reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wrzesień 2012 ;)

TYGRYSKU zdrówka!
MARTUSIA fajna:))mi sie marzy mieć 3+2+1 w kolorze czerwonym :))

Nadrabiamy foteczki :))

FASOLKA jaka minkę kochaniutką Patusia zrobiła :))
VERITA u nas wypieki sa po spaniu czy jak za ciepło własnie takie(oprócz brody)...cmokuś w te polisie :*
NATHALIEP długo nie widzieliśmy was :))ale zakropkowany smerf :)) chłopaki słodziaki :))
STOKROTKA ajejusku jaki tu malusi :))uroczy!!fotka trio pomysłowa ;))M niezła ma maseczkę :p
PERELL jaki fajniutki synuś :))
TYGRYSEK cmok w pytunie Jaśka :*
BEBE ale braciszek dba!:))
CLOUDYNKA hehe tyyyle piany :D ja ostatnio kazałam M zrobic kapielisko dla Marcelka i również miał tyle piany ze dziecka nie było widać :0 :D fajowa ta dmuchana zabawka:))widac jak się córci podoba!

reklama
TYGRYSKU zdrówka!
MARTUSIA fajna:))mi sie marzy mieć 3+2+1 w kolorze czerwonym :))

Nadrabiamy foteczki :))

FASOLKA jaka minkę kochaniutką Patusia zrobiła :))
VERITA u nas wypieki sa po spaniu czy jak za ciepło własnie takie(oprócz brody)...cmokuś w te polisie :*
NATHALIEP długo nie widzieliśmy was :))ale zakropkowany smerf :)) chłopaki słodziaki :))
STOKROTKA ajejusku jaki tu malusi :))uroczy!!fotka trio pomysłowa ;))M niezła ma maseczkę :p
PERELL jaki fajniutki synuś :))
TYGRYSEK cmok w pytunie Jaśka :*
BEBE ale braciszek dba!:))
CLOUDYNKA hehe tyyyle piany :D ja ostatnio kazałam M zrobic kapielisko dla Marcelka i również miał tyle piany ze dziecka nie było widać :0 :D fajowa ta dmuchana zabawka:))widac jak się córci podoba!

heh a ja właśnie weszłam tutaj by napisać że masz cudnego synka! Ile włosków! Do reklamy by się nadawał ;)

Pamiętam że niedawno była tu rozmowa o tym: czym odciągać dziecku katarek, mój mały ma strasznie "zawalony" nosek, do odciągania miałam tylko Fridę (którą do dziś bardzo chwaliłam- ale przy mocno zatkanym nosku nie dawała rady, albo ja nie miałam siły ale nie mogłam wyciągnąć) od dwóch dno Fifi ma okropny katar a ja nie mogłam mu wyciągnąć a mały tak sie denerwował że krzyczał w niebogłosy i było jeszcze gorzej....
I dziś teściowa kupiła i przyniosła mi KATAREK powiedziałam: nie ma mowy, nie podłącze dziecka do odkurzacza-bez przesady, ale patrząc na Fifka jak się męczy podłączyłam KATAREK do odkurzacza na najmniejsze obroty i dotykam końcówki a ona tak leciutko ssie że aż prawie nie czuć, pomyślałam zobaczymy i matko cudowne urządzenie wyszło mu tyle katarku że ja nie wiem gdzie się to mieściło, jestem w szoku, mały co prawda przy tym też płakał ale dużo dużo mniej niż przy Fridzie, naprawde serdecznie i z czystym sumieniem POLECAM KATAREK i nie bójcie się "podłączenia" dziecka do odkurzacza :tak:

dziewczynki tak mi smutno... Cos dzis wyczulam moja mame i postanowilam zadzwonic, a tam zajete. Dostalam potem sms, zebym pilnie zadzwonila, bo moj braciszek lezy w szpitalu. Mial angine i dostal antybiotyki a po tych antybiotykach wyskoczyly mu bable na calym ciele nawet w buzi. Po nieudanym "leczeniu" mascia za 50 zl brata wyslali dzis do szpitala. Dostal kroplowke i UWAGA zamiast polozyc go na oddzial dzieciecy, to go polozyli na dermatologie gdzie jest jedynym dzieckiem. Sale dzieli ze starszym panem :no: telewizja za 2 zl na godzine, mowi, ze jedzenia malo daja... I ani sie do kogo odezwac... Jakos probuje sie pocieszac, ze bedzie ok, ze mu napewno przejdzie, ale jak mysle ze on tam sam, z ta biedna telewizja na monety z kilkoma kanalami i marnym jedzeniem to az mi sie noz w kieszeni otwiera.. Nie wiem , czy sie tam ktos bedzie nim naprawde interesowac, dogladac, czy tylko tanie przynies, podaj ,zbadaj :-( :-:)-( A moja mama w Niemczech, niech to szlag! caly dzien w ogoole jakis taki do DOOOPY!

Tygrysie moj brat ma 12 lat... Moja mama w DE, on z moim ojczymem jest w Polsce. Mama sie dopiero przygotowywuje zeby go do Niemiec sciagnac wiec siedzi ze swoim tata w Polsce. Oczywiscie ojczym byl u niego dzis 2 razy, ale taka nieobecnosc i moja i mamy to jednak chyba najgorsza... :/ :/
ja oczywiscie przezywam...

WITAM:)

Mrozik trzya z rana jeszcze...

Jutro na zakupy do IKEA ze szwagierką :))

AYNI ojej biedulek :(( a czemu tam go dali??
ZANETKAA zdrówka!
MARTUSIA sił!

tak na szybko prosimy o &&& m jedna siostra juz w szpitalu (Oliwki Chrzestna),termin ma na 5ego ale skierowali ja do spitala bo ma za wysokie cisnienie i maly ma juz ponad 4kg

ayni tule

reklama
Do góry