reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

RiSiA jak plecy?
verita naj
ayni heh maly wedrownis, super te 20 pkt- dzieki i ta historia o tuszu tez
kasieq jak tylko uda misie nakrecic to wrzuce
martusia krew :szok::no:
nathaliep lo matko zdrowka
palma super sa te Twoje posty, napisz ksiazke plis ;-):tak:
stokrota co to byla za farba co byla do d... napisz dokladnie i &&& za odnowe

reklama
stokrotka trzymam kciuki za dobre rezultaty, czekam na pixy oczywiscie !

nathalie, witaj spowrotem, ale mialas wrazen, ech zycie.. podziwiam Cie!

Palmo Naga! Widzisz, juz jest postep, bo ulezy troche, nie wazne , ze trzeba zabawiac. Dzieci sa rozne, moj na poczatku to mogl lezec i pachniec i jesc do 3 godziny , dziecka nie bylo,a teraz to musze mu poswiecac wiecej uwagi, juz nawet nie staram sie myc podlog czy robic jakiegos wielkiego sprzatania w tygodniu. Ew. odkurzanie , gotowanie i mycie naczyc.

Wstyd sie przyznac, ale kupilam dzis tusz do rzes, stary zasechl i jakies pare mies nie mialam potrzeby tuszowania rzes. Az sie mnie M spytal, czy tuszu nie chce, bo chyba nie mam? :szok: :-D :rofl2: Kurde,chyba juz zle ze mna :-D wiem, wiem, zadna tam ze mnie dama co rano wskakuje w sukienke i robi make up :angry:

mój to pyta czy kremu ujędrniającego biust używam ;-) mówię,że nie bo nie wiem jaki wybrać a on na to,że jak trzeba będzie to do Sephory podjedziemy bo na tym nie można oszczędzać ;-)

to jest ta farba
Préférence Wild Ombrés

mogłam wybrać ciemniejszy odcień :baffled:
a teraz będę platynowa blondynką :szok: a jak nie wyjdzie to przefarbuję na ciemniejszy odcień ;-)

Oj te chłopy. Dziękuję za życzenia na telefonie jestem to nie mogę cytować ani dziękować ale nadrobie.
Mój chłop dziś przy oglądaniu fotek na fb a ja go stresuje cudzymi dziećmi takie mi się cudne wydają ( 90% to wasze dzieci) spytał skąd ja mam taka czapkę dla moimi a to przecież nie nasze dziecko. Spytałam tylko a co tu nie widzisz że ona polikow nie ma i inny odcień niebieskich oczu??? A on oj tam wszystkie jednakowe są. Ta już....

Oj te chłopy. Dziękuję za życzenia na telefonie jestem to nie mogę cytować ani dziękować ale nadrobie.
Mój chłop dziś przy oglądaniu fotek na fb a ja go stresuje cudzymi dziećmi takie mi się cudne wydają ( 90% to wasze dzieci) spytał skąd ja mam taka czapkę dla moimi a to przecież nie nasze dziecko. Spytałam tylko a co tu nie widzisz że ona polikow nie ma i inny odcień niebieskich oczu??? A on oj tam wszystkie jednakowe są. Ta już....

hi hi hi w kwestii uczulenia, mój ma takie czerwone kropeczki jak np. mu się mleczko uleje na skórę więc może po tym, ale skąd na polikach :baffled:

verita moje tez tak czasami ma, myslalam ze to uczulenie ale raczej nie, bo nic nowego np nie wprowadzilam...ja stawiam ze U nas to od suchego powietrza w mieszkaniu...aledalej obserwuje:tak: U mojej malej ta skorka na policzku tak troszke pomarszczona jeszcze:no:

Ps.ale fakt dzieciaczki wrzesniowe sa sliczne;-)

reklama
Hej my znowu chorujemy tym razem Julian. Zauwazylam dzis rano jakis wysiek z uszka poszlam do lekarza dostalismy skierowanie do laryngologa z adnotacja pilne zaszlismy do przychodni laryngologicznej a pani w rejestracji mowi ze pierwszy wolny termin to 20 marzec zabralam skierowanie