reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ann a korzystać trzeba i nie miej w ogóle wyrzutów sumienia

kurtki mówisz? właśnie dzwoniła do mnie mama, bo wiozą małego i kazałam jej zajechać tam u nich do Lidla, myślę mała miejscowość to tak nie wykupią od razu, a ona mówi, że były kurtki dla dzieci o 7 rano i jak się wszystko rzuciło tak nie ma ani jednej już:szok:

reklama
maltanka fakt dla dzieci były ładne te kurteczki i chyba bardziej od deszczu nie takie jak dla dorosłych, ale ja jeszcze nie potrzebowałam :) ale wiesz co może jeszcze warto pójść jutro.
maddlenka no właśnie ten gościu powiedział że on nie zauważył, że ja w ciąży hehe dzięki, ale tak właśnie jest najczęściej że ludzie nie zainteresują się dlaczego ktoś chciałby bez kolejki, a już się kłócą.
Bubbles może ten wiesiołek zadziała też na twoją psychikę skoro w to wierzysz, bo i tak się zdarza a wtedy coś może pomóc :-)

Co do wiesiołka to ja pytałam mojej dr i powiedziała, że nie do końca w to wierzy, ale nie zaszkodzi, więc dostałam pozwolenie. Ja bardzo się boję, że mój poród będzie podobny do mojej mamy (po odejściu wód próbowała rodzić przez 18 h, miała skurcze ale nie było postępów porodu więc ostatecznie zrobili jej cesarkę...), dlatego chcę jakoś pobudzić szyjkę (nawet jeśli tylko na zasadzie placebo)...
A wiesiołek nie wyklucza masażu szyjki przez męża ;-)

Ja umyłam już okno w sypialni, teraz biorę się za kuchnię :tak::tak::tak:

Ann_ no i brawo, ze zawalczylas o pierszenstwo przy kasie:tak: ale taka prawda jak sie czlowiek sam nie upomni to kazdy udaje, ze nie widzi:/ a w lidlu jak sa promocje to tam takie cyrki sa, ze masakra:O

Dziewczyny, nie chce nic mówić ale mój kawaler chyba się zdecydował... co 15 minut... narazie robię pierogi na luzaaaaakaaa:-)

Wiecie co, dobrze że nie pojechałam rano z teściową do tego lidla mówi że normalnie masakra chyba ze 150 osób, dzieci piszczały bo ludzie się nawet na dzieci nie patrzyli... ale wzieła mi teściowa Kurteczkę i Nadusi też jedna jedyną wynalazła:D

Mówiła że normalnie tragedia... jakaś baba była z niepełnosprawną córką i gdzieś ktoś jej torebkę walną....:szok::eek:

Ann ja też mam błękitną, fajna jest... mi się bardzo podoba...

Ann powiedziałam, żeby zajechali jak będą już w LBN tutaj u nas po drodze, będą to będą nie to trudno.

ps. ta nie zauważył, bo zazwyczaj odwracają głowę, a jak się już kogoś upomni i mu zrobi się głupio to musi się jakoś tłumaczyc;-)

Katka nooo nareszcie:D :D :D synek chyba bedzie lubil pierogi, nabral na nie ochoty i postanowil wyjac hehe:)

Ann_ ja sama nie wiem czy w tego wiesiolka wierze, ale ta polozna na szkole rodzenia tak zachwalala i dziewczyny wszystkie biora to ja tez, a co tam hehe:D

Ostatnia edycja:
reklama
Katka to może już i Ciebie dziś w końcu ruszy, oby tak dalej i częściej trzymam && :)

Mnie coś dziś okresowo pobolewa dół brzucha ale bardziej tak czuję jakby mała mi głową tam na dole się wierciła.
Ja nie chcę stosować żadnych specyfików, może potem jak już to przytulankami będę poganiać :)
I też się boję o rozmiar dziecka, ja akurat nie wiem ile ona ma aktualnie ale było tak, że ode mnie w rodzinie duże dzieci się rodziły w okolicach 4 kg, a od strony M takie po 3 kg, także mam nadzieję że mała nie pójdzie w ślady mamy i jakoś ją wypchnę :)

Do góry