reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hania cieszę się z dobrych wieści :)

U nas w związku kłótnia zdarza się średnio raz na miesiąc, ale sprzeczki są częste - niestety to ja jestem typem choleryczki w tym związku.

reklama
Natalinaa nie zawsze miała czas żeby pisać... tak to bywało bo ogólnie to cały czas coś do roboty mam w domu i ogólnie nie umiem usiedzieć w miejscu. Ja to tą od tej teściowej, może rzeczywiście Was wtedy znudziła jednym tematem, sorki

No niedobrze mieć takiego furiata...my się właśnie docieramy bo dopiero 4 miesiące jesteśmy małżeństwem, wiec to sama swiezynka. Ja natomiast wszystko w sobie kumuluje i to jest straszny charakter dla takiej osoby ale inni mają z takimi osobami raj na ziemi. Mam nadzieje tylko że życie mnie jeszcze zmieni.

Ostatnia edycja:
Hehe, ja tez jestem taka zlotousta i nie tylko w naszym zwiazku i w dodatku choleryczka.
Ale tez wychodze z zalozenia ze lepiej powiedziec jasno co mi chodzi po glowie niz dusic w sobie...

Ogladam jakis koncert na tvp2 i w ogole nie pasuje mi myslovitz z tym juz nie do konca nowym wokalista... :tak:

Hania, a relacje z Dominikiem lepsze?

Relacje z Dominikiem to ciężka sprawa, ale synek jest typowym mamisynkiem :))

Łapie go lęk seperacyjny i jak gdzieś wychodzę to ciężko jest. Zauważyłam też, że część swoich uczuć przelewa na Nelę i jak ona większości rzeczy z nim nie robi to on we wszystkim jest na nie.
Np:
Gdy ona jeszcze śpi, a ja mu daję śniadanie to woła:
- ne, tku Lala :)
Co znaczy nie będę jadł tu niech przyjdzie lala- Nela.

Od sierpnia będą razem w przedszkolu więc pewnie jeszcze bardziej się zżyją :)

Z tego akurat bardzo się cieszę.

o do przedszkola taki maluszek?
ja mam nadzieje ze Ola sie dostanie od wrzesnia 2015 do zlobka, a ide ja zapisac w tym tyg ;)

Wesolutka to małe prywatne przedszkole :)
Gdy nie mają pełnej grupy przyjmują i dzieci powyżej 1.5roku. A Dominik akurat tyle będzie miał 1sierpnia :)

Mnie to cieszy bo dostaniemy zniżkę, a dwa nie będę musiała w dwa miejsca wozić dzieci. No i Dominik z siostrą tak nie będzie się bał :)

Ja jestem nauczycielka w przedszkolu i powiem Wam szczerze że jak tylko mój mały skończy 2 i pół roku idzie do przedszkola. Dzieciaki które wcześniej zaczęły chodzić do przedszkola całkiem inaczej się rozwijają sama mam grupę dzieciaków które chodził y od żłobka i są taką mocną grupą i całkiem inaczej radzą sobie w kontaktach z innymi dzieciakami.

reklama
A no raczej to nie będzie potrzebne bo mały siku i kakę już woła :))

Raz albo dwa dziennie tylko nie zdąrzy :)
Załapał gdzieś pod koniec czerwca .

Do góry