reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Katarek to najlepszy wynalazek na świecie :) kupiłam już jak Beniamin był niemowlęciem i lepszego "wyciągacza" glutów nie ma :) teraz nawet jak Starszak ma katar to odkurzacz cały czas pod prądem i jak Beniowi katar przeszkadza hyc do odkurzacza włącza ściąga i idzie bawić się dalej :D
u Nas pięknie słońca świeci choć chłód czuć... ale to słońca to +100 do samopoczucia ... WIOSNO NAPIE***** :D
AYNI &&&&&&&&&
Martusia bądź dzielna i nie skacz znikąd ... Leo to też drzypapka... najlepiej na rączkach, ale noszenie takiej kluchy jest ponad moje siły więc go odkładam na matę, drze się do 10 min i zasypia :)
Tygrysek &&&&&&& mój też tak się pełza...
ostatnia epizod:
Kamil idzie zobaczyć czy Leoś zasnął... słyszę, że mówi do siebie pod nosem "ale jestem pewny że położyłem go na macie, gdzie on jest"... chodzi po sypialni chodzi i nagle mnie woła... wchodzę... Kamil stoi przy łóżku a spod spodu wystają dwie małe nóżki :D

Słoneczne buziaki z O.

reklama
Dzień dobry;-)

Oli zaczal skok. czyli znowu jedno wielkie mordodarcie... ostatnie trwalo tydzien.

ide skoczyc z okna.

Nie skacz ;-) Dasz radę:tak:

dziewczynki tak mi smutno... Cos dzis wyczulam moja mame i postanowilam zadzwonic, a tam zajete. Dostalam potem sms, zebym pilnie zadzwonila, bo moj braciszek lezy w szpitalu. Mial angine i dostal antybiotyki a po tych antybiotykach wyskoczyly mu bable na calym ciele nawet w buzi. Po nieudanym "leczeniu" mascia za 50 zl brata wyslali dzis do szpitala. Dostal kroplowke i UWAGA zamiast polozyc go na oddzial dzieciecy, to go polozyli na dermatologie gdzie jest jedynym dzieckiem. Sale dzieli ze starszym panem :no: telewizja za 2 zl na godzine, mowi, ze jedzenia malo daja... I ani sie do kogo odezwac... Jakos probuje sie pocieszac, ze bedzie ok, ze mu napewno przejdzie, ale jak mysle ze on tam sam, z ta biedna telewizja na monety z kilkoma kanalami i marnym jedzeniem to az mi sie noz w kieszeni otwiera.. Nie wiem , czy sie tam ktos bedzie nim naprawde interesowac, dogladac, czy tylko tanie przynies, podaj ,zbadaj :-( :-:)-( A moja mama w Niemczech, niech to szlag! caly dzien w ogoole jakis taki do DOOOPY!

Zdrówka dla braciszka!!

tak na szybko prosimy o &&& m jedna siostra juz w szpitalu (Oliwki Chrzestna),termin ma na 5ego ale skierowali ja do spitala bo ma za wysokie cisnienie i maly ma juz ponad 4kg

ayni tule

&&&&&&&&&&&&&&

Katarek to najlepszy wynalazek na świecie :) kupiłam już jak Beniamin był niemowlęciem i lepszego "wyciągacza" glutów nie ma :) teraz nawet jak Starszak ma katar to odkurzacz cały czas pod prądem i jak Beniowi katar przeszkadza hyc do odkurzacza włącza ściąga i idzie bawić się dalej :D
u Nas pięknie słońca świeci choć chłód czuć... ale to słońca to +100 do samopoczucia ... WIOSNO NAPIE***** :D
AYNI &&&&&&&&&
Martusia bądź dzielna i nie skacz znikąd ... Leo to też drzypapka... najlepiej na rączkach, ale noszenie takiej kluchy jest ponad moje siły więc go odkładam na matę, drze się do 10 min i zasypia :)
Tygrysek &&&&&&& mój też tak się pełza...
ostatnia epizod:
Kamil idzie zobaczyć czy Leoś zasnął... słyszę, że mówi do siebie pod nosem "ale jestem pewny że położyłem go na macie, gdzie on jest"... chodzi po sypialni chodzi i nagle mnie woła... wchodzę... Kamil stoi przy łóżku a spod spodu wystają dwie małe nóżki :D

Słoneczne buziaki z O.

