reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam porannie

u mnie pogoda też kiepska
prania nie mam jak wywiesić,chyba w domu będe musiała

powinnam zabrac się za zakupy wyprawkowe do szpitala-kosmetyki
ale jakoś weny nie mam
załamana jestem tymi cukrami

reklama
Witajcie
U nas dzisiaj odpoczynek od upałów i słońca nie ma. Planów na dzisiaj brak,miałam jechać do rodziców po wedlinkę bo wędzą,a tu nic z tego.

Hania super że z dziewczynkami coraz lepiej

Natalinaa ja nic nie czułam żeby się coś działo,czasami tylko nogi mnie bolały wieczorem,także było to dla mnie zaskoczenie

EM_Ka widzę intensywny dzień dzisiaj przed tobą

Aniam i jak znalazłaś coś o tym macierzyńskim,ja muszę poprzeliczać co mi się opłaca,bo już czas

Sawi mi też weny na zakupy brak ale muszę się za nie wziąć bo jakby co to z facetami na zakupach różnie bywa

Witam i ja
U mnie też od rana deszcz, 13 st. i lekka mgła i tak chyba już do końca dnia będzie.
Planów dziś żadnych, obiad mam z wczoraj leczczo :) wczoraj była u mnie mama i pomogła mi je zrobić, bo by dla M by nic nie było, nie chce mi się nic robić, nawet tych obiadów..
Właśnie zjadłam śniadanie i Wiki już zaczyna swoje rozciąganie się :)
Nie mam pomysłu co dziś robić, chyba tylko się lenić, chciałam pójść do biedry popatrzeć co tam mają nowego ale przez ten deszcze to mi się nie uśmiecha wychodzić z domu, może potem przestanie.

Emka trzymam && za sprawy krawieckie.

Hania ciesze się, że z dziewczynkami coraz lepiej :)

Jak są dziś jakieś wizyty to trzymam &&
Miłego dzionka ;)

Chyba dzisiaj w całej Polsce deszczowo. A ja miałam iść z przyjaciółka na spacer z jej miesieczna Kalinką i dupka. Ja dzisiaj odpoczywam właśnie jeszcze leżę w łóżku i w nocy zjadłam dwa batony Danusie mietowe mmm.... heh U mnie 17 stopni więc jest powietrze tylko ten deszcz niepotrzebny.

Dzień dobry :)

Wreszcie deszcz I jest czym oddychać!!! :) Tak mi się dzisiaj nie chciało wstać… Ale cóż, jeszcze tylko 5 dni i będę mogła spać do woli :) (mam nadzieję, że nie dopadnie mnie wtedy bezzsenność jakaś). Byliśmy wczoraj na basenie, ale to jednak nie dla mnie na tym etapie, bo od przebywania w pozycji na brzuchu dostałam zgagi ;/ Potem spędziłam wieczór na szukaniu pościeli i stwierdzam, że jestem okropna- w ogóle nie potrafię się na nic zdecydować ;/

Amaliee cały czas trzymamy kciuki!!! Musi być dobrze!!!

Dooda teraz rzadko kto bez kredytu, więc nie trzeba się tym przejmować tylko spełniać marzenia!!! Super są domki w takiej stylizacji!!! Pochwal się koniecznie pokoikiem malutkiej!!!

Maltanka gratuluję udanej wizyty!!!

Alpine nic nie poradzisz na lekarza… Trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok.!!!

Hania dziewczynki robią super postępy!!! Ale skoro czeka na nich taki pokoik to nie ma się co dziwić, że starają się, żeby szybko je do niego wypuścili :D:D:D Ucałuj biedroneczki od wszystkich forumowych cioć ;)

EMKa a nie ma szans odzyskać jakoś tego pliku? Ja się nie znam na tym ale jak mi się coś takiego zdarza w pracy do koledzy już nieraz mnie ratowali… Kciuki za sukienki!!! Co do stresu Twojego mężczyzny to oni chyba już tak mają z tańczeniem, że wyjątkowo to przeżywają…

Co do infekcji to mi moja dr poleciła dzień przed pójściem na basen Vagical stosować i odpukać jak na razie nic mi się nie przyplątało (chociaż regularnie chodzę na różne aqua fitnessy)

Aniaam chyba ciśnienie jest niskie i tak działa, bo ja też tak miałam… Jeśli chodzi o rodzicielski to jeżeli Ty pracowałaś to Ci przysługuje, fakt zamknięcia firmy nie ma znaczenia dla Ciebie (skutek jest taki, że on nie może na niego pójść zamiast Ciebie, co normalnie by mu przysługiwało). A co do szukania informacji to polecam zawsze zacząć od przepisów (w tym przypadku- Kodeksu pracy, od art. 176 są uprawnienia pracowników związane z rodzicielstwem).

