reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Verita - gratki z okazji Zareczyn + Malutkiej do twarzy w kolczyczkach ;-)

Axa - zdolna Adusia!

Zwazylam Mikusia - 11,8 kg. SZOK!!!!! zmierzyc nie zdazylam,...ale mam klocka do noszenia!!!! ale kocham Go przeogromnie...

Milej niedzieli!

reklama
Verita cudnie Mała wygląda! Na tym zdjęciu widać zakrętkę z tyłu:eek: IMG_1907.JPG myślę, że to źle zrobione jest. No nic teraz to i tak po ptokach.
Taycia no to masz kogo nosić:-) Na zdjęciu pulpecik kofany:-)

Załączniki

• IMG_1907.JPG
    IMG_1907.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 74
moja ma inny ksztalt uszek i nie widac zakretki, ale jak ci sie nie podoba to zalozysz jej wiszace kolczyki i wtedy sie to zgubi.moja ma odrobine nie rowno ale ter nic zrobic juz nie moge i wiem ze z wiekiem i tak sie to zgubi w calosci

Lilijanna dzieki za tipa na te stopy. Mi sie ostatnio zrobila lekka skorupka i tato przywiozl mi polski pumepks. Musze sie tego pozbyć i zafundowac sobie taka terapie. A jaki to krem na być i na noc te nogi w folii trzymać?

Verita i Axa pięknie wasze cory wygladaja w kolczykach ale ja nie wiem czy bym coreczce przebila bo sama mialam na komunie i to dla mnie byl taki prezent i czulam sie taka dorosła już.

Stokrotka ale sie mąż postaral. Pewnie sie nie spodziewalas. Milo z jego strony ze sie nie wykrecil odlegloscia i zadbał o taki gest.

Taycia wow niezły klocus. Ale przynajmniej nie musisz sie martwic, ze za mało zjada. Smieszny jest ten twój robaczek gasieniczka.

Ja sie laski tak wybyczylam. Tato we wtorek rano wyjeżdża i jakoś tak szybko nam zlecialo. W konkursie na ciacho zajelam 2 miejsce i bon do restauracji wiec mielismy randewu z mężem. Zupka rakowa, krewetki, korale zielone, rybka i homar. Powiem wam ze tego mi było trzeba. Trochę się balam czy Adas sie nie obudzi bo zabkowal. Dorobil się 2 dolnych jedynek a dzięki obecności taty odsypialam noce.

Napisze do was więcej niebawem bo mam znow pelna chatę mama dojechala. Buzka

Lilijanna dzieki za tipa na te stopy. Mi sie ostatnio zrobila lekka skorupka i tato przywiozl mi polski pumepks. Musze sie tego pozbyć i zafundowac sobie taka terapie. A jaki to krem na być i na noc te nogi w folii trzymać?

Verita i Axa pięknie wasze cory wygladaja w kolczykach ale ja nie wiem czy bym coreczce przebila bo sama mialam na komunie i to dla mnie byl taki prezent i czulam sie taka dorosła już.

Stokrotka ale sie mąż postaral. Pewnie sie nie spodziewalas. Milo z jego strony ze sie nie wykrecil odlegloscia i zadbał o taki gest.

Taycia wow niezły klocus. Ale przynajmniej nie musisz sie martwic, ze za mało zjada. Smieszny jest ten twój robaczek gasieniczka.

Ja sie laski tak wybyczylam. Tato we wtorek rano wyjeżdża i jakoś tak szybko nam zlecialo. W konkursie na ciacho zajelam 2 miejsce i bon do restauracji wiec mielismy randewu z mężem. Zupka rakowa, krewetki, korale zielone, rybka i homar. Powiem wam ze tego mi było trzeba. Trochę się balam czy Adas sie nie obudzi bo zabkowal. Dorobil się 2 dolnych jedynek a dzięki obecności taty odsypialam noce.

Napisze do was więcej niebawem bo mam znow pelna chatę mama dojechala. Buzka

no takiej to dobrze ;-)

Tak sobie Was poczytałam i chyba też się na kolczyki skuszę... Ślicznie dziewczynki wyglądaja :)

Co do wagi to moja też tylko ponad 7 kg a wzrost 71 i musimy zrobić dodatkowe badania.

A dla mam z Wawy i okolic - w najbliższy weekend są targi rodzinne na stadionie narodowym, ze strony można kupon wydrukować i wejście wtedy tylko 10 zł dla całej rodziny chyba, jeszcze muszę doczytać.

I jeszcze pytanie mam - ile Wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja Jula dziś np. spała tylko około 40 min w samochodzie i na tym koniec. Standardowo śpi około 1h na spacerze i do 30 min w domu drzemka jedna.

Izuś mój potrafi spać tylko dwa razy, ale staram się by spał co 2-3 godzinki ;-)

Lili wydaje mi się że teraz wszystkie będziemy miały kuracje na stopy dzięki Tobie!

Stokrotka ważne że jest zdrowy i dobrze się rozwija! Nie wszystkie dzieciaczki muszą wyglądać jak maskotka michelin. Mi doktor zawsze mówiła że za dużo waży a ja się tym nie przejmowałam bo rozwijał się dobrze, teraz już jego waga nie jest tak wysoka bo ciągle jest aktywny ;-)

reklama
Izuś mój potrafi spać tylko dwa razy, ale staram się by spał co 2-3 godzinki ;-)

Lili wydaje mi się że teraz wszystkie będziemy miały kuracje na stopy dzięki Tobie!

Stokrotka ważne że jest zdrowy i dobrze się rozwija! Nie wszystkie dzieciaczki muszą wyglądać jak maskotka michelin. Mi doktor zawsze mówiła że za dużo waży a ja się tym nie przejmowałam bo rozwijał się dobrze, teraz już jego waga nie jest tak wysoka bo ciągle jest aktywny ;-)

U mnie to samo. Jesli dziecko jest aktywne,a duzo wazy,jak moj klocus to nie ma problemu. Z reszta lekarze nie dowierzaja,ze moj wczesniak jest taki duuuzy :-D

Ayni - korzystaj ile mozesz... super,ze masz tate przy sobie ;-)

Izus - moj spi ostatnio 2 razy dziennie 2-3 max. I super,bo wstaje kolo 15 i idzie spac kolo 19 i spi do bialego rana.

Nie bede go chwalic,ale juz kilka nocy przespal do 5 rano sam w lozeczku :-D

Do góry