reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
katka, swoja droga fantastyczna pora na porod. Weekend masz meza w domku i pewnie opieka dla Mlodej bedzie, a na poczatku tygodnia wyjdziecie do domku :)
joani fajna nagroda, ja musze odebrac swoja, ale pewnie po niedzieli, bo dzis juz mi sie nie chce :p

Hehe jeszcze mycie podlog na kolanach ponoc pomaga :D

Boze jacy ludzie sa tragiczni... Tesciowa jest z Ola i druga wnuczka na placu zabaw przed blokiem. Moja Ola oczywiscie nie usiedzi, bo na powietrzu wariuje, a odpoczywa w domu przy ksiazeczkach, klockach itp. I wyobrazcie sobie ze zeszla do niej jakas stara baba i mowi "ja pania obserwuje od godziny i to biedne dziecko (chodzi o Ole) caly czas biega. Ono juz nie ma sily, wyrywa sie do domu a Pani i ona (kuzynka Oli) ja gonicie"
No co za babsztyl... moja tesciowa emerytowana przedszkolanka przyszla po wozek prawie ze lzami w oczach... grrrrr zabilabym babe...

Katka - ciekawa jestem czy u Ciebie to JUŻ czy jeszcze trochę :)
joani- gratuluję nagrody! Fajnie, zawsze masz zapas wyprawki
sonia - jak masz za mało okien do mycia, to daj znać jak będziesz w Polsce ;)

Wskoczyłam do łóżka i odpoczywam. Mieliśmy dziś do szpitala jechać go oglądać, ale naszej ginekolog nie pasuje :( Mąż na to stwierdził, że dobrze, bo im później będziemy, tym większa szansa, że już tam zostanę :p

własnie nie wiem kto to był, bo to nie z naszego bloku, tylko sąsiedniego. Ale ponoć tak machała rękami przy tym i sie darła że Ola się aż rozpłakała :/
Glupi babsztyl!!!!

No katka jeszcze spacerek przytulanki z mężem i może będzie dzidzia :)

Wesolutka też bym z dziobem wyskoczyła to tej kobiety... ludzie są perfidni...

no no jeszcze z tymi oknami nie walczcie:)
ja powiedziałam 2 tygodnie i zaczynam biegać po schodach hehe:) jeszcze tylko zobacze co lekarz powie na następny tydzień a poźniej będę szaleć :)

Też zobaczę co powie za 2 tyg. Mam nadzieję, że mały trochę odpuści z rośnięciem i będę mogła mieć sn.... okaże się.
Nie lubię tkaich bab, co swoich problemów nie widzą a robią sztuczny problem u innych. Szczerze mówiąc, to mnie to przeraża, że będę teraz pod obserwacja, bo u nas takich wariatek nie brakuje. Ale jak odpalą coś, to tylko raz, bo sobie normalnie chyba mowę naszykuję i pogonię jak psa ;-)
A propos psów.. to cos ostatnio furciaczek zaginął w akcji...

reklama
Hello!

My dzis zaliczylismy soft play - bo mialo padac caly dzien - a tu zaczelo padac dopiero po 15:00 - jak juz wracalismy do domu ;-)

A tu niespodzianka ookatkoo trzymam kciuki zeby wszystko poszlo szybciutko i bez problemow :-)

Do góry