reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Miałyście rację udało się zamienić wózek :)

Ale był tylko jeden model na który nam pozwolili to zrobić bo inni państwo zamówili w marcu i nie odebrali TFK Twinner Twist Duo z fotelikami be safe izi sleep i bazą isofix , foliami i moskitierą z tymi głupotami jesteśmy i tak 700zł do przodu.

Ale muszę dokupić jakąś torbę i śpiwory do spacerówki i niestety wszystko muszę dobrać u nich bo kasy mi nie oddadzą.

Tak więc na to pójdzie ze 300zł a te 400 zainwestuję u niech w drugi monitor oddechu. Już pytałam mają na stanie.

No i oczywiście zakupy wyższą niż cena BJ mogę zrobić.

Minusem jest to, że musimy podjechać do nich do sklepu. Bo trzeba zrobić jakiś tam formularz, cofkę i oni sprawdzają czy wózek jest nienaruszony, nie chcą tego zrobić przez kuriera. No ale warto, gondola w wózku ma 80cm, a nie 62cm jak w BJ :no:. Więc taki na pewno będzie odpowiedni.

Umówiliśmy się na dziś ok 18-19.
I podjedziemy do filii w Poznaniu bo właśnie tam jest ten TFK.

Teraz czekam na męża bo pojechał odebrać samochód w końcu :D
I będziemy jechać, dzieciaki jadą z nami. Dobrze, że biegunka Domiśkowi i Neli minęła:zawstydzona/y::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Joani wspolczuje choroby, mnie tez cos dopadlo, gardlo boli, glowa i leci z nosa :(

Emka zazdroszcze ze juz jestescie na swoim :)

Shiran odpoczywaj tam w tym szpitalu :)

Anusia no nie trzymaj nas dluzej w niepewnosci :D

Hania super ze sie udalo z wozkiem :)

Alpine jej jakie cisnienie! Ale cos Ci dolega? Dobrze ze to nie zatrucie ciazowe...

Maz sie na jutro umowil z doradca w sprawie kredytu, mam nadzieje ze sie uda :) trzymajcie &&&
Ja rano mialam spotkanie z polozna. Dostalam zastrzyk na przeciwciala, teraz mnie pol tylka boli :p a mala jest odwrocona glowa do gory, na razie sie nie przejmuje bo ma jeszcze czas na odwrocenie. Mam tylko nadzieje ze zdazy ;) bo moi chlopcy w tym momencie juz byli glowa w dol i sie nie odwracali do gory.

Ostatnia edycja:
hej. maskaryczny ten poniedziałek. Po ostatnich pobudkach o 9 rano dziś trzeba było o 6 się zwlec, dzieci zniosły pobudkę na szczęscie lepiej niż ja. Pogoda do bani.. kiedy to lato??? Hania super że wózek da się wymienić :-)

halo halo!!!
Długo mnie nie było, ale tyle się działo,że hoho.Siostra męża przyleciała do nas na długi weekend, więc święto w domu, w czawrtek cukier, no a wsobotę nasze upragnione 3d :-D Polecę na wizytowy cośtam opisać, ale zdradzę Wam,że będziemy mieli drugą księżniczkę :-). Niunia nasza będzie miała soistrzyczkę w podobnym wieku, super sprawa :tak: teraz tylko imie wybrać... :szok: to chyba najtrudniejsze....

hania cieszę się,że z wózkiem się udało
madlena jak kolano? To musi być cholernie bolesne?
ann piękna sukienka, czekamy na relacje z soboty
joani zdrówka!!!

kurcze juz nie pamiętam co komu więcej :-( Sąsiad kosiarkę odpalił, więc pewnie moje ''wolne'' za chwilę dobiegnie końca, bo mała się raczej obudzi ...:eek:

Alpine sobrze ze juz ryzyko zażegnane ! I jestes w domku!

Hania swietnie ze udało sie wymienić wózek! Ps dobrze ze maz nie pozwolił rozpakować ;P
I super ze biegunka przeszła !
Ucaluj Księżniczki od wrześniowych cioć !!! ;)

Kusiak to trzymam mocno kciuki abyście mieli zdolność kredytowa!!

Aniusiaszymka super ze udało
Sie w koncu poznac kto u Ciebie mieszka ;) gratulacje!!! :)

ja już ogarnęłam mieszkanie. Jeszcze muszę dzisiaj szafę starszego przejrzeć, bo połowa rzeczy to za mała. W piątek nawiedziłam smyka, kupiłam trochę ubranek, ale dla maluszków mało rzeczy, no i 5 pak body dla dziewczynek 30 zł, a dla chłopców to samo, ale już 4 pak i po 40 zł:dry:

EM_Ka
ładna kuchnia taka w moim stylu:tak:

shiran oby szybko cię wypuścili

joani oby choroba już odpuściła, no niestety ale wszystkiego nie unikniemy

hania super, że wózek da się zamienić

anusiaszymka gratuluję dziewczynki

kusiak kciuki zaciśnięte

Emka i ja się z tego cieszę, chociaż ślubny stale mi o tym przypomina, że żeby nie on to byśmy musieli zostać z BJ. Teraz widzę, że jednak niektóre decyzję w życiu muszą być sterowane gdzieś tam od górnie.

Do tej pory nie wiem jak się dałam namówić na nierozpakowanie całego zestawu gdy ja zawsze mam ochotę na spacery z nowymi nabytkami nawet pustymi i oglądaniem ich po 500 razy :-p

A ten wózek nawet po pokoju nie jeździł więc jestem pewna, że wymienią.
Na przyszłość miałabym nauczkę, że pewny rzeczy lepiej za wczesnie nie kupować.

Troszkę może żałuje, że nie możemy zostawić fotelików ale tu bazę będziemy mieć no i foteliki rozkładają się do pozycji leżącej.

Co przyda się na wyjazdach do lekarzy i na zakupy.

Nie wiem czy się Wam chwaliłam w tym zamieszaniu, ale w tamtym tyg. przyszła do mnie paczka z DE od mamy. Z huśtawkami i innymi szpargałami :)

Ostatnia edycja:
Anusia gratuluje drugiej córki :-):-)
Alpine, dobrze, że się już unormowało, teraz tylko pilnować.
Kusia, pewnie, że trzymamy kciuki. Nie ma to jak na swoim i wiesz przynajmniej, że pieniądze idą na twoje własne mieszkanko.
Co oni znowu robią z bb, bo u mnie wszystko stanęło na głowie...

reklama
Hej Mamusie :-)
melduję, że glukoza weszła i wszystko ok :-) badanie nie było takie straszne ale potrójne kłucie moich cieniusieńkich żył pozostawiło swoje ślady ;P dziś już mnóstwo spraw pozałatwianych, wieczorem już tylko odpoczynek. Jutro na urodzinki do szwagra więc jakieś ciacho upiekę, żeby Sis się nie męczyła :-) a w środę już ostatnie prenatalne i szkoła rodzenia.
Alipine, dobrze, że ciśnienie pod kontrolą, oby to było jednorazowe i tabletki pomogły..
Joani, biedna jesteś :-( nie ma to jak się zarazić u kosmetyczki, no po prostu nierozumna baba :szok:
Emka, super, że już w swoim własnym mieszkanku :)
Shiran, trzymaj się tam w tym szpitalu! :)
Hania, świetnie, że wózek wymienią!! życzę Ci dobrych chwil u dziewczynek!
Animka, a jak twoja glukoza?? mam nadzieję, że tak jak u mnie? :-)
Miłego dzionka!

Do góry