reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Melduję się :-)
dziewczyny, no to już koniec żartów :-D
Katka, uważajcie na siebie! zaciskam kciuki i życzę szybciutkiego i bezbolesnego porodu :-) swoją drogą oprócz przytulanek to chyba mycie okien sprzyja przyspieszeniu akcji :-)
Maltanka - no to ty uważaj z tymi oknami :laugh2:
Emka - życzę wam pięknego dnia zaślubin, aby był waszym jednym z najszczęśliwszych :-)
Wesolutka, Joani - ja dostałam maila, że poinformują mnie jak nagroda dotrze do mojego punktu Rossmanna :) Joani - całkiem pokaźny zestawik :-)
Sonia - ja od dziecka miałam wieczne problemy z żołądkiem ale bardziej bałam się gastrologa :-/ za to w ciąży czuję się jak nowonarodzona bo praktycznie nic mi nie dolega, a jak już jakaś niestawność to przynajmniej szybko mija :) współczuję tych problemów... :*
Bubbles, Doda - robiłam wczoraj ombre brązowo-rude :) wcześniej miałam wiśniowo-rude ale tym razem bardziej stonowane. Fotki w odpowiednim wątku :-)

U nas dziś ładna pogoda, cieplutko. Już po obiadku i za chwilę ruszamy na zakupy :-) torba wstępnie spakowana, ciuszki poprasowane :) brak tylko wanienki i ewentualnie stojaka pod nią. Ale za okna to na pewno się nie zabiorę :szok: jak mąż się za nie nie weźmie to będą brydasy i tyle :-D
Miłego dnia! :-)

reklama
Jakies tam skurcze sa ale nie licze:) zjedlismy obiadek i zaraz wybywamy na spacer:)))
Tsz zaczynamsie troche bac:)) swoja drogą nie musze zadaz isc rodzic... ale uwierzcie sporo bym dala:))

Katka, ty jesteś bezbłędna.. ja na twoim miejscu to już bym pewnie świrowała a ty najzwyczajniej w świecie idziesz sobie na spacerek;-) Trzymam kciuki za szybciutki i leciutki poród bo też myślę, że jak nie dziś to jutro akcja rozkręci się na dobre.

Koko, w liceum miałam takie bóle żołądka, że nie straszny był mi gastrolog no i gastroskopie wtedy już zaliczyłam bez znieczulenia czy tam usypiania i była do przeżycia więc drugi raz też dam radę. Ja wczoraj wszystkie okna pomyłam i nie zrobiło to na mojej macicy żadnego wrażenia :-pAle Katka przytulanki fundowała sobie bardzo często więc to może faktycznie działa :laugh2:

Ostatnia edycja:
Sonia, Maltanka, jakbym miała umyć wszystkie okna w domu to już w połowie zaczęłaby się akcja porodowa :-D ale daruję sobie tę przyjemność i jak przyjdzie pora, przytulanki zdecydowaaaanie wybiorę :-D

Koko, toteż podstawowe pytanie ile okien ma się do umycia :-p Ja to akurat mieszkanko mam niewielkie wiec nic dziwnego, że po umyciu 3 okien i drzwi balkonowych nie zmachałam się zbytnio. ;-)
Za to jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to dopiero było wyzwanie. 15 okien było do umycia. :baffled:

No właśnie.. ilość okien jest przytłaczająca :eek: zastanawiam się jak sobie radzą ludzie w domach typu modern, gdzie przeszklone jest praktycznie wszystko, ja pasuję :-D

reklama
Ja mam malo okien ale w razie czego u rodzicow jest pod dostatkiem okien i schodow:D
ja juz panikuje przy kazdym skurczu a dzisiaj wyjatkowo mi dokuczaja wiec co dopiero bedzie potem :p

Do góry