reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam, napiszę tylko że włożenie młodemu czegoś w rączki do zabawy działa, mogę go spokojnie przewinąć bez walki, ogląda zabawkę i zapomina o swoim nowo odkrytym ciekawym narządzie, oby tak zostało. Że też nie wpadłam na to wcześniej, dzięki Beacia82.
A no i wczoraj dowiedziałam się że firma męża będzie musiała w najbliższym czasie ogłosić upadłość i wszyscy stracą pracę. Pewnie trzeba będzie sprzedać dom, który jest przecież na kredyt. I kolejne przeprowadzki, tułanie się... A już miał być spokój.
Jakoś to będzie, ważne że mamy Hubusia :)
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
Hallo Kobitki!
Anmika tak jak pisze Awersja, tą końcówkę wsadza się do rury i ona jest w kształcie lejka. I nie denerwuj się jak włożysz a ona będzie wypadać, bo jak włączysz odkurzacz to ona się zassa:-)
Nigdzie nie znikam Kochane, nagle internet przestał działać, i właściwie nie wiadomo dlaczego, ale na pewno coś u nich.
Dziś Świętują Pół Roczku Gustawo Future, Oliwierek Martusi, i Leoś Nath(a swoją drogą gdzie się podziewasz kobito!)
A w gronie Półroczniaków są już Mikołaj Tayci(jak tam w Pl:-)) Arturek Stokrotki, Marcelinka Bebe, i Córeczka Marty 2411
Dużo buziaków dla słodziaków!!!!
A my jutro szczepienie 3, i chwilowy spokój.
Niemcy są w porządku, oni już mają wolne w piątek:-)

Moje dzieci jakoś bardzo spokojnie przechodziły ząbkowanie. Około 6-7 miesiąca wychodziły ząbki, i jedyne co pluli się na potęgę już od 3 miesiąca życia. Za to moja Księżna Ada nie uważa za stosowne się pluć, i mam dziecko które ładnie można ubrać, i nie jest mokre:szok:, no ani grama nie ma ślinotoku, trzyma ładnie zamkniętą paszczę:-)

My po spacerze :-)

Kasia P-P bedzie dobrze zobaczysz my podobna sytuacje przechodzilismy jak sie okazało ze w ciazy jestem :tak:grunt to pozytywnw myslenie choc wiem ze to niełatwe:-)

Kasieq sił i niech szybko i bezbolesnie wyjda zębulki :-)

wszystkim dzisiejszym półroczniakom sto lat

3a61141a[1].jpg

Załączniki

• 3a61141a[1].jpg
    3a61141a[1].jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 16
Witam. Na telefonie chyba cos sie posulo z aplikacja bb.
Jak to jest z tymi dziecmi moja budzi sie o np 3 w nocy i oczy ma otwarte gadac chce, jakbym do niej tylko sie usmiechnela to by spac nie chciala, i udaje ze spie to popatrzy i zasnie przy piersi oczywiscie. U nas babcia ciag dalszy teraz poleciala gdzies z siostrzencem (bo oczywiscie on tez musial przyleciec),a syn mi zaraz mala zbudzi :szok:

:wściekła/y:tak to jest jak sie robi dwa obiady pranie usypia dziecko i gada przez tel :eek:tak sobie palca upier ....liłam ze poł kuchni krwia zalałam:baffled: ...sorki jak ktoras obiadek je

reklama
Witam. Na telefonie chyba cos sie posulo z aplikacja bb.
u mnie też nie działa
:wściekła/y:tak to jest jak sie robi dwa obiady pranie usypia dziecko i gada przez tel :eek:tak sobie palca upier ....liłam ze poł kuchni krwia zalałam:baffled: ...sorki jak ktoras obiadek je

ja też mam bieganinę przedświąteczną i przed chrztem, wszystko na raz robię a do tego wszystkiego jeszcze Hania się domaga uwagi

Do góry