reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam porannie.
W zasadzie to nasze lozeczko rozklada sie dla maluszka do ok 4-5 lat, z niemowlaka robi sie dzieinne i kolezanka wlsie juz na 1,5 roku swojego wsadzila ale nasza ciagle spi z nami.
u nas znowu zimno i znowu pada ok 13 stopni to jest polowa maja a ja mam ciagle nie schowany zimowy plaszc :szok::szok:

reklama
Hallo Kobity!
Adi dziś budziła się 500 razy. Zastanawiam się, czy mam teraz zamknięte oczy, czy otwarte:baffled: Nic nie czuje!
I jeszcze ta pogoda nuuudnaaa!
No ale za to mamy długi weekend, bo poniedziałek święto w DE:-)
Chłopcy jak Kamil miał 4, a Emi rok dostali piętrówkę, Kamil nie spadł z góry ani razu, a Emi dołączył do niego jak miał 1,5 roku. Na dole też barierka była, nie spadł ani razu.
Kaci spał ze mną do 5 lat, teraz ma piętrówkę, śpi u góry, też nie spadł;-)
Adi śpi w łóżeczku, turystycznym z odpinanym bokiem, więc będzie tam jeszcze spała, a później dostanie takie metalowe łóżko to MINNEN Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - biały - IKEA i nawet doczytałam, że ma regulowana długość od 135 do 200:-) a tego to nie wiedziałam.

Uff jak gorąco! Wyszłam z moim o 9 a już o 12 byliśmy z powrotem bo takie słońce że topiłam się ;-) Udawałam dziś turystkę i obfociłam moją plażę, wieczorem jak będę mieć chwilkę to wrzucę! I filmik z szumem morza byście się zrelaksowały troszkę po tych nocach nieprzespanych ;-)

aaaa Krystian raczkuje, tak nagle! Wchodzę do pokoju a on śmiało ręka ręka noga noga czy jakoś tak ;-) Myślałam że się popłaczę ze szczęścia!

Dzień dobry

Czy moje dziecko kiedyś prześpi w łóżeczku całą noc:confused: dzisiaj ryk "MAMO WEŹ MNIE DO SIEBIE" o 1 :wściekła/y: Zaczęłam nawet budzić się po 4 sama :/ a Lenka troszkę się powierci i podaję jej mleko zanim się obudzi :baffled: Chociaż może dzięki temu śpi do 8 :eek:
U mnie nareszcie słoneczko :happy: Wczoraj tak psioczyłam na pogodę że aż przestało padać:-) Z radości wyszłam z Leną na spacer 2 razy :-D:-D
Jak się tylko obudzi to ruszamy na 1 dzisiaj :)

Miłego dnia

Axsa moi pietrowe tez mieli Szymon miał 3,5l i spał u gory a Dorota ok 1,5l na dole zadnego lotu nie było;-):-D ale zadne tez sie nie wierciło tak jak Patulina dobrze ze turystyczne ma bo by makowe miała cała poobijana w nocy co do niej wstane to w innym koncu spi i z boku tez ma wyjscie czyli do 2 lat napewno pospi :-)

Perell gratki raczkujacego Krystianka:-)

Kasieq oby to słonko zagosciło u Ciebie na dłuzej

Ide farbowac makowke;-)ciekawe co mi wyjdzie bo jakis dziwny kolor kupiłam:-p

Ostatnia edycja:
doberek, gratki dla raczka kolejnego :-D

mam problem i mam nadzieję,że mi coś poradzicie....młody zaczął ryczeć na zakładaną folię na wózek :szok::no: nigdy tak nie miał a teraz tylko założe a tu ryk jakby go obdzierali ze skóry :-( o co cho?????

oj stokrotka to masz problem, musial sie czegos wystraszyc. ja swojej dalam ostatnio do obgryzania folie na wozek i tak jakos sie dala zamknac ale moze sprobuj dac troche do zabawy i jakiegos miska schowac z dzieckiem, nieciekawe jak tak reaguje.
perell fajnie ze juz raczkuje moja ciagle pelza i to tylko do tylu ale pocieszna jest.
fasolka u mnie lozko pietrowe juz czeka :-) bo siostrzenca mialam pod opieka i niedawno dopiero ie wyprowadzili lozko zostalo to pewnie mala tam podzie kiedys, kiedys chociaz jest na doroslych bardziej to sama nie wiem.
na razie mala spi z nami w lozku
nie przejmujcie sie jak do wszystkich nie pisze nie lekcewarze nikogo tylko nieraz jak nadrobie to juz nie pamietam co komu chcialam napisac zwlaszcz jak fotki ogladam to zanim dojde na ten watek juz mam pustke :-D:-D

Stokrotka mój się bał kuchennych szafek bo raz za mocno trzasnęły, wydaje mi się że puki co to nic na siłe, samo mu minie ;-) A on jedzie zwrócony w Twoją stronę?

reklama
A wiecie ze ja kupiłam wózek i dałam dziecko w moją stronę a ona płacze kręci się i koniec nie chce. Musiałam przekręcić ją
Dobranoc mamusie do jutra

Do góry