reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Młodemu się dziwisz, a daję stówę, że i tatuś łapie się za jajka i siusiaka i nie jesteśmy wstanie zrozumieć dlaczego faceci tak robią, swędzą ich czy co. :-p Ile razy idąc ulicą widać jak coś między nogami majstrują. Bo chyba gadki im między jajka nie wchodzą, co? :dry:

Lilijanna ło matko poleglam super to napisalas
Future wybacz wychodzi na to ze pomylilam Gucia z Siostrzyczka wybacz :zawstydzona/y:
Kasia wspolczuje sytuacji z praca moze juz teraz niech szuka nowej?
kasieq wspolczuje zabkowania

my dzisiaj przywitalismy trzecia marcowa dzidzie na swiecie no i plan marcowy wykonany :-D:-D:-D

Witajcie
Ja mam przedświątecznego lenia..Siedzimy z synem sami bo tato w delegacji.
Dzięki za rady co do farbowania! Jednak pójdę bo wstyd z tym co mam na głowie do ludzi wychodzić
A w niedziele Palmową byliśmy z młodym "palmusem" (tak nazwał go tata) w kosciele, zakupiłam mu palme długoci ok 10 cm. i jak tylko dorwał ją w kościele to wypraskał o osoby siedzące przed i obok nas i na wejście zaczął z organistą swoję aaaaaaaaaaahyyyyyy iiiiiieeeeee :-Dbo nie wiem czy pisałam ale Artur od pewnego czasu śpiewa :-D

Fasolka
ja się czuje dobrze tyle ze brzuch mnie trochę boli jak na @ i chyba bede na nospie jechać a tak nie chciałam. A poza tym ok;-)
KasiaP-P jak najbardziej to gmeranie między nogami jest normalne tak samo takie podskakiwanie na rękach ( dzieci wtedy się stymulują ) ale to normalne -natura. Ty się ciesz że on taki grzeczny:tak:
Bebe- nie zwracaj na to uwagi że tak się bawi siusiakiem to mu przejdzie a jak coś to zajmij czymś innym. Jest taki okres nawet Freud ma na to teorię i tu troche się z nim zgadzam jak nie całosciowo.

Witam, napiszę tylko że włożenie młodemu czegoś w rączki do zabawy działa, mogę go spokojnie przewinąć bez walki, ogląda zabawkę i zapomina o swoim nowo odkrytym ciekawym narządzie, oby tak zostało. Że też nie wpadłam na to wcześniej, dzięki Beacia82.
A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
Jakoś to będzie, ważne że mamy Hubusia :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.

będzie dobrze zobaczysz :tak:

dziewczyny potrzebuję szybko odpowiedzi czy ten katarek do nosa pasuje do każdego odkurzacza?
Pasują. Inaczej byłby katarek do każdego rodzaju odkurzacza zrobiony. Mam koleżankę, która pracuje w tej firmie i chwali na prawo i lewo. a testowała na swoim dziecku.

A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
A może znajdzie szybciutko prace i nie trzeba będzie robić rewolucji. Trzymam kciuki.
Fasolka i jeszcze zerka na forum:-)
Hehe :-D:-D:-D

My wczoraj wizytowałyśmy się w Poznaniu, zostawiłam Weronikę babci i pradziadkowi i każdy z nią pospacerował, a z Adą wyrwałam się do Poznania w poszukiwaniu zajęcy. Ada zachwycona, bo i się autobusem przejechała i tramwajem.

Lubię tak czasem jedną z nich zostawić, a spędzić czas z drugą.

Dzisiaj sprzątanie na maksa w domu. Ale A. ma piątek wolny, więc wtedy już chatkę dopieścimy i będzie spokój. W piątkowy wieczór, noc zrobi się żarcie i potem tylko odpoczynek.

Miłego dnia.

Hej laseczki :-) no dzis dzieciaki ostatni dzien do szkoły i wolne .Ja jakas detka jestem chyba za długo spałam jak padłam wczoraj o 21 to wstałam po 7:-p:-D .U nas cos białego z nieba leci :cool:

Ide kawe robic a reszta POBUDKA;-):-p:-D

Cześć i czołem

Fasolowa ja juz dawno wstałam, my mamy pobudkę od pewnego czasu codziennie o 5 rani :sorry: masakra .....
tez ide po kawe, bo na oczy nie widzę

Księżniczka juz ucina sobie pierwszą drzemkę nie ma dziwne, szalała ponad 3h

Moja nyna jest hiperaktywna, w dzień śpi 2 razy po 30 min, max 3 razy , znaczy sie od 5 rano do 18.30 wieczorem. Powiem Wam, że ja juz nie wiem jak ja to robie , że wogóle żyje........... Na noc idzie spać o 18.30 i śpi do 5 .............. :cool: masakrejszyn ........ niech ona juz zacznie raczkować, siedzieć, chodzić, nie wiem cokolwiek :rofl2: bo mi kręgosłup pęknieeeeeeeeeeee .... czuję się jak KANGURZYCA :-D:-D

Axa
- Adolin kochany :) reszta dzieciorków tez słodziachna !!! Axa czytałam blog tej laski, matulo ta mała Sara jest w wieku mojej nyny , a ona juz chodzi siedzi, raczkuje, mówi .... niesamowite !!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy Wasze dzieci

Ostatnia edycja:
No to Palmo -kangurzyco kawkujemy razem;-):-D az sobie tego bloga poczytam:-)

Mafu oby brusio odpuscił, my młodej tez taka mała palme kupilismy ale w kosciele zarekwirowac musiałam bo zjescja chciała:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam damy! Mi aplikacja BB dziala bez zarzutu. A co wam konkretnie nawala?

Kasia pp nie martw się, może mąż znajdzie inną pracę. Zdobył pewnie doswiadczenie które się przyda. Głowa do góry.

Naga Palmusio jestes niezniszczalna! Dasz radę! Nasz słodki kangurku! Nasze wszystkie smutki odchodzą kiedy Cię czytamy więc coś dobrego jest z tej sytuacji.

Tygrysie gratki ciociu ;) kiedy jedziesz oglądać maluszki? Ależ Ci zazdroszczę ogladania tych malych rączek!

Kasieq ja nie lubię takich ulizanych brrr.. za 2 mies chyba zetne ;) tu jakos nie mak zaufania na swojen wioseczce. Zreszta ceny powalaja. Moj maz placi tu 25 eur za męskie sciecie wiec ja bym chyba z farbowaniem lekko 100 musiala uiścić. U was też takie ceny?

Mi się dziś snilo że rodze. Mąż z Adasiem w domu a ja lezalam u mojego lekarza domowego na lezance. Zaczely sie skurcze i czekam czekam i nic. Akcja zwolnila jak ostatnio i zebralam sie i poszlam do domu hahaha.
Zabralam Adasia na ogród, poleżał 20 min w lezaczku zapakowany w kurtale i czapkę. Taki spacer dla leniwych.

Do góry