reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Shiran ja nie wiem mi gin powiedział że jak do 24 sierpnia nie urodzę to nam w poniedziałek 25 zgłosić się na Zapis Ktg i Badanie.....

Wg małż zaczyna mnie denerwować tak to pchał się do przytulanek pierwszy a tak od paru dni totalne zero...;/;/ wczoraj wieczorem po pół godziny leżeniu w łóżku oczywiście ja myślałam że on już śpi bo ja teraz usypiam około godz... no mu się zabrało a ja do niego eeeee? sorryy teraz to ja idę spać... nie będę czekać pół godziny aż ty się zbierzesz;/

reklama
candy gratuluję ! niech córcia zdrowo rośnie;)
Własnie w takich sytuacjach człowiek zdaje sobie sprawę, że poród może zacząć się już w każdej chwili :-pja tu czekam do tego 28 sierpnia a tak naprawdę może to być dzisiaj, jutro czy pojutrze :-p

U nas jutro ostatnia wizyta i u diabetologa i u ginekologa, a mała tak szalała dzisiaj w nocy, że myślałam, że przebije pęcherz i się zacznie wszystko. Po dwóch godzinach takich harców jednak postanowiła iść spać :-p

Candy gratuluje! To dziewczyny szybciej ten watek zakladajmy bo ja jestem strasznie ciekawa jak sie zaczelo i od czego sie zaczelo :D Candy no czekam na recenzje!! :D

Joani ja sie w nocy tez meczylam ze skurczami...

Wczoraj wieczorem sie z mezem przytulalismy i potem pol nocy sie meczylam ze skurczami. Byly niezle! Zaczynaly sie na brzuchu i rozchodzily na kregoslup i tak co 4 min. Przypomnialy mi od razu o porodowych skurczach i tym bolu :/ az sie zaczelam porodu i tego bolu bac przez chwile... No ale w koncu przeszlo i dzis rano juz nic nie ma.

wróciłam z ktg :) i dwa wnioski... po pierwsze na pewno nie chce rodzic w tym szpitalu hihihi a po drugie zapis "nieporodowy", ale sie tym absolutnie nie sugeruje, bo przy Oli mialam tylko skurcze krzyzowe, ktore nie wychodzily na ktg i na izbie przyjec lekarka powiedziala ze na pewno szybko nie urodze, bo nie ma akcji, ale ze jestem po terminie to musi mnie zostawic w szpitalu, a urodzilam w tej dobie :)
Lekarz w wieku mocno emerytalnym takze nawet nie pytalam o wiecej bo nie wzbudzil mojego zaufania. Takze w srode mam zapis w szpitalu w ktorym rodze i tam poprosze o zrobienie badania :)
Sasanki nie wymierzyl, bo powiedzial ze nie rodze to nie ma sensu, sprawdzil tylko lozysko i ilosc wod...

Zaciskam kciuki za wizytujace!!

candy, z Twoich postow wynika, ze porod byl szybki i z zaskoczenia... chyba kazdej sie taki marzy :)
Powiedz mi czy cora zakwalifikowana jako wczesniaczek zostala, czy juz terminowo? Bo jestes na przelomie 36/37 tc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elleni :) mamy cc w tym samym dniu :) z tym, że ja pierwsza :p
Słyszałam, że 28.08 dobrzy ludzie przychodzą na świat :)

Shiran ja ostatnie dwie wizyty miałam mieć co dwa tyg, a tak się ułożyło, że jedna była faktycznie dwa tygodnie później a druga tydzień później bo się trafiło plamienie. Więc to wszystko zależy od tego, jak się czujesz i czy coś się dzieje :)

U mnie wizyt już nie będzie :) tzn. mam nadzieję, że nic się nie przytrafi i nie będę musiała umawiać się na dodatkową wizytę :)

Furciaczek kciuki za powrót do domu.

Ritta to fajnie, że pogoda dopisała i wypoczęliście.

Hania przynajmniej będziesz do przodu z wszystkim i będziesz nam doradzać. ;-)

Joani oby to był jakiś fałszywy alarm, skurcze przepowiadające, nic poważnego.

felicity001 jeszcze do pracy?! Nie zazdroszczę.

Ann_ ja od 34 tyg chodzę co 2 tyg.

Wesolutka na tak to jest z tą naszą służbą zdrowia. Oby w środę było lepoiej.

No właśnie, candy, zdaj szerszą relację, jeśli masz chwilę czasu. Bardzo ciekawe jesteśmy.

Dobra, spadam, bo Antek już miauczy, że chce do babci "Klysi" jechać.

Ps. Założyłam wątek :
WITAJ NA ŚWIECIE. RELACJE I GRATULACJE
Candy zapraszamy na relację .

Ostatnia edycja:
O jak fajnie się zaczął nowy tydzień:-)

CANDY kochana GRATULACJĘ,
ale nas zaskoczyłaś, jak będziesz miała siłę to napisz coś więcej, poród chyba szybki co ? Jak maleństwo się czuję? Duża dziewczyna, super :-):-)

Ja dzisiaj też niewyspana, całą noc wymioty+biegunka...coś strasznego, okropna ta końcówka jest:-(

Idę na jakieś śniadanie, chociaż apetytu brak, kciuki za wizyty&&&, ja wizytuje jutro :-)

reklama
Do góry