reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
Stokrotka - domyslam sie,ze masz urodzinki! Spelnienia najskrytszych marzen.
I nasze Maluszki urodzily sie tego samego dnia,wiec razem z Perell jest nas 3! Szok...o ktorej urodzilyscie?.. ja 12:26 w dzien w poludnie ;-) sliczne zdjecia. Bedzie pamiatka!
Ja zaluje,ze nie wzielam fotografa. Bylam pewna,ze Chrzestnej Maz zrobi fotki (robili piekne Starszakowi),ale chyba sie poklocili i tak tez nie mamy praktycznie zadnych zdjec. Nawet tortu :-(
Askaa - duzo zdrowka i odzywaj sie czesciej!
Milego wieczorku!
nio urodziny 35 ; młodego urodziłam o 16:25; my wzieliśmy swój aparat i kamerę, oprócz tego moja mama miała swoja małpke i brat mojego TZ też, nie wynajmowałam profesjonalistów i jakoś daliśmy radę
Jesteśmy, my znowu po Poznaniu
Stokrotka.af - mama miała na myśli MMR II, a na to jeszcze sczepiony nie był. W okół tej szczepionki od 15 lat jest wiele hałasu, ja Adę na ta szczepionkę zaszczepiłam jak miała 2,5 roku, pod koniec marca tego roku, po wielu telefonach, konsultacjach, łzach i z sanepidem na karku. Podobno w UK jest teraz epidemia odry, bo dzieci nie zostały zaszczepione, bo rodzice się bali, we Włoszech jest sprawa wygrana w sądzie, że chłopiec dostał autyzmu po tej szczepionce, ale nigdzie nie ma 100% pewności, że to tak, autor galimatiasu siedzi we więzieniu i prowadzone szereg badań pod tym kątem, w międzyczasie pojawiła się szczepionka priorix i nią szczepili, ale w lutym 2013 wróciła MMR II, bo badania nie wykazały zagrożeń. Tak jest oficjalnie. Ja Weronikę na to zaszczepię również w okolicy 2rż, wcześniej na pewno nie.
Super, że chrzciny udane, wszystkiego najlepszego z okazji 18, życzę zdrówka dla Was wszystkich i dużo miłości i radości w życiu.
Axa - super, że jesteś. Szybko się ogarnęłaś po wyjeździe, pewnie pogoda sprzyja energii. Fajnie, że pobyt u teściów udany.
Fasolka35 - teraz przy takiej pogodzie to każdy będzie skrobać rano albo wieczorem, a w międzyczasie na dworze siedział, a inni w pracy już.
Kasieq - miłego, spokojnego lotu. I dużo odpoczynku w PL.
Tygrysek - zdrówka dla Jasia, u takich maluszków to raz dwa się dzieje, ja z Adą wylądowałam swego czasu w szpitalu, w środę było ok, a w niedzielę leżałyśmy w szpitalu.
Taycia - ważne, że w pamięci te chwile zachowasz, ja nie mam zdjęć z Adą, bo ksiądz nam przez zęby wycedził, że to chrzest a nie sesja fotograficzna.
askaaaa - no i jak po weselu? Szczęśliwa?
Pozdrawiam całą resztę bez wyjątku i lecę fotki obejrzeć.
aaaaaa teraz już wiem w takim razie też poprosze o tą na P jakby co
Ja mam Nivei, bo im ufam, babydream miałam dla Ady w zeszłym roku, mam jeszcze teraz. ale Ada wtedy miała już praktycznie 2 lata to odważyłam się spróbować, dwa był w promocji za 9,99 PLN, a my praktycznie non stop na dworze, więc wydawało mi, że tego kremu potrzebuję dużo. Okazało się, że i Nivea mi została i prawie cały babydream, bo te kremy są bardzo wydajne.
Nivea zdecydowanie lepiej się rozsmarowuje niż babydream i zdecydowanie ładniej pachnie.
ja kupiłam tez ten Babydream, cuchnie lekko, już nim smarowałam młodego; na zime mam z Nivea, ale teraz strasznie drogi
Hallo Kochane!
U nas niestety chłodniej i weekend ma być do bani.
Askaaa pieknie wygladacie na zdjęciach! Gratuluję białej kiecki!
Stokrotka Arturek jaki elegancki! A tort piękny! Dobry był?:-)
Kaci tak się przyjarał na słońcu, że jak rak wyglądał i to przez 20 minut po przedszkolu, bo tyle słońce świeciło na placu zabaw. Adi też brązowa. My zawsze używaliśmy Nivea , teraz kupiłam 30 filtr dla Kaca, bo za biały był po 50, nic go słońce nie dotknęło, i wyglądał, jak by był chory Adi też nim posmaruję.
