axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane Jestem!
Internet nam padł, i dopiero M załatwił łącze ze Światem:-) Nadrabiam
Internet nam padł, i dopiero M załatwił łącze ze Światem:-) Nadrabiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Axa masz szczęście. Już wysłałam specjalne jednostki z mojej siatki terrorystycznej na zwiady.
Lilijanna co prawda to prawda. Cos tam sobie w kroku grzebia non stop. A mój mąż to często ma rozporek rozpiety sama nie wiem co o tym myśleć kiedy wraca do domu i mówi że nie musiał kupować biletu bo kierowca go puścił za darmo a tam rozporek rozpiety
Ja dziś w miarę aktywnie. W czwartek przyjezdza moja mama na ekspresową wizytę i musze trochę posprzątać wiecie o co cho !
Aaa no i zapomniałam najważniejszego. Jemy sobie kolacje w kuchni, Adamowicz w huśtawce w salonie i zaczyna marudzić i poplakiwac i słyszymy : bab.. baba. Baba !!!! No masz Ci cholera jedna tatusia sie nauczył wolalc a mamy to już nie !