reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry ;)

My właśnie jedziemy do Bydg. Dziewczynki mają dziś konsultację kardio. A ja wizytę u ginki.

Co prawda będziemy tylko chwilę bo we Włocławku mam diabetologa, a potem jazdy :confused::confused:
No ale będzie dobrze, relację z weekendu o wizyty zdam pewnie wieczorkiem.

reklama
Amaliee ja w ciąży też tak miałam :( na początku mi się chciało, potem nie a pod koniec mogłaby, zawsze i wszędzie :))

Ale rozumiem brak tej bliskości, seks mimo wszystko daje człowiekowi takie jakieś poczucie bezpieczeństwa, pewność że jest się kochanym.

Miałam wam napisać, że dzięki jazdom w weekend dziś i jutro mam ostatnie 4godziny jazd i będę mogła zapisać się na egzamin - swoją drogą chwała Bogu bo bym nie wytrztmała dłużej :( a tak na miesiąc, albo dłużej spokoju będzie.

Dzień dobry :-)
Mam nadzieję, że u was tak słonecznie jak i u mnie :-) weekend zleciał migusiem. Dziś odpoczywam, obiadku robić nie muszę bo wszystko przyjechało od mamy :-D
Co do przytulanek, u nas też bez zakazu, ale nie kochamy się zbyt często (1 na 2 tygodnie, czasem rzadziej), z libido bywa różnie...
Hania i inne dziewczyny, kciuki za wizyty! :-)
Miłego dnia!!!

Witam poniedziałkowo
z piekną pogoda za oknem

a jutro wizyta i zabaczę jakie wyniki
bo martwią mnei wypadające włosy i stawiam że hemoglobina spadła

mam też dosć męczącą wysypke na szyi,czole,klatce piersiowej
czasami swędzi i naprawdę ładnie nie wygląda,niech mi powie co robić

Witajcie dziewczyny po weekendzie :)
Ja już wczoraj o 19 wróciłam i chwilkę Was poczytałam, ale byłam tak zmęczona że o 21 już spałam ;-)
Sobota pełna wrażeń, w sumie 20h na nogach, a następnego dnia powrót więc też nie miałam czasu odpoczywać, więc się nie dziwię. Jednak było warto jechać. Poszłyśmy do góralskiej knajpy takiej z zespołem hehe wiecie kiedyś się śmiałyśmy jak można pójść na panieński do takiego miejsca, ale było fajnie i to już drugi raz. Nawet przetańczyłam jakieś 4-5 piosenek :-D

I nawet przestałam się trochę zamartwiać, musi być lepiej :)

Amaliee
ja mam tak samo jak ty :( powiedziałabym że wręcz odwrotnie niż piszą bo w I trym miałam ochotę cały czas, a to w II prawie wcale, zobaczymy co będzie na koniec. No i te pozycje trochę ograniczone żeby było na prawdę wygodnie i bez stresu o brzuch.

Hania kciuki za wizyty dzisiejsze i dobre wieści po badaniach małych :)

buuu jak ja nie lubię poniedziałków i budzika o 6.00 :-/ dzieci też ciężko było dobudzić, dobrze że jeszcze tylko 2 tyg. i wakacje. Choć wtedy zapewne juz po 1 miesiącu będę marzyła o wrześniu ;-) zaraz kładę małą spać i poczytam sobie książke. Hania daj nać co u Twoich małych wojowniczek!

Co do współżycia - ostatnio ginekolog stwierdziła, że jak już to delikatnie i przez prezerwatywę. Jakoś nie spodobała się nam ta opcja i czekamy do 37 tygodnia aż ściągną pessar. Mnie bardziej do czułości ciągnie, więc mamy powtórkę z narzeczeństwa.
Hania powodzenia na jazdach! No i przede wszystkim z kardiologiem.

Udanego dnia!

witamy sie i my :)

kciuki za wizytujace jesli sa i oczywiscie za kardiologa Dziewczynek i wizyty Hani.

u nas niestety to poranne sloneczko sie schowalo :(

Dziewczyny jakie macie lozeczka dla starszych dzieciakow? W sensie dla 2latki :p chyba pora pomyslec o czyms dla Oli, tymbardziej, jesli bylo by np. 8 tyg czekania :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry