reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Axa masz szczęście. Już wysłałam specjalne jednostki z mojej siatki terrorystycznej na zwiady.

Lilijanna co prawda to prawda. Cos tam sobie w kroku grzebia non stop. A mój mąż to często ma rozporek rozpiety sama nie wiem co o tym myśleć kiedy wraca do domu i mówi że nie musiał kupować biletu bo kierowca go puścił za darmo a tam rozporek rozpiety :confused: :eek:

Ja dziś w miarę aktywnie. W czwartek przyjezdza moja mama na ekspresową wizytę i musze trochę posprzątać ;) wiecie o co cho !

Aaa no i zapomniałam najważniejszego. Jemy sobie kolacje w kuchni, Adamowicz w huśtawce w salonie i zaczyna marudzić i poplakiwac i słyszymy : bab.. baba. Baba !!!! No masz Ci cholera jedna tatusia sie nauczył wolalc a mamy to już nie !

Axa masz szczęście. Już wysłałam specjalne jednostki z mojej siatki terrorystycznej na zwiady.

Lilijanna co prawda to prawda. Cos tam sobie w kroku grzebia non stop. A mój mąż to często ma rozporek rozpiety sama nie wiem co o tym myśleć kiedy wraca do domu i mówi że nie musiał kupować biletu bo kierowca go puścił za darmo a tam rozporek rozpiety :confused: :eek:

Ja dziś w miarę aktywnie. W czwartek przyjezdza moja mama na ekspresową wizytę i musze trochę posprzątać ;) wiecie o co cho !

Aaa no i zapomniałam najważniejszego. Jemy sobie kolacje w kuchni, Adamowicz w huśtawce w salonie i zaczyna marudzić i poplakiwac i słyszymy : bab.. baba. Baba !!!! No masz Ci cholera jedna tatusia sie nauczył wolalc a mamy to już nie !

no chyba jego tatuś nie ma na imię BABA :-D:confused:

Baba to tatuś po arabsku :p
Wcześniej mówił na mnie Ma a na tatę Ba a teraz już o mamusi zapomniał ; ( chyba mama się szybko nie doczekam

Ależ zła jestem ciągle mnie wyrzuca z bb a chciałam poczytać fasolke35 o tych blizniakach i nie wiem co dalej. Może Nadrobie jutro. U nas po jedniodniowej gorączce i kupkach wydaje się normalnie. Dalej nie wiem co to było czy jelitowka czy co? Dobrej nocki życzę

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-)

Axsa no bo juz myslam:-p

Lilijanna moja nas tak rano załatwiła obudziła sie wziełam ja do nas do łozka zjadła 200ml mleka i za piec minut fontanna jai posciel cała ofafana wszystko do prania dodam ze wczoaj posciel zmieniałam:no:

Moja woła mama jak zaczyna marudzic:-pi ammmm jak ja w krzesełko sadzam:szok::-D

Witam się z duza kawa :-)
U nas lament i krzyk od 6, 2 godz awantury i padła
Proszę o sile i cierpliwość idą nam 4 zęby u góry
Oczywiście wszystkie na raz masakra:wściekła/y: i oczywiście mamusia sama :-(

Wiatam Kobietki...
Marudzę dalej...nie śpimy od 5 znowu, wczoraj już byłam taka padnięta, że poszłam spać razem z dziećmi-o 20...ale i tak ciężko się wstaje tak wcześnie...Panna teraz odsypia :confused2: Takiej to dobrze...

Lilianna może masz rację, nie ma co waczyć z naturą :-D
Mell sił!
Fasolka mojej też przy marudzeniu się mama uda powiedzieć:tak: tak żalośnie to brzmi wtedy:-D
Axa nie znikaj wiecej :tak:

reklama
anmika
katarek ma końcówkę rozszerzającą się - tzn ta końcówką, którą się wkłada do odkurzacza, nie ma na całej długości takiej samej długości.
Dlatego nawet jeśli byś miała jakimś cudem nieco szersze/węższe wejście na rurę, to katarek i tak powinien pasować.
Poza tym wydaje mi się, że te rury, to wszystkie mają taki sam przekrój, więc i katarek jest w standardowym rozmiarze.

Do góry