reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kara dzieki, ale jutro z rana ide do gina zeby sie uspokoic, bo az sie trzese ze stresu. Nie wiem czy jeszcze raz w tej ciazy zdecyduje sie na orzytulanie, za duzo nerwow mnie to kosztuje.

Witam nowe mamusie :)

Gochson nadal trzymam kciuki, wiara czyni cuda :*

Wy tu o slubach, a ja osobiscie raczej po raz drugi sie nie zdecyduje ;)

Nexis stosowalam lactovaginal po grzybku i jest naprawde dobry, ale drooogie jak nie wiem. Lepiej ograniczyc slodycze i codziennie zjesc jogurt naturalny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Candy to trzymam kciuki &&&, żeby się spełniło i żebyście mieli cudowne walentynki:tak::-D

No niby we wrześniu się rodzi najwięcej dzieci, coś w tym chyba jest skoro na wrześniówkach tak tłoczno:D

Witam się :)

chyba 2 godziny was już czytam... ale nadrobiłam :) wczoraj już sił nie miałam na to :)

oczywiście nie pamiętam za dużo..

gochson super że jednak się maleństwo pojawiło :) czekamy na dalsze wieści:)

piszecie o sexiku :) u mnie to różnie bywa.. raz mam wybuchnąć bo tak mi się chce a raz jakoś tak nie...
ale najbardziej podobało mi się :

"candy a jak z waszym libido??
emilia candy a co to jest :) "

no buchłam śmiechem haha :)

Witam wszystkie nowe mamuśki a parę Was doszło :) i bardzo ładnie :)

no i obiawy się pokazują i u mnie.. jak moje dziecko strzeliło dzisiaj, że tak powiem kupkę to myślałam że dołożę się do tego interesu.. masakra :)
i piję ciągle świerzy soczek wyciskany z pomarańczy pyszny jest po prostu :)

nie wiem co jeszcze pisać.. skleroza.. aale już będę na bierząco znowu:)

Witam się i ja :) pozdrowienia dla nowych wrześnióweczek!
Gochson, tak się cieszę!!! trzymam mocno kciuki! ta niewiedza jest najgorsza, obyś jak najszybciej usłyszała wspaniałe wieści :)
A z moich objawów to senność, płacz kilka razy dziennie bez powodu, nudności (chociaż nie takie straszne) no i bóle podbrzusza, które najbardziej mnie niepokoją...a tak to apetyt raz jest a raz go nie ma.
Walentynkowe zaręczyny brzmią tak romantycznie, życzę wam dziewczyny abyście dostały swoje pierścionki :)
Czytałam, że we wczesnej ciąży szyjka jest nabrzmiała i ukrwiona i że mogą się zdarzyć delikatne krwawienia po przytulaniu lub po badaniach. Ja np. po usg zauważyłam kilka krwistych niteczek, lekarz kazał się nie przejmować.
Ściskam was mocno i życzę miłego dnia :)

A moje libido to akurat chyba wzrosło, z tym, że ja się boję i tak się oboje z moim męczymy, ale skoro nie plamię, ani nic mi się nie dzieje to chyba można, jak myślicie? Bo się wykończyć idzie z taką abstynencją:-D

reklama
maddlena dzięki, to chyba dzisiaj mój będzie miał niespodziankę wieczorem:D Moja teściowa go ostatnio przestrzegła, że teraz musi uważać na mnie i na dzidzie, żeby nas nie uszkodzić i że ma być delikatny i w ogóle, staraliśmy się zachować powagę, ale oboje myśleliśmy, że padniemy ze śmiechu jak nam rad łóżkowych zaczęła udzielać:-D

Do góry