reklama
Wysyp na plamę puder/talk dla dzieci i zostaw na 2h, a potem odkurz, strzep, pozbądź się pudru/talku. Plamy nie będzie. Tak samo sprawdza się na wszelkich bluzkach.W ogóle wieczorek też mialam niczego sobie tyle ze mam teraz tłusta plame na kanapie z olejku i nie wiem jak odtluscic, poradzicie coś?
Hello dziewczyny. My dziś cały dzień poza domkiem. Super było i pogoda cuudowna. Zrobiliśmy sobie rodzinną wycieczkę do Wrocławia. Odwiedziliśmy Ogród Japoński, Fontannę, a na koniec zaliczyliśmy rejs statkiem po Odrze. Było naprawdę fajnie i co najważniejsze dzieciaki zadowolone. Starszak chlapał się w fontannie, a Mały jak go widział, to chichrał się na głos czym zwracał uwagę wszystkich dokoła. Jedyny minut to pełno ludzi i to wszędzie, a do ZOO były ogromne kolejki - dobrze, że my sobie ZOO odpuściliśmy. Planujemy je odwiedzić w sierpniu/wrześniu, gdy Mały będzie trochę większy.
Sorki, że tak o sobie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
A czy pogoda się utrzyma?
Sorki, że tak o sobie. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
A czy pogoda się utrzyma?
Dzien dobry dzis będę sie tylko chwalić, mogę?
Adasko podciaga się do stania (juuupiii)
Kiedy stoi to stoi bardzo pewnie i robi kroczki np przy kanapie
Sprawnie i szybko przechodzi z siadu na 4 .
Na 4 nadal nie ruszył do przodu zauważyłam że rozumie proste polecenia (gdzie jest kot, chodź do mnie) zarówno po polsku i po arabsku.
Od kilku dni znów pięknie sypia. Dziś 12 h jednym ciągiem.
Z męża też jestem zadowolona, pomalowal mi wczoraj pazurki u stóp, zaliczyłam wczoraj 2 drzemki i obiad był z zamówienia bo bylismy leniuszki cały dzień. Dobrze tak ..
Lilijanna Dziękuję ;*
Hh a co do zakupów to większość rzeczy i tak w promocji. Ale kupilam 3x spodni dla siebie, 2 bluzki, 1 x spodni dla męża i reszta dla DuDusia ale to wstawie na zakupowy.
Dziewczęta jeśli chcecie wstawić fotki maluchów Proszę bardzo na wątek zdjeciowy specjalnie do tego przeznaczony. Bo potem się robi bałagan.
Buzka i życzę wam milego dnia u nas zielone swiatki wiec dzien wolny od pracy.
Adasko podciaga się do stania (juuupiii)
Kiedy stoi to stoi bardzo pewnie i robi kroczki np przy kanapie
Sprawnie i szybko przechodzi z siadu na 4 .
Na 4 nadal nie ruszył do przodu zauważyłam że rozumie proste polecenia (gdzie jest kot, chodź do mnie) zarówno po polsku i po arabsku.
Od kilku dni znów pięknie sypia. Dziś 12 h jednym ciągiem.
Z męża też jestem zadowolona, pomalowal mi wczoraj pazurki u stóp, zaliczyłam wczoraj 2 drzemki i obiad był z zamówienia bo bylismy leniuszki cały dzień. Dobrze tak ..
Lilijanna Dziękuję ;*
Hh a co do zakupów to większość rzeczy i tak w promocji. Ale kupilam 3x spodni dla siebie, 2 bluzki, 1 x spodni dla męża i reszta dla DuDusia ale to wstawie na zakupowy.
Dziewczęta jeśli chcecie wstawić fotki maluchów Proszę bardzo na wątek zdjeciowy specjalnie do tego przeznaczony. Bo potem się robi bałagan.
Buzka i życzę wam milego dnia u nas zielone swiatki wiec dzien wolny od pracy.
Dobry dzień
Fasolka35 - mam chatę do odkurzenia i podłogi do umycia - zapraszam. Przynajmniej mieszkanko ogarnięte.
Ayni - dzień leniwca należy się przynajmniej 4 razy w miesiącu, a 2 to już przymusowo.
A my dzisiaj spaliśmy w czwórkę, bo jak w końcu dotarłam do łóżka, to Adrianna się przebudziła i ona idzie spać do nas i nie dyskutuje na ten temat z nami w ogóle, Weronika jako, że pobudki co chwilę to tez zakotwiczyła u nas w łóżku. Było rodzinnie.
Kawę wypiłam, ale w ogóle tego nie czuję.
Fasolka35 - mam chatę do odkurzenia i podłogi do umycia - zapraszam. Przynajmniej mieszkanko ogarnięte.
Ayni - dzień leniwca należy się przynajmniej 4 razy w miesiącu, a 2 to już przymusowo.
A my dzisiaj spaliśmy w czwórkę, bo jak w końcu dotarłam do łóżka, to Adrianna się przebudziła i ona idzie spać do nas i nie dyskutuje na ten temat z nami w ogóle, Weronika jako, że pobudki co chwilę to tez zakotwiczyła u nas w łóżku. Było rodzinnie.
Kawę wypiłam, ale w ogóle tego nie czuję.
Ayni kojarze ;-) jak mielismy wolne to na rowerach jezdzilismy po dalszej i blizszej okolicy:-) tyle km na rowerze i kolejką co wtedy to w zyciu nie zrobiłam w polsce
Lilijanna lece do Ciebie na odkurzaczu
Czy Wasze maluchy tez tak maja ze ledwo na oczy widza ewidentnie spiace a nie chca dac sie połozyc z Patuliny nastepny Szymon sie robi ten nie dał sie połozyc spac chodził az nie padł np czworakujac po przedpokoju zostawał w połowie zasypiajac musiałam potem podchody robic zeby go do łozeczka zaniesc
Lilijanna lece do Ciebie na odkurzaczu
Czy Wasze maluchy tez tak maja ze ledwo na oczy widza ewidentnie spiace a nie chca dac sie połozyc z Patuliny nastepny Szymon sie robi ten nie dał sie połozyc spac chodził az nie padł np czworakujac po przedpokoju zostawał w połowie zasypiajac musiałam potem podchody robic zeby go do łozeczka zaniesc
reklama
fasolka, mój to łazi po łóżeczku, robi różne wygibasy aż nie padnie dopiero wtedy kładę go normalnie i przykrywam. Ale daje się włożyć do łóżeczka i lubi tam sobie połazić, pogadać do misia, bawi się smoczkiem, staje na głowie, w końcu pada zmęczony. Tak bez łażenia to już dawno nie zasnął.
Na wyjeździe wyszły mu obie dolne jedynki naraz w sumie nic się nie działo ale profilaktycznie dostawał żel i camillię. Mieliśmy piękną pogodę, znajomi mieli dzieci w podobnym wieku więc było fajnie i głośno
Przepraszam że nie mam czasu nadrobić reszty, mam nadzieję że u Was wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki i maluszki
Na wyjeździe wyszły mu obie dolne jedynki naraz w sumie nic się nie działo ale profilaktycznie dostawał żel i camillię. Mieliśmy piękną pogodę, znajomi mieli dzieci w podobnym wieku więc było fajnie i głośno
Przepraszam że nie mam czasu nadrobić reszty, mam nadzieję że u Was wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki i maluszki