Się uśmiałąm:-D:-D

ostatnia epizod:
haha dobre :D

no dobra, udało mi się zasiąśc. nie bylam 3 dni. MOj mąż chory, niby w domu, a ja znim coraz więcej roboty ech. mam troje dzieci.

Jaś już nie tylko nieśmiało pełza ale też przewraca się z brzucha na plecy huraaa :-D
no to do rzeczy...

taycia Kochanego ciała nigdy nie za dużo- o Dzidzi Twojej pisze- zart ;-)
verita dobre z ta pietka chleba i psem, zazdroszcze basenu my pojedziemy jak bedzie cieplej
Kasieq Twoj m tez nie pomocny epidemia czy cos
fasolka witaj w szanownym gronie bezrobotnych, ja dzis czulam wiosne ale w butach :-D (mokrych)
martusia dzieki za info o DDtvn, &&& za zgode ;-)
ayni to u Was placa Klientowi za prowadzenie konta :szok:u nas odwrotnie klient placi bankowi :tak:, zazdroszcze tego morza
Kasia PP czekam na focie z basenu, ja sie panicznie boje wody i wchodze tylko do pupy :no:
Future jeny co mu odbilo :szok::wściekła/y::no::-( a jak traktowal malutka Hanie?
storkotka fryzura :szok:;-)
beacia naj dla poł roczniaka, bączki :-D:-D:-D;-)

HELENKE a nie HANIE... ale do rzeczy. kochał, cąłował, tulił. Ale nam Hesia wogóle nie płakała. leżała i się bawiła, i śmiała ale prawie nigdy nie płakała. no i mieliśy jedno dziecko, i wiecej czasu, i on mniej pracował. ja go oczywiście nie chce usprawiedliwiac, ale rozumiem, ze moze byc zmeczony po 2 etatach prawie codziennie, użerania się z gimnazjalistami (chciałam napisać bachorami, ale zaraz by się zaczęło haha).
Gutek jak jest zadowolony i uśmiechnięty to tata tez go wezmie, ponosi, powydurani się troszke...ale inaczej niż z Hesią. Miał nawet opory, zeby go przewinąc pierwszy raz i powiedziął, ze niebedzie pisorka dotykał. ale kazałam mu i teraz się nie miga.
Między nami lepiej nieco...Przperaszał mnie, ale ja powiedzialam, ze to nie mnie musi przeprosić ;)) zobaczymy jak długo.

witam kochane...
ledwo żywa...
ruszać się nie mogę tak mnie boli kręgosłup...
dobrze, że dzisiaj lekarz...

*Martusia* współczuje ciśnienia
Future mnie też lepiej bo BB mi z kom nie dziala...a szkoda...
Awersja mam to samo nawet na zakupy dłuższe wyjść nie mogę na dodatek Adul nie toleruje M...:baffled:
Naga wspołczuję problemów z żołądkiem
Future u nas jest podobny problem... myslę, że to wynika z tego, że starsze dzieci są bardziej kontaktowe...
Taycia dobrze, że wsio ok:) a Ty konto na FB masz?bo chyba Cię tam nie ma z nami:)
Kasieq wspólczuje:(
Future ale nie ma prawa wziąć Ci Hesi to tak samo Twoje dziecko jak i jego... nie grajcie dziecmi bo to się odbije tylko na nich... jak dzieci będą spaly porozmawiajscie, pokłóćcie sie, ale niech dzieci tego nie widza

