reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

nimfii ta , do której ide na prenatalne też jest na tej liście.
Gochson no ale przecież beta rosła, więc może jeszcze jest nadzieja. Przytulam mocno.

Smutno mi dzisiaj....byłam na cmentarzu u Julka...powiedziałam mu, że będzie miał brata lub siostrę...
potem napatrzyłam się na szwagierkę w 30 tyg ciąży.....
: Sad:

Ostatnia edycja:
reklama
maddalena przykro mi :( ale trzymaj się , maluszek w twoim brzuszku niech zdrowo rośnie i będzie silnym, zdrowym bratem lub siostrzyczką Julianka..

ale dziś cisza , chłodem wieje,jak ta pogoda brrr

Hej dziewczyny, ja w weekendy pracuje i nie mam kiedy pisac ale juz chyba wszystko nadrobilam z czytaniem tyle ze juz nie pamietam... Eh ta krotka pamiec w ciazy :p

Gochson trzymaj sie! Jeszcze bedziesz miala swoja kruszynke.

Maddlena to jest naprawde straszne co przezylas nie tylko z powodu choroby synka ale straty juz tak zaawansowanej ciazy. To musi byc straszne. Dzielna kobieta z Ciebie!

A mi dzisiaj tez cos smutno i tylko bym plakala i plakala... I w sumie nie ma powodow do placzu a ja i tak rycze z byle czego. Hormony! A do tego moj m wyjechal w sprawach sluzbowych i nie ma mnie kto pocieszyc :(

A no i witam nowe dziewczyny :)

czesc Dziewczyny :) Monika z tej strony, daj Boze przyszla fajna mama :)na razie to 6 t3d wiec wyczekuje serduszka... :))))

Maddlena, nie smutaj sie Julianek na pewno by tego nie chcial, a teraz pewnie z Moim i innymi Aniolkami patrza na nas z gory i sie nami opiekuja :* sciskam mocno!

Hej dziewczyny.

Ale sie wczoraj przestraszylam, wczoraj poszlam do toalety, podcieram a tam krew. Myslalam, ze dostane zawalu.
To wszystko przez te sobotnie przytulanie, teraz mam wyrzuty sumienia chociaz jest czysciutko.

Teraz sie boje, ze bedzie tak za kazdym razem i wszystkiego mi sie odechciewa.

Bola mnie wiezadla po bokach, ala!

Dzień dobrek! Oj jak ja kocham być w ciąży! Maz wstał trochę po nas, zrobił mi jajecznice z pomidorami i czosnkiem, troszke mielonego kuminu i sól himalajska pychaaaa.

Denka ty sobie uważaj , lepiej skonsultuj to krwawienie z kimś.

Miłego dnia
Em ka witaj Moniko , fajnie słysząc ze nasze grono się powiększa o nowe brzuchatki

Dzien dobry kochane!
Witam sie poniedzialkowo :-) Ja wprawdzie w wekkendy nie pracuje, ale jak mamy z mezem jeden dzien wspolny wolnego, to komputera nawet nie wlaczam :-) Ale nadrobilam Was mamusie, tyle,ze tak jak kusiak nie do konca pamietam co ktorej. Ponawiam prosbe o cwiczenia na pamiec :p

Maddlena kochana, nie wyobrazam sobie tego co czujesz. Ja mam nadzieje, ze czas choc troche wyleczy rany i tak jak ktoras z dziewczyn pisala bedziesz myslec o Juleczku jako o Aniolku, ktory czuwa nad Wami. przytulam na odleglosc!

Goschon przykro mi bardzo. ciagle myslalam, ze jednak sie uda. Trzymaj sie dzielnie kochana!

Denka lekarka w zeszlej ciazy powiedziala mezowi, ze ma sie teraz obchodzic jak z dziewica :p zadnych dzikich harcow :zawstydzona/y: uwazajcie tam robaczki i faktycznie, moze skonsultuj to z lekarzem.

Chcialabym jeszcze powitac wszystkie nowe mamusie! Trzymamy sie razem do wrzesnia!

Ja dzis mialam mega lenia na wstawanie. Dom ciemny, cieply, a ja musialam wstac do pracy. rany jak mi sie nie chcialo. No, ale teraz juz sie rozruszlam, herbatka z cytrynka wypita, bananek wciagniety i dzien zaczynam :-)

Milego i spokojnego wszystkim!

Witam Was wrzesnioweczki, szczegolnie nowe nicki, bo nie mialam okazji sie z Wami przywitac.

Gochson trzymam kciuki!

Ja niestety coraz mniej na forum, bo bardzo zle sie czuje. Staram sie jak najwiecej odpoczywac, ale przy Oli to prawie niemozliwe, wiec zasypiam razem z nia - o 20 :p
w ogole czuje sie strasznym grubasem, ciezko mi - a w poprzedniej ciazy tego nie bylo.

Liste zaktualizowalam, ale mozna pisac tez do moderatorow jesli juz zostali wybrani o aktualizacje.

reklama
Witam dziewczyny.

Gochson jak się cieszę, Jest nadzieja. Trzymam kciuki &&&&

wesolutka jeśli nie masz nic przeciwko mogę aktualizować naszą listę wrześniówek.
Jak Ci wygodniej możesz mi przesyłać PW od dziewczyn.

Do góry