reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
candy6 ja chcę właśnie, M. też chce, rozmawialiśmy o tym jakiś czas temu, jeszcze nie jesteśmy zaręczeni, ale spodziewam się może na walentynki oby jakiś rozmantyzm był ;-)
Co do Twojego TŻ to kościelnego niestety drugi raz nie dostanie, tylko cywilne teraz.

Kusiak własnie na to liczę, ale jakoś na samą myśl, że jeszcze jej nie powiedziałam ściska mnie w żołądku..

Co do grzybicy to ja przed ciążą kilka miesięcy przed miałam, siostra mnie "pocieszyła", że teraz to badziewie będzie mnie częściej odwiedzać, i sie nie myliła. Właśnie się leczę z tego dziś ostatnią 6tą globulkę biorę. Wiem, że jeszcze będzie nie raz nie dwa :baffled:

Candy tak lactovaginal sie bierze dopochwowo. Teraz nie biore ale w poprzedniej ciazy bralam co jakis czas. On zawiera dobre szczepy bakterii.

Gohson- ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaa mordo ty moja. A nie mówiłam . Będzie dobrze kochana, zobaczysz :*************************

Witam nowe mamusie :)

Ja dzisiaj rano byłam na wynikach a jutro na 19 wizyta :)

Miłego dzionka kochane :*

reklama
Do góry