reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Candy GRATULACJE!!:-) Niech córeczka zdrowo rośnie, a Ty wracaj szybko do siebie:)) Czekamy na fotkę małej królewny:)

Dobra dziewczyny to która następna?:D

Soniafka faktycznie spontaniczne zakupy:D

Ja to bym chciała po ciąży wrócić do dużo lepszej figury niż była, mam nadzieję, że utworzymy potem wątek o wspólnym zrzucaniu nadbagażu to będzie nam łatwiej:))

Wesolutka to powodzenia w tym drugim szpitalu, obyś się tam czegoś więcej dowiedziała:) Tylko do tego czasu się nie spiesz:D

A_nka no i jak nocka? Mąż sobie poradził z Olą w nocy?:) Jak się dzisiaj Nelka czuje? To normalne, że możesz się czuć zagubiona, bo wszystko tak na was spadło niespodziewanie, ale z czasem będzie co raz lepiej.

Shiran
współczuję trudnej nocki i bóli, ale już niedługo i się skończą, będziemy marudzić, że chodzimy niewyspane, bo nam dzieciaczki płakały pół nocy:D

Furciaczek i jak? Udało się wyjść?:)

Ann_ ja mam wizytę w środę i się zastanawiam czy już będę miała co tydzień wizyty czy jeszcze nie? No i czy mnie na jakieś KTG wyśle, moja ciąża też póki co bezproblemowa, więc jakiś innych wskazań nie mam:) A jak Ty się czujesz? Bo my z tym samym terminem, ciekawe która będzie pierwsza:-D

Kara poprosimy o autografy, Ty nasza gwiazdo telewizji:-) Fajnie, że weekend udany:)

My byliśmy w Lidlu już dzisiaj i kupiłam synkowi dresik:))

Sawi ładne kolorki:tak: To czekamy na zdjęcie całości, pewnie będzie pięknie:))

reklama
Candy gratulacje! Ale niespodzianka :) To teraz tylko czekać aż ruszymy Twoim śladem ;)

My wybraliśmy się w końcu do rodziców na weekend, ale pojechaliśmy dopiero w piątek. Mój mąż cały czas był w ogromnym stresie, że zacznę rodzić, tak, że i na mnie to się przeniosło. I przez to w ogóle nie mogłam w nocy spać. Nie dość, że mama narobiła mnóstwo pysznego jedzenia i objadłam się okropnie i ciężko mi było to jeszcze całą noc myślałam o tym żeby nie urodzić :p I tak się wierciłam cały czas, a jak tylko obracałam się z boku na bok to mój mąż zrywał się na równe nogi bo myślał, że rodzę ;) Dom wariatów po prostu :-D
No więc stwierdziłam w sobotę, że nie będziemy zostawać do niedzieli tylko wracamy bo jak mamy się tak stresować kolejną noc to nie ma sensu. Rodzice zrozumieli oczywiście i tylko się z nas śmiali, więc myślę, że będziemy w najbliższym czasie tematem rodzinnych anegdotek ;)

Katka podziwiam Was za ten remont :)

Ritta fajnie, że wyjazd udany!

Ściskam kciuki za wizyty :)

Hej dziewczyny!
ale newsy! :-D Candy gratulacje!!! dużo zdrówka dla was dziewczyny! :-)
Ritta - super, że wyjazd się udał :) teraz pozostaje myśleć już tylko o rozwiązaniu...;)
Amaliee - współczuję sytuacji z mężem :(
Ann - ja mam teraz wizyty co tydzień. Generalnie mogę już tak mieć, byle mnie nie wziął na oddział "profilaktycznie" czekać na poród :/
Sawi - ładne płytki :) nie przemęczaj się tam!
Shiran - ja też nie rozróżniam żadnych skurczy, a może ich po prostu nie mam :cool2: nie wiem czy będę wiedziała co i kiedy się zaczyna...
Maltanka - wiem co to ból bioder...mnie już nawet rogal nie pomaga. Ale wiem, że bez niego jest jeszcze gorzej :szok:
Hania - zdrówka dla biednej Neli...
U nas dziś ładne słoneczko ale wiatr spory i boję się, że pogoda lada moment się popsuje :-( wczorajszą imprezkę wytrzymałam a jeszcze teście nam zrobili niespodziankę i dołączyli nas i szczęśliwe rozwiązanie do intencji podczas ich jubileuszowej mszy rocznicowej :) no a dziś trochę pracy w pracy a po południu wizyta siostry, szwagra i ich maluszka kochanego :)
Miłego dnia i kciuki za wizyty!!! :*

shiran dzięki, mam ochotę zrobić te knedliczki,
Ann- będzie Kamil, ...jak się coś nie zmieni
Olinka :-D nieźle z tym porodem
koko u mnie też dzisiaj wietrzenie, a może lekarz chciał cię położyć wcześniej, żebyś miejsce miała w szpitalu, ale znowu aż tyle wcześniej...

Ostatnia edycja:
Wesolutka mówisz, że w Żeromskim oblężenie? Też planuje tam rodzić, ale właśnie obawiam się takiej masówki. No ale teraz to już chyba trochę za późno na poszukiwania innego szpitala. W środę wybieram się tam na ktg to zobaczę jak wygląda sytuacja.

Shiran tego się trzymajmy, że się urodzą grzeczniutkie:D Chociaż ja to się nastawiam, że synek będzie małym beksą i nerwuskiem po tatusiu i nie da mi za bardzo pospać w nocy:p Wolę się w razie czego miło rozczarować:-D

Olinka, o ktorej masz ktg w srode? Ja o 8:00 :D:D
mowila mi polozna ze ok 12 porodow na dobe maja (a tam 4 sale porodowe), ale w porownaniu do ujastka ktory przy slabym dniu ma 20 porodw to nie jest zle :)

a ja się wogóle nie nastawiam jaka Basieńka będzie
starsza córka bardzo spokojna,nocki były extra,po 3 msc już przesypiała całe
a teraz szogun taki,wszedzie pełno i w brzuszku dała popalić

młodsza spokojna w brzuszku,
wyła o wszystko,na cycu ale po 2msc tez przesypiała nocki
ale płaczek o wszystko....mieliśmy z nią nie raz utrapienie....

a teraz zobaczy się
dobrze by było gdyby była spokojna,byle nie płakała o byle co

reklama
Do góry