kochana oczywiscie, to swieta racja, ze bardziej kontaktowe dzieci i latwiej z nimi nawiązać więż...ale powinien bardziej się interesować Gutkiem. On jest malutki, i potrzebuje duzo czułości, i bezpieczeństwa. A Heśka to stara wyjadaczka... sama się dopomina ;)
witam :)
ja standardowo przelotem...
bo mam czyszczenie mieszkanka wiadomo :)

dzisiaj ortopeda... aż mnie wszystko boli na samą myśl:)

przygotowujecie sie już do roczków?? :-D ja tak :p
ale przed nami jeszcze chrzciny :D

przepraszam, ze tak ciutka o sobie, ale pozdrawiam Was wszystkie,. wszystkie maluszki wrześniowe cudne:* przesyłam e-całuski i zmykam :*
my chrzcimy za 2 tygodnie ;)

no kochane dziś wielki dzień robienia się na bóstwo :-D
kupiłam takie cóś
Delia Cosmetics - Delia Blond Extreme – bleaching products

potem nałożę takie cóś
FARBA DO WŁOSÓW SCHWARZKOPF COLOR MASK 1010 jasny perłowy blond - Drogeria Viva

może mi nie wyjdą wszystkie włosy :-D:szok:

OMG i masz te włosy dalej??? czy wyszły? ja bym się bała ;///

stokrotka trzymam kciuki za dobre rezultaty, czekam na pixy oczywiscie !

nathalie, witaj spowrotem, ale mialas wrazen, ech zycie.. podziwiam Cie!

Palmo Naga! Widzisz, juz jest postep, bo ulezy troche, nie wazne , ze trzeba zabawiac. Dzieci sa rozne, moj na poczatku to mogl lezec i pachniec i jesc do 3 godziny , dziecka nie bylo,a teraz to musze mu poswiecac wiecej uwagi, juz nawet nie staram sie myc podlog czy robic jakiegos wielkiego sprzatania w tygodniu. Ew. odkurzanie , gotowanie i mycie naczyc.

Wstyd sie przyznac, ale kupilam dzis tusz do rzes, stary zasechl i jakies pare mies nie mialam potrzeby tuszowania rzes. Az sie mnie M spytal, czy tuszu nie chce, bo chyba nie mam? :szok: :-D :rofl2: Kurde,chyba juz zle ze mna :-D wiem, wiem, zadna tam ze mnie dama co rano wskakuje w sukienke i robi make up :angry:
a moj do mnie mowi: a gdzie masz twarz haha

hej

bylam na spacerku z Oliwkiem w spacerowce :) pozniej pierwszy raz ugotowalam leczo az 3litry ;). i nie wiem dalej czy Oliwek ma skok czy nie ale jakos mniej je i w ogole taki nerwusek sie zrobil wiec pojezdzilam po dziaselkach (coz za ulga!) ale nic mnie nie haczylo.

Ayni tulam Cie. bedzie dobrze.
Tygrys &&&
Nat hahaha dobre :D
Future Ty wiesz, lowju.

powiem Wam ze Oliwek tez potrzebuje czulosci, tulenia, glaskania itp. zrobimy troche tuli-tuli i jest ok. a rehabilitantka zabronila tuli-tuli... ale nie widzi wiec jest ok :) w ogole z punktu widzenia rehabilitantek to 3/4 rzeczy jest zla, np karuzelka, noszenie itp.

moje badania sa bardzo kiepskie... czekam tej wizyty u doktorki jak zmilowania.

tlumaczyla nam pani rehabilitantka ze chodzi o to by raczki byly przed dzieckiem (u nas napiecie jest w lapkach), by nosic jak do odbicia. pokazywala tez jak podnosic, odkladac, ubierac. zeby tez dziecku nie dawac zabawek z gory tylko w okolicach pepka.

pewnie te zakazy dotycza dzieci z napieciem...ale dziwia mnie. bo jak tu zyc bez tuli-tuli?

reklama
Do góry