reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam z rana :-)
Verita moja od poczatku jezdzi tyłem do mnie ,matka widoku nie zasłania:-pzreszta mmoja bryka w jedna strone tylko:-)

Stokrotka kurcze moze samo przejdzie ...

A i dziewczynki pamietacie ze jutro sklepy pozamykane bo swieto,u na s tradycyjnie sobota i pogoda nieciekawa ale chociaz nie pada:cool:

Miłej soboty:-)

reklama
Witam :-)
Stokrotka

Myśle że moze byc tak jak mowi Awersja moja tak miała najpierw folia byla fajna bo nowa potem mielismy kilka spacerow z Krzykiem i robieniem wszystkiego żeby zrzucić folie :-( i przyznam sie ze wstydem raz pusciły mi nerwy i odkryłam ja po 5 min ona totalny szok nie wie czemu na nią pada przykryłam spowrotem i juz jest spokuj :zawstydzona/y:wiem mało wychowawcze,to jest śmieszne ze człowiek w pracy tyle dzieciakow wychował a tu z własnym popełnia podstawowe błędy :-(

cześć i czołem :)

Pozdrawiam wszystkie mamy i ich skarby :)

stokrotka, ja nie pomogę, bo u mnie o folii nie ma mowy, zresztą moja dziuszka w zózku wogóle nie jezdzi, drze się jak obdzierana ze skóry, najczęsciej pcham wózke jedną ręką a w drugiej niosę potworka:szok: ale moja córa, to wyjątkowy model od samego poczatku :tak:;-):-)

Moja właśnie tez od początku przodem do świata. Tylko w nosidle od auta to do wózka mogłam dawac tylko w moją stronę ale była wysoko za to. Pozazdroscilam mama co patrza na niunie ale ona nie chce na mame ha ha.
Witam porannie. Z łóżka mala spi a ja surfuje.
Co do dzieci to fakt do cudzych jest się madrzejszym a z wlasnym człowiek boi się nie wiadomi czego i ciacka jak z jajkiem

Witam was kochane. Lecę na zakupy, niech się mąż dziś za portfel trzyma bo jestem w nastroju hehe. A powiem wam jaki dziś miałam sen dziwaczny : ide do salonu a Adam raczkuje i przelecial mi z jednego konca na drugi z prędkością światła hahaha.

Mell gratki dla zdolniachy Krysia.

Milego dnia damy

Verita
kociaki cuuuuuudne!
To Twoja kocica okociła się?
Moje też takie malutkie były a teraz to jeden taki spaślak wielki się zrobił hehe
Aż trudno uwierzyć, że też taki malutki był.

Łóżeczko dziś opuściłam, bo w nocy Młoda pyskuje w łóżeczku, wstaję do niej a ona w pionie jest i się trzyma barierki w łóżeczku!
O rany, aż strach pomyśleć, co by było jakby tak dłużej sama pourzędowała w łóżeczku.
Głupia ja, głupia, że tego wcześniej nie zrobiłam, mogła przecież wypaść.
No ciekawe jak to będzie z odkładaniem do łóżeczka.
Mój kręgosłup już trzeszczy na samą myśl...

awersja to naszej kotki wnuki :-D:-), ten duzy bialy to corka naszej nawet ja chcialam zatrzymac ale 2 koty po co komu?plus pies i ona ma teraz male :-D. nasza juz wysterylizowana :-(ale lepiej tak.

Stokrotka mój się bał kuchennych szafek bo raz za mocno trzasnęły, wydaje mi się że puki co to nic na siłe, samo mu minie ;-) A on jedzie zwrócony w Twoją stronę?

nie wiem, przez pierwsze miesiące młody nie reagował na folię w ogóle, od jakiegoś czasu zaczął sie nią bawić i nagle ten wrzask niewiadomo o co :szok::no: pierwszy raz zareagował tak jak go TZ na spacer wziął po przyjeździe, ale wtedy myśleliśmy,że to przez czapkę z daszkiem co ja miał na sobie, ze może nie poznał...

młody jeździ przodem do mnie, ale korci mnie żeby go przestawić bo mam taka możliwość żeby sie przyzwyczaił bo jak zmienię na parasolkę to już tylko tyłem do mnie :tak:

Witam :-)
Stokrotka

Myśle że moze byc tak jak mowi Awersja moja tak miała najpierw folia byla fajna bo nowa potem mielismy kilka spacerow z Krzykiem i robieniem wszystkiego żeby zrzucić folie :-( i przyznam sie ze wstydem raz pusciły mi nerwy i odkryłam ja po 5 min ona totalny szok nie wie czemu na nią pada przykryłam spowrotem i juz jest spokuj :zawstydzona/y:wiem mało wychowawcze,to jest śmieszne ze człowiek w pracy tyle dzieciakow wychował a tu z własnym popełnia podstawowe błędy :-(

ja też go odkryłam, tzn. przykryłam tylko nogi, ale nie na wiele się to zdało :no::-(

Ja z Krystianem najpierw jeździłam przodem do świata, ale on mi śpi głównie na spacerze więc go odwróciłam do mnie by móc sobie go oglądaaać ;-) chociaż on by wolał pewnie przodem i troche mnie kusi...

Ja bym na Twoim miejscu STokroć przeczekała, bo Krystian też się czasem czegoś przestraszy a po jakimś czasie mija ;-)

Ah jak ciepło... Krystian na samym bodziaku.. Miałam wrzucić focisze ale brak mi czasu

reklama
Ayni mieszkasz gdzies niedaleko Bergen op Zoom bo widze ze na zakupach tam szalałas;-) ja mieszkałam kiedys przez prawie rok w Rilland ;-):-D

Do góry