Sawi kciuki żeby cukry się unormowały!

Miłego dnia i kciuki za wizyty!!!

witajcie :)

ja juz po prysznicu, sniadanku, Ola po inhalacji, syropki zjedzone. Teraz pierwsza drzemka, a ja zajadam w-z :p
Najgorsze ze meza pol nocy meczyl kaszel, wiec przypuszczam ze zarazil sie od Oli .Tylko czekac az mnie zaraza... a dopiero co skonczylam oslone po zapaleniu oskrzeli :/

alpine, a Ty masz miec cc, ze potrzebujesz skierownaie do szpitala? a na ktg gdzie bedziesz chodzic? bo w szpitalu po zapisie moglabys poprosic o konsultacje w sprawie tego terminu.

maltanka, teraz relaks i korzystaj z ostatnich tygodni ciazy. Dobra ksiazka :)

Hania, hihi miazdza Twoje dzieciaki :D Super ze u Dziewczynek poprawa.

Emka uwielbiam te Twoje poranne posty :D kciuki za krawcowa :D

sawi, nie zazdroszcze tego dziadostwa na koniec ciazy. Oby po ciazy raz dwa przeszlo, a nie tak ja u Hani :(

kciuki za wizytujace!

Sawi - nie zazdroszczę sytuacji z cukrem :/ Mam nadzieję, ze dietą uda Ci się go opanować.

Ja dziś póki co marnuję dzień - rano wcześnie wstałam i zamiast wziąć i ogarnąć mieszkanie, to zaczęłam grać na kompie - 2 godziny przeszło :(
Wczoraj dostałam kilka ubranek, pieluch tetrowych i kocyków, które sama używałam jako bajtel. Jakoś tak sentymentalnie mi na to patrzeć :)

Zbieram się powoli do roboty, na szczęście przestało padać, więc nie jest mi jakoś strasznie sennie.

Jestem i ja :)
Jakimś cudem :D pogoda u nas też chłodna i deszczowa jak wszędzie, a mi i tak gorąco :D

Emka - dotarłam do wanny ok. 00:15 :D

A dziś mam wrażenie jakbym miała zakwasy na udach, stopy bolą i czuję się jakaś taka hmmmm zmęczona.. czy to znaczy, że jestem w ciąży?? :p
I jeszcze drętwieje mi ręka prawa do nadgarstka łącznie z paluchami - aż będę musiała poczytać, co to znowu :)

Z baseniku znów dziś nici. Jakie to zrządzenie losu, że jak nie miałam go to były upały a tylko kupiliśmy i od razu załamała się pogoda :) Jak znów będzie tak duszno i upalnie, to niech któraś również zainwestuje w basenik, może Ty Ann_, będziesz miała motywacje ;) od razu zmieni się pogoda ;) - sposób wrześniówek na poradzenie sobie z upałami ;)

Życzę udanych wizyt jeśli, któraś się wybiera :)
Życzę odpoczynku od upałów, bo na pewno zaraz do nas wrócą :)
i miłego dnia również życzę :)

reklama
Witajcie
Ja jakoś przed 9, 10 się nie budzę, ale dziś to się nie dziwię bo w nocy nie mogłam spać, i to nie z powodu siusiania, tylko raczej pozycji, a to dziwne bo tak jak u was było w miarę chłodno. Ale tak szybciej dni zlatują, po takiej późnej pobudce.

Kara wiem c czujesz, ja też mam jeszcze trochę rzeczy do kupienia a na nic nie mogę się zdecydować, rożki, kołderka, pościele, przewijak i kilka innych drobniejszych, ale liczę że jakoś wena przyjdzie niedługo ;)

Hania super że waga Elenki znowu rośnie && ciągle zaciśnięte.

wesolutka współczuję tych wszystkich chorubsk, ale z dzieciaczkami tak czasem bywa.

Emka uważaj na siebie przy tych wszystkich obowiązkach, bo w szale przygotowań łatwo o sobie zapomnieć, a pogoda nie pomaga, odpoczywaj kiedy tylko możesz ;) a co do flory bakteryjnej to może i masz rację, każdy jest inny. Na szczęście lato też będzie za rok :)

ania// obyście wreszcie wybrali te obrączki, trzymam kciuki :)

Udanego dnia i && za wizytujące mamy jeśli są

Do góry