reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Axa masz szczęście. Już wysłałam specjalne jednostki z mojej siatki terrorystycznej na zwiady.

Lilijanna co prawda to prawda. Cos tam sobie w kroku grzebia non stop. A mój mąż to często ma rozporek rozpiety sama nie wiem co o tym myśleć kiedy wraca do domu i mówi że nie musiał kupować biletu bo kierowca go puścił za darmo a tam rozporek rozpiety :confused: :eek:

Ja dziś w miarę aktywnie. W czwartek przyjezdza moja mama na ekspresową wizytę i musze trochę posprzątać ;) wiecie o co cho !

Aaa no i zapomniałam najważniejszego. Jemy sobie kolacje w kuchni, Adamowicz w huśtawce w salonie i zaczyna marudzić i poplakiwac i słyszymy : bab.. baba. Baba !!!! No masz Ci cholera jedna tatusia sie nauczył wolalc a mamy to już nie !

Axa masz szczęście. Już wysłałam specjalne jednostki z mojej siatki terrorystycznej na zwiady.

Lilijanna co prawda to prawda. Cos tam sobie w kroku grzebia non stop. A mój mąż to często ma rozporek rozpiety sama nie wiem co o tym myśleć kiedy wraca do domu i mówi że nie musiał kupować biletu bo kierowca go puścił za darmo a tam rozporek rozpiety :confused: :eek:

Ja dziś w miarę aktywnie. W czwartek przyjezdza moja mama na ekspresową wizytę i musze trochę posprzątać ;) wiecie o co cho !

Aaa no i zapomniałam najważniejszego. Jemy sobie kolacje w kuchni, Adamowicz w huśtawce w salonie i zaczyna marudzić i poplakiwac i słyszymy : bab.. baba. Baba !!!! No masz Ci cholera jedna tatusia sie nauczył wolalc a mamy to już nie !

no chyba jego tatuś nie ma na imię BABA :-D:confused:

Baba to tatuś po arabsku :p
Wcześniej mówił na mnie Ma a na tatę Ba a teraz już o mamusi zapomniał ; ( chyba mama się szybko nie doczekam

Ależ zła jestem ciągle mnie wyrzuca z bb a chciałam poczytać fasolke35 o tych blizniakach i nie wiem co dalej. Może Nadrobie jutro. U nas po jedniodniowej gorączce i kupkach wydaje się normalnie. Dalej nie wiem co to było czy jelitowka czy co? Dobrej nocki życzę

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-)

Axsa no bo juz myslam:-p

Lilijanna moja nas tak rano załatwiła obudziła sie wziełam ja do nas do łozka zjadła 200ml mleka i za piec minut fontanna jai posciel cała ofafana wszystko do prania dodam ze wczoaj posciel zmieniałam:no:

Moja woła mama jak zaczyna marudzic:-pi ammmm jak ja w krzesełko sadzam:szok::-D

Witam się z duza kawa :-)
U nas lament i krzyk od 6, 2 godz awantury i padła
Proszę o sile i cierpliwość idą nam 4 zęby u góry
Oczywiście wszystkie na raz masakra:wściekła/y: i oczywiście mamusia sama :-(

Wiatam Kobietki...
Marudzę dalej...nie śpimy od 5 znowu, wczoraj już byłam taka padnięta, że poszłam spać razem z dziećmi-o 20...ale i tak ciężko się wstaje tak wcześnie...Panna teraz odsypia :confused2: Takiej to dobrze...

Lilianna może masz rację, nie ma co waczyć z naturą :-D
Mell sił!
Fasolka mojej też przy marudzeniu się mama uda powiedzieć:tak: tak żalośnie to brzmi wtedy:-D
Axa nie znikaj wiecej :tak:

reklama
anmika
katarek ma końcówkę rozszerzającą się - tzn ta końcówką, którą się wkłada do odkurzacza, nie ma na całej długości takiej samej długości.
Dlatego nawet jeśli byś miała jakimś cudem nieco szersze/węższe wejście na rurę, to katarek i tak powinien pasować.
Poza tym wydaje mi się, że te rury, to wszystkie mają taki sam przekrój, więc i katarek jest w standardowym rozmiarze.

Do góry