Verita bądź dzielna! Mi kosmetyczka powiedziała, że im mniejsze dziecko tym lepiej, bo jej kolczyki nie będą interesowały, i to prawda, Adi w ogóle ich nie dotyka. Starsza na pewno by sobie tam grzebała.
torcik z jasnego biszkoptu z kremem czekoladowym i wiśniami, super nie za słodki
Musze sie pochwalic nowina dzis moj M mi sie oswiadczyl :-) no to byly zareczyny i teraz trzeba myslec nad slubem
gratuluje raz jeszcze
Tygrysek1985
Fanka BB :)
verita gratki ehh slodkie
Sadzam sobie Weronikę na kolanach przodem do mnie i mówię barum barum tryk i na tryk zderzamy się czołami. Babcia nauczyła. Na początku nie reagowała, ale po dwóch dniach załapała, babcia ie dawała za wygraną.dLilijanna &&& za przygotowania do matury, a co to za zabawa co pislas truku czy cos
Wow - brawo. Widzę, że rozkwitłaś.Musze sie pochwalic nowina dzis moj M mi sie oswiadczyl :-) no to byly zareczyny i teraz trzeba myslec nad slubem
A Ty co porabiasz? ;-)verita
gratulacje :-)
W pierwszym roku życia Ady miałam 30+, w drugim 50+, bo już jednak była bardziej w ruchu, jako, że nie mam zamiaru kupować dwóch kremów to u mnie będzie 50+. W naszym klimacie 30+ wystarcza, no chyba, że faktycznie będę te mega upały, którymi tak straszą.tak się przymierzam do tego kremu z filtrem i nie wiem czy 30 wystarczy czy należy 50???
Zafundowałam moim nogom, a konkretnie stopom kurację. Zostały wymoczone, nałożona gruba warstwa bardzo tłustego kremu, zawinęłam w folię i założyłam skarpety. W życiu nie sądziłam, że tak mocno odczuję to ciepło, o którym mówiła kosmetyczka, że folia + skarpety cuda działają. Zobaczymy kuracja ma trwać dni 30 i mam mieć nóżki jak niemowlaczek. Zobaczymy, bo moje wieczne latanie na boso, powoduje, że skóra mi twardnieje na stopach, a idzie lato i trza coś z tym zrobić.
Dobry dzień wszystkim wrześnióweczkom 2012 i ich dzieciaczkom.
Miłego dnia, u nas słońca już mnóstwo, zapowiada się miły dzionek na dworze.
Jedziemy dzisiaj na działeczkę do dziadków, a potem do znajomych, co to za chwilę będą mieć małego bobasa.
Miłego dnia, u nas słońca już mnóstwo, zapowiada się miły dzionek na dworze.
Jedziemy dzisiaj na działeczkę do dziadków, a potem do znajomych, co to za chwilę będą mieć małego bobasa.
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!
Dziś dzień lenia. TOTALNEGO:-) Na dworzu nie ciekawie, więc stwierdziliśmy, że dziś robimy nic.
Tygrysek, a lizaczka dostała, i od razu wiedziała jak sobie go liznąć, co prawda dużo nie dostała, bo miała ochotę się nim pobawić, a na to matka nie miała ochoty;-) Krzesełko stoi już w DE, ale w Pl kupiłam:-)
Verita Serdeczne Gratulacje z Okazji Zaręczyn!!!
a gdzie zdjęcia w kolczykach??????
Lilijanna Adi umnie robić papa tatusiowi na dobranoc, dawać cześć, i robi brawo, ale w wersji klepania się po kolanach:-) Miłego działkowania
A Ayni to ładnie się byczy z tatusiem i z M:-)
Dziś dzień lenia. TOTALNEGO:-) Na dworzu nie ciekawie, więc stwierdziliśmy, że dziś robimy nic.
Tygrysek, a lizaczka dostała, i od razu wiedziała jak sobie go liznąć, co prawda dużo nie dostała, bo miała ochotę się nim pobawić, a na to matka nie miała ochoty;-) Krzesełko stoi już w DE, ale w Pl kupiłam:-)
Lilijanna Adi umnie robić papa tatusiowi na dobranoc, dawać cześć, i robi brawo, ale w wersji klepania się po kolanach:-) Miłego działkowania
reklama
Dziekuje zararaz wrzuce moja niunie w kolczykach, ale ciezkojej zrobic bo sie kreci :-)Hallo Kochane!
Ja kupilam 50 lepiej zapobiegac niz leczyc a w Polsce jest jeszcze ostrzejsze slonce, opalic sie i tak opali bo zaden krem nie chroni w 100 % ale poparzen zeby nie bylo.tak się przymierzam do tego kremu z filtrem i nie wiem czy 30 wystarczy czy należy 50???
Slub moj chce w Krakowie bo tam cala rodzina,i mi tez sie ten pomysl podobaTygrysek współczuję tego zapalenia ;-( oby Jaś szybko wyzdrowiał!
Verita gratuluje! A ślub gdzie planujecie?