Dziś dzień lenia. TOTALNEGO:-) Na dworzu nie ciekawie, więc stwierdziliśmy, że dziś robimy nic.
Lilijanna Adi umnie robić papa tatusiowi na dobranoc, dawać cześć, i robi brawo, ale w wersji klepania się po kolanach:-) Miłego działkowania
Decyzje o nic nie robieniu w weekend są takie błogie.
Brawo dla Adi - my się "papa" uczymy robić, ale w tym czasie wieczorową porą jest również cyc i póki co on jest wtedy ważniejszy.
Zwazylam Mikusia - 11,8 kg. SZOK!!!!! zmierzyc nie zdazylam,...ale mam klocka do noszenia!!!! ale kocham Go przeogromnie...
Kurcze, a ja jeszcze tych baterii do wagi nie kupiłam i nie wiem ile waży, ale widzę, że dzieki łażeniu, większej aktywności gubi fałdki miszlę i do tego brzuszek zrobił się zgrabniejszy.
a my ważymy tylko 7kg
dziś na spacerku przewiało mi uszy, mimo słońca zmarzłam
Dbaj o własne dupsko.
Lilijanna dzieki za tipa na te stopy. Mi sie ostatnio zrobila lekka skorupka i tato przywiozl mi polski pumepks. Musze sie tego pozbyć i zafundowac sobie taka terapie. A jaki to krem na być i na noc te nogi w folii trzymać?
Mi polecono krem w aptece stary jak węgiel o nazwie "dermosan", jest bardzo tłusty, zawiera witaminy, super się wchłania. Ja w tej folii siedziałam ok. 20 minut sobie, ponoć wtedy krem głębiej w skórę się wchłania. Początkowo planowałam siedzieć w tym całą noc, ale po tych 20 minutach przestało działać to ciepło, więc stwierdziłam, że co miało zadziałać już zadziałało. Resztki kremu, które pozostały rozsmarowałam i dalej sobie siedziałam z nogami do góry.
Ja sie laski tak wybyczylam. Tato we wtorek rano wyjeżdża i jakoś tak szybko nam zlecialo. W konkursie na ciacho zajelam 2 miejsce i bon do restauracji wiec mielismy randewu z mężem. Zupka rakowa, krewetki, korale zielone, rybka i homar. Powiem wam ze tego mi było trzeba. Trochę się balam czy Adas sie nie obudzi bo zabkowal. Dorobil się 2 dolnych jedynek a dzięki obecności taty odsypialam noce.
No to jak na poczatki w kuchni to się żeś postarała.
A dla mam z Wawy i okolic - w najbliższy weekend są targi rodzinne na stadionie narodowym, ze strony można kupon wydrukować i wejście wtedy tylko 10 zł dla całej rodziny chyba, jeszcze muszę doczytać.
I jeszcze pytanie mam - ile Wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja Jula dziś np. spała tylko około 40 min w samochodzie i na tym koniec. Standardowo śpi około 1h na spacerze i do 30 min w domu drzemka jedna.
Łe, fajnie macie z tymi targami.
Co do snu u nas tak:
6 - pobudka
9 - drzemka 45 minut
12- spanie ok. 2-3h
19 - kapiel i spanie na noc
Lili wydaje mi się że teraz wszystkie będziemy miały kuracje na stopy dzięki Tobie!
Zanim człowiek girki wsadzi w sandałki albo laczki to jak znalazł.
Nie bede go chwalic,ale juz kilka nocy przespal do 5 rano sam w lozeczku
Brawo.
Chwalipięta.
Ale niedzielę super spędziliśmy. Wybyczyłam się na działeczce u rodziców, potem super spotkanie u znajomych. Grill zaliczony, słoneczko na ryjku ślad pozostawiło. Żyć nie umierać.
Sąsziedzi rodziców na działce non stop jak nakręceni powtarzali, że to nie możliwe, że Weronika tak ładnie stoi, że się nie chwieje, że się puszcza i sięga sobie z ziemi co chce i w ogóle, aż po 1,5h ochów i achów głupio już się tego słuchało.