Dziś dzień lenia. TOTALNEGO:-) Na dworzu nie ciekawie, więc stwierdziliśmy, że dziś robimy nic.
Lilijanna Adi umnie robić papa tatusiowi na dobranoc, dawać cześć, i robi brawo, ale w wersji klepania się po kolanach:-) Miłego działkowania
Decyzje o nic nie robieniu w weekend są takie błogie.
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Brawo dla Adi - my się "papa" uczymy robić, ale w tym czasie wieczorową porą jest również cyc i póki co on jest wtedy ważniejszy.
Zwazylam Mikusia - 11,8 kg. SZOK!!!!! zmierzyc nie zdazylam,...ale mam klocka do noszenia!!!! ale kocham Go przeogromnie...
Kurcze, a ja jeszcze tych baterii do wagi nie kupiłam i nie wiem ile waży, ale widzę, że dzieki łażeniu, większej aktywności gubi fałdki miszlę i do tego brzuszek zrobił się zgrabniejszy.
a my ważymy tylko 7kg
dziś na spacerku przewiało mi uszy, mimo słońca zmarzłam
Dbaj o własne dupsko.
Lilijanna dzieki za tipa na te stopy. Mi sie ostatnio zrobila lekka skorupka i tato przywiozl mi polski pumepks. Musze sie tego pozbyć i zafundowac sobie taka terapie. A jaki to krem na być i na noc te nogi w folii trzymać?
Mi polecono krem w aptece stary jak węgiel o nazwie "dermosan", jest bardzo tłusty, zawiera witaminy, super się wchłania. Ja w tej folii siedziałam ok. 20 minut sobie, ponoć wtedy krem głębiej w skórę się wchłania. Początkowo planowałam siedzieć w tym całą noc, ale po tych 20 minutach przestało działać to ciepło, więc stwierdziłam, że co miało zadziałać już zadziałało. Resztki kremu, które pozostały rozsmarowałam i dalej sobie siedziałam z nogami do góry.
Ja sie laski tak wybyczylam. Tato we wtorek rano wyjeżdża i jakoś tak szybko nam zlecialo. W konkursie na ciacho zajelam 2 miejsce i bon do restauracji wiec mielismy randewu z mężem. Zupka rakowa, krewetki, korale zielone, rybka i homar. Powiem wam ze tego mi było trzeba. Trochę się balam czy Adas sie nie obudzi bo zabkowal. Dorobil się 2 dolnych jedynek a dzięki obecności taty odsypialam noce.
No to jak na poczatki w kuchni to się żeś postarała.
A dla mam z Wawy i okolic - w najbliższy weekend są targi rodzinne na stadionie narodowym, ze strony można kupon wydrukować i wejście wtedy tylko 10 zł dla całej rodziny chyba, jeszcze muszę doczytać.
I jeszcze pytanie mam - ile Wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja Jula dziś np. spała tylko około 40 min w samochodzie i na tym koniec. Standardowo śpi około 1h na spacerze i do 30 min w domu drzemka jedna.
Łe, fajnie macie z tymi targami.
Co do snu u nas tak:
6 - pobudka
9 - drzemka 45 minut
12- spanie ok. 2-3h
19 - kapiel i spanie na noc
Lili wydaje mi się że teraz wszystkie będziemy miały kuracje na stopy dzięki Tobie!
Zanim człowiek girki wsadzi w sandałki albo laczki to jak znalazł.
Nie bede go chwalic,ale juz kilka nocy przespal do 5 rano sam w lozeczku
Brawo.
Chwalipięta.
Ale niedzielę super spędziliśmy. Wybyczyłam się na działeczce u rodziców, potem super spotkanie u znajomych. Grill zaliczony, słoneczko na ryjku ślad pozostawiło. Żyć nie umierać.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Sąsziedzi rodziców na działce non stop jak nakręceni powtarzali, że to nie możliwe, że Weronika tak ładnie stoi, że się nie chwieje, że się puszcza i sięga sobie z ziemi co chce i w ogóle, aż po 1,5h ochów i achów głupio już się tego słuchało.
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)