałku się nie rozkręci to wskakuję na piłkę a S zabiera się za masaż sutków - moich oczywiście ;P Dostałam zielone światło od położnej, że możemy zacząć już dzisiaj ale S jeszcze trochę chory to poczekam. Dziecko podobno jest nisko - czyli dobrze, bo szybciej wyjdzie ;P

Katka mam nadzieję, że to już :D

reklama
no no no nie zaglądałam dziś a tu się u Katki akcja wreszcie rozkręca :)

ja w Lidlu pocałowałam kosze puste po kurtkach o godz 9tej, mój Wojtek w Poznaniu do dwóch zajechał i tez nie było, poprosiłam mamę żeby w Zielonej Górze zerknęła wracając z pracy ale chyba nie ma szans.

mnie nikt ostatnio nie przepuszcza w kolejce, nawet stałam w Biedronie i Maja zaczęła piszczęć - mama kupę!!, to ludzie przede mna odwrócili sie plecami, aż mi sie nie chce komentować.

Do góry