reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
katka, swoja droga fantastyczna pora na porod. Weekend masz meza w domku i pewnie opieka dla Mlodej bedzie, a na poczatku tygodnia wyjdziecie do domku :)
joani fajna nagroda, ja musze odebrac swoja, ale pewnie po niedzieli, bo dzis juz mi sie nie chce :p

Hehe jeszcze mycie podlog na kolanach ponoc pomaga :D

Boze jacy ludzie sa tragiczni... Tesciowa jest z Ola i druga wnuczka na placu zabaw przed blokiem. Moja Ola oczywiscie nie usiedzi, bo na powietrzu wariuje, a odpoczywa w domu przy ksiazeczkach, klockach itp. I wyobrazcie sobie ze zeszla do niej jakas stara baba i mowi "ja pania obserwuje od godziny i to biedne dziecko (chodzi o Ole) caly czas biega. Ono juz nie ma sily, wyrywa sie do domu a Pani i ona (kuzynka Oli) ja gonicie"
No co za babsztyl... moja tesciowa emerytowana przedszkolanka przyszla po wozek prawie ze lzami w oczach... grrrrr zabilabym babe...

Katka - ciekawa jestem czy u Ciebie to JUŻ czy jeszcze trochę :)
joani- gratuluję nagrody! Fajnie, zawsze masz zapas wyprawki
sonia - jak masz za mało okien do mycia, to daj znać jak będziesz w Polsce ;)

Wskoczyłam do łóżka i odpoczywam. Mieliśmy dziś do szpitala jechać go oglądać, ale naszej ginekolog nie pasuje :( Mąż na to stwierdził, że dobrze, bo im później będziemy, tym większa szansa, że już tam zostanę :p

własnie nie wiem kto to był, bo to nie z naszego bloku, tylko sąsiedniego. Ale ponoć tak machała rękami przy tym i sie darła że Ola się aż rozpłakała :/
Glupi babsztyl!!!!

No katka jeszcze spacerek przytulanki z mężem i może będzie dzidzia :)

Wesolutka też bym z dziobem wyskoczyła to tej kobiety... ludzie są perfidni...

no no jeszcze z tymi oknami nie walczcie:)
ja powiedziałam 2 tygodnie i zaczynam biegać po schodach hehe:) jeszcze tylko zobacze co lekarz powie na następny tydzień a poźniej będę szaleć :)

Też zobaczę co powie za 2 tyg. Mam nadzieję, że mały trochę odpuści z rośnięciem i będę mogła mieć sn.... okaże się.
Nie lubię tkaich bab, co swoich problemów nie widzą a robią sztuczny problem u innych. Szczerze mówiąc, to mnie to przeraża, że będę teraz pod obserwacja, bo u nas takich wariatek nie brakuje. Ale jak odpalą coś, to tylko raz, bo sobie normalnie chyba mowę naszykuję i pogonię jak psa ;-)
A propos psów.. to cos ostatnio furciaczek zaginął w akcji...

reklama
Hello!

My dzis zaliczylismy soft play - bo mialo padac caly dzien - a tu zaczelo padac dopiero po 15:00 - jak juz wracalismy do domu ;-)

A tu niespodzianka ookatkoo trzymam kciuki zeby wszystko poszlo szybciutko i bez problemow :-)

Do góry