K
reklama
witam
kasia to normalne ze mlody odkryl co ma miedzy nozkamimoj syn tez tak robil, wiec spoko;-) oj zazdroszcze tego lezenia na macie moja chwile i jest ryk
liliana ja robie podobnie...ale moja widocznie wieksza maruda i po chwili na raczkach laduje
taycia najlepszego dla Mikolaja:-)
stoktotka naj, naj dla Arturka
kasieg ale z Ciebie ladna babka;-)
U nas 2 zebole a mloda dalej marudzi
kasia to normalne ze mlody odkryl co ma miedzy nozkamimoj syn tez tak robil, wiec spoko;-) oj zazdroszcze tego lezenia na macie moja chwile i jest ryk
liliana ja robie podobnie...ale moja widocznie wieksza maruda i po chwili na raczkach laduje
taycia najlepszego dla Mikolaja:-)
stoktotka naj, naj dla Arturka
kasieg ale z Ciebie ladna babka;-)
U nas 2 zebole a mloda dalej marudzi
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ladne włoski
Tygrysek1985
Fanka BB :)
future a to zdjecie malej w bialej sukience na dworzu to z kiedy jest
K
Kasieq
Gość
Future Hesia to nic się nie zmieniła tzn, buźka śliczna dziewczynka i te oczka piękne:-)
Fasolka śliczna Patusia
Kasia nareszcie kawalera pokazałaś bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz Hubercik do nas zawitał :-)
Bebe cudna Marcelinka
Perell przystojniaczek :-)
Marlena fotka z przed 5 lat
Fasolka śliczna Patusia
Kasia nareszcie kawalera pokazałaś bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz Hubercik do nas zawitał :-)
Bebe cudna Marcelinka
Perell przystojniaczek :-)
Marlena fotka z przed 5 lat
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Tygrysku Future ma dzieciątko wrześniowe chłopczyka,a chrzest Hesi to już raczej dawno był bo to już panienka,no bo chyba Ci o to chodziło że Hesia teraz chrzczona;-).
Kasieg pięknaś Ty:-)
Ech jakaś padnięta jestem.
Jak mnie wnerwia to łażenie do pieca,a wiosny ani widu ani słychu,ktoś mnie pocieszył że nie za ładnie ma byc do 20 kwietnia,po prostu super,jeszcze tydzien i depresja
Kasieg pięknaś Ty:-)
Ech jakaś padnięta jestem.
Jak mnie wnerwia to łażenie do pieca,a wiosny ani widu ani słychu,ktoś mnie pocieszył że nie za ładnie ma byc do 20 kwietnia,po prostu super,jeszcze tydzien i depresja
anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Fasolka, no mój też pisiora tak ciągnie że myślę aby mu na to nie pozwalać, no ale to w końcu jego własny osobisty pisior więc niech robi z nim co chce. Byle nie publicznie
Oj tam niech se tarmoszą aby tylko nie urwali bo się kiedys jeszcze przyda
Dziewczyny posikałam się ze śmiechu
Ps: Mój też męczy swojego
A mój nie odkrył jeszcze siusiaka..
Dziś po szczepieniu jest jakiś taki spokojny, leży bawi się grzechotkami i mu się one nie nudzą, nie dopomina się noszenia, nawet się nie przekręca na brzuszek, śpi po 2h..
Aaaaaaaaaaaa Stokrotka wszystkiego najlepszego dla syneczka ! Mój z okazji skończenia 6 msc dostał szczepienie.. ;-(
Dziś po szczepieniu jest jakiś taki spokojny, leży bawi się grzechotkami i mu się one nie nudzą, nie dopomina się noszenia, nawet się nie przekręca na brzuszek, śpi po 2h..
Aaaaaaaaaaaa Stokrotka wszystkiego najlepszego dla syneczka ! Mój z okazji skończenia 6 msc dostał szczepienie.. ;-(
reklama
Młodemu się dziwisz, a daję stówę, że i tatuś łapie się za jajka i siusiaka i nie jesteśmy wstanie zrozumieć dlaczego faceci tak robią, swędzą ich czy co. Ile razy idąc ulicą widać jak coś między nogami majstrują. Bo chyba gadki im między jajka nie wchodzą, co?Witam Dziewczynki...
Mój Młody też się tak za siusiaka zawsze łapał...gorzej, że robi tak nadal, a mi już ręce opadają, bo nie wiem co mam robić żeby przestał...
Adzik nam zwymiotowała, dostała kolację + mleko i zwrot, nie wiem co mnie opętało, że tak jej dałam, bo już kiedyś to sprawdziliśmy, że może dostać albo mleko albo kolację, ale nie jedno i drugie. W niedzielę pościel zmianialiśmy i dzisiaj znowu, pralka chodzi. Znowu.