reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej dziewczynki. U nas wszystko w porządku. Dzieci zdrowe Julian co prawda ma katar ale mam nadzieję że to tylko przejściowe. I mam takie zapytanie do was. Moja koleżanka chce się starać o dziecko i zapytała się mnie czy ja znam "sposoby na chłopca" ale ja niestety nie znam i tak pomyślałam o was czy któraś może mi zdradzić takie "sposoby"

reklama
witam Was po długiej nieobenosci. chyba jak rano posta wpisalam nie dodato jakims dziwnym trafem bo go tu nie widzę.
Jas kochany rosnie. ja dopiero niedawno dostalam pierwsza @ po porodzie.
juz ponad miesiac nie karmie udalo sie odstawic od cyca ale dalej zdarza sie ze mnie rozbiera.
z B jest ok czasem lepiej czasem gorzej ale ogolnie dobrze.
jas nadal wstaje po 5 rano ale sie przyzwyczailam ale jak wracam przed 22 z pracy (chodze na 16) to nie wysypiam sie ale codziennie nie pracuje

w weekend zaliczylam dwa egzaminy z systemow operacyjnych i diagnostyki komp. juz tez za soba mam ang i dzialoalnosc gospod
wszystkie na 5. zostalo urzadz. techn. komp.

witam nowe jesli jakies sa.
zdrowka dla chorowitych
buziolki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malenstwo20 post z fotkami przenioslam na wątek zdjeciowy. Tam wstawiamy fotki żeby się nie robił balagan na głównym. Nie zniknął ;)
Fajnie, że znalazłaś chwilkę aby do nas zajrzeć. Twój maluch wciąż wygląda jak taki slodki, mały bobasek.

No i miałam też okazję zobaczyć raczkujacego Krystianka - musze pochwalić - SUPER !

dziś w Pytaniu na śniadanie mówili o filtrach przeciwsłonecznych, dzieciaczki do 2 roku życia 30-50 faktor i wyłącznie mineralne z apteki :tak:
a ja mam chemiczny z Rossmana :-(

dziś w Pytaniu na śniadanie mówili o filtrach przeciwsłonecznych, dzieciaczki do 2 roku życia 30-50 faktor i wyłącznie mineralne z apteki :tak:
a ja mam chemiczny z Rossmana :-(
Nie martw się takie głupoty to tylko a Polsce wymyslaja. Ja pytałam farmaceuty tutaj to kazal na wysoką ochronę patrzyć. I powiedział ze one sie dużo między sobą nie moga różnic. I zeby brać tansze a nie reklamowane bo tak naprawdę skład jest ten sam.

Ayni Krystian dziękuje ;-)

Maleństwo możesz mi powiedzieć jak odstawiłaś małego od cyca? I jakim mlekiem teraz karmisz? Bo ja już chciałam wprowadzić małemu mleczko modyfikowane na noc ale on nie chce go pić.. wypluwa albo rzuca butelką na odległość..

Stokrotka ja w rossmanie kupiłam o taki KREM OCHRONNY NA SŁOŃCE DAX SUN DLA DZIECI I NIEMOWLĄT powyżej 6 miesiąca życia | :: Extraprodukt: portal nowości, testy produktów, recenzje, konkursy :: za ok 12 zł, ma pozytywną opinie instytutu matki i dziecka i pozytywne opinie mam ;-)

Hallo Kobitki!
My po super weekendzie :-D
Zaczęliśmy w piątek M miał urodziny, w sobotę centrum miasta, wczoraj ZOO, dziś święto, ale pogoda się popsuła:crazy:
Pierwszy słoneczny weekend od nie wiem kiedy.
Moje niemobilne dziecko, tak jak położę w łóżeczku tak leży, ale u mnie wszystkie dzieciaki takie. Teraz nawet się nie rozkopuje, bo śpi w śpiworku.
Przepraszam, że tak o sobie, jutro nadrobię:-)

reklama
Do góry