reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Stokrotka miałam już taką i wystarczy suszarka, prostownica i dasz rade, ja tęsknie za tą fryzurą ja.jpeg i muszę do niej wrócić albo jeszcze krócej :-p Strasznie lubię mieć włosy z tyłu wygolone bo jak są takie półdługie to mnie drażnią :-)

Załączniki

• ja.jpeg
    ja.jpeg
    16,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
witam

kasia to normalne ze mlody odkryl co ma miedzy nozkami:tak:moj syn tez tak robil, wiec spoko;-) oj zazdroszcze tego lezenia na macie moja chwile i jest ryk:wściekła/y:

liliana ja robie podobnie...ale moja widocznie wieksza maruda i po chwili na raczkach laduje:-D

taycia najlepszego dla Mikolaja:-)

stoktotka naj, naj dla Arturka:)

kasieg ale z Ciebie ladna babka;-)

U nas 2 zebole :tak:a mloda dalej marudzi:szok:

Future Hesia to nic się nie zmieniła tzn, buźka :tak: śliczna dziewczynka i te oczka piękne:-)
Fasolka śliczna Patusia
Kasia nareszcie kawalera pokazałaś bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz Hubercik do nas zawitał :-)

Bebe cudna Marcelinka
Perell przystojniaczek :-)
Marlena fotka z przed 5 lat :-p

Tygrysku Future ma dzieciątko wrześniowe chłopczyka,a chrzest Hesi to już raczej dawno był bo to już panienka,no bo chyba Ci o to chodziło że Hesia teraz chrzczona;-).
Kasieg pięknaś Ty:tak::-)
Ech jakaś padnięta jestem.
Jak mnie wnerwia to łażenie do pieca,a wiosny ani widu ani słychu,ktoś mnie pocieszył że nie za ładnie ma byc do 20 kwietnia,po prostu super,jeszcze tydzien i depresja :dry:

Fasolka, no mój też pisiora tak ciągnie że myślę aby mu na to nie pozwalać, no ale to w końcu jego własny osobisty pisior więc niech robi z nim co chce. Byle nie publicznie :szok:

Oj tam niech se tarmoszą aby tylko nie urwali bo się kiedys jeszcze przyda:-D

Dziewczyny posikałam się ze śmiechu :-D:-D:-D

Ps: Mój też męczy swojego :-p

A mój nie odkrył jeszcze siusiaka..
Dziś po szczepieniu jest jakiś taki spokojny, leży bawi się grzechotkami i mu się one nie nudzą, nie dopomina się noszenia, nawet się nie przekręca na brzuszek, śpi po 2h..

Aaaaaaaaaaaa Stokrotka wszystkiego najlepszego dla syneczka ! Mój z okazji skończenia 6 msc dostał szczepienie.. ;-(

reklama
Witam Dziewczynki...

Mój Młody też się tak za siusiaka zawsze łapał...gorzej, że robi tak nadal, a mi już ręce opadają, bo nie wiem co mam robić żeby przestał...:dry:
Młodemu się dziwisz, a daję stówę, że i tatuś łapie się za jajka i siusiaka i nie jesteśmy wstanie zrozumieć dlaczego faceci tak robią, swędzą ich czy co. :-p Ile razy idąc ulicą widać jak coś między nogami majstrują. Bo chyba gadki im między jajka nie wchodzą, co? :dry:

Adzik nam zwymiotowała, dostała kolację + mleko i zwrot, nie wiem co mnie opętało, że tak jej dałam, bo już kiedyś to sprawdziliśmy, że może dostać albo mleko albo kolację, ale nie jedno i drugie. W niedzielę pościel zmianialiśmy i dzisiaj znowu, pralka chodzi. Znowu. :confused2:

Do góry