reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Candy GRATULACJE!!:-) Niech córeczka zdrowo rośnie, a Ty wracaj szybko do siebie:)) Czekamy na fotkę małej królewny:)

Dobra dziewczyny to która następna?:D

Soniafka faktycznie spontaniczne zakupy:D

Ja to bym chciała po ciąży wrócić do dużo lepszej figury niż była, mam nadzieję, że utworzymy potem wątek o wspólnym zrzucaniu nadbagażu to będzie nam łatwiej:))

Wesolutka to powodzenia w tym drugim szpitalu, obyś się tam czegoś więcej dowiedziała:) Tylko do tego czasu się nie spiesz:D

A_nka no i jak nocka? Mąż sobie poradził z Olą w nocy?:) Jak się dzisiaj Nelka czuje? To normalne, że możesz się czuć zagubiona, bo wszystko tak na was spadło niespodziewanie, ale z czasem będzie co raz lepiej.

Shiran
współczuję trudnej nocki i bóli, ale już niedługo i się skończą, będziemy marudzić, że chodzimy niewyspane, bo nam dzieciaczki płakały pół nocy:D

Furciaczek i jak? Udało się wyjść?:)

Ann_ ja mam wizytę w środę i się zastanawiam czy już będę miała co tydzień wizyty czy jeszcze nie? No i czy mnie na jakieś KTG wyśle, moja ciąża też póki co bezproblemowa, więc jakiś innych wskazań nie mam:) A jak Ty się czujesz? Bo my z tym samym terminem, ciekawe która będzie pierwsza:-D

Kara poprosimy o autografy, Ty nasza gwiazdo telewizji:-) Fajnie, że weekend udany:)

My byliśmy w Lidlu już dzisiaj i kupiłam synkowi dresik:))

Sawi ładne kolorki:tak: To czekamy na zdjęcie całości, pewnie będzie pięknie:))

reklama
Candy gratulacje! Ale niespodzianka :) To teraz tylko czekać aż ruszymy Twoim śladem ;)

My wybraliśmy się w końcu do rodziców na weekend, ale pojechaliśmy dopiero w piątek. Mój mąż cały czas był w ogromnym stresie, że zacznę rodzić, tak, że i na mnie to się przeniosło. I przez to w ogóle nie mogłam w nocy spać. Nie dość, że mama narobiła mnóstwo pysznego jedzenia i objadłam się okropnie i ciężko mi było to jeszcze całą noc myślałam o tym żeby nie urodzić :p I tak się wierciłam cały czas, a jak tylko obracałam się z boku na bok to mój mąż zrywał się na równe nogi bo myślał, że rodzę ;) Dom wariatów po prostu :-D
No więc stwierdziłam w sobotę, że nie będziemy zostawać do niedzieli tylko wracamy bo jak mamy się tak stresować kolejną noc to nie ma sensu. Rodzice zrozumieli oczywiście i tylko się z nas śmiali, więc myślę, że będziemy w najbliższym czasie tematem rodzinnych anegdotek ;)

Katka podziwiam Was za ten remont :)

Ritta fajnie, że wyjazd udany!

Ściskam kciuki za wizyty :)

Hej dziewczyny!
ale newsy! :-D Candy gratulacje!!! dużo zdrówka dla was dziewczyny! :-)
Ritta - super, że wyjazd się udał :) teraz pozostaje myśleć już tylko o rozwiązaniu...;)
Amaliee - współczuję sytuacji z mężem :(
Ann - ja mam teraz wizyty co tydzień. Generalnie mogę już tak mieć, byle mnie nie wziął na oddział "profilaktycznie" czekać na poród :/
Sawi - ładne płytki :) nie przemęczaj się tam!
Shiran - ja też nie rozróżniam żadnych skurczy, a może ich po prostu nie mam :cool2: nie wiem czy będę wiedziała co i kiedy się zaczyna...
Maltanka - wiem co to ból bioder...mnie już nawet rogal nie pomaga. Ale wiem, że bez niego jest jeszcze gorzej :szok:
Hania - zdrówka dla biednej Neli...
U nas dziś ładne słoneczko ale wiatr spory i boję się, że pogoda lada moment się popsuje :-( wczorajszą imprezkę wytrzymałam a jeszcze teście nam zrobili niespodziankę i dołączyli nas i szczęśliwe rozwiązanie do intencji podczas ich jubileuszowej mszy rocznicowej :) no a dziś trochę pracy w pracy a po południu wizyta siostry, szwagra i ich maluszka kochanego :)
Miłego dnia i kciuki za wizyty!!! :*

shiran dzięki, mam ochotę zrobić te knedliczki,
Ann- będzie Kamil, ...jak się coś nie zmieni
Olinka :-D nieźle z tym porodem
koko u mnie też dzisiaj wietrzenie, a może lekarz chciał cię położyć wcześniej, żebyś miejsce miała w szpitalu, ale znowu aż tyle wcześniej...

Ostatnia edycja:
Wesolutka mówisz, że w Żeromskim oblężenie? Też planuje tam rodzić, ale właśnie obawiam się takiej masówki. No ale teraz to już chyba trochę za późno na poszukiwania innego szpitala. W środę wybieram się tam na ktg to zobaczę jak wygląda sytuacja.

Shiran tego się trzymajmy, że się urodzą grzeczniutkie:D Chociaż ja to się nastawiam, że synek będzie małym beksą i nerwuskiem po tatusiu i nie da mi za bardzo pospać w nocy:p Wolę się w razie czego miło rozczarować:-D

Olinka, o ktorej masz ktg w srode? Ja o 8:00 :D:D
mowila mi polozna ze ok 12 porodow na dobe maja (a tam 4 sale porodowe), ale w porownaniu do ujastka ktory przy slabym dniu ma 20 porodw to nie jest zle :)

a ja się wogóle nie nastawiam jaka Basieńka będzie
starsza córka bardzo spokojna,nocki były extra,po 3 msc już przesypiała całe
a teraz szogun taki,wszedzie pełno i w brzuszku dała popalić

młodsza spokojna w brzuszku,
wyła o wszystko,na cycu ale po 2msc tez przesypiała nocki
ale płaczek o wszystko....mieliśmy z nią nie raz utrapienie....

a teraz zobaczy się
dobrze by było gdyby była spokojna,byle nie płakała o byle co

reklama
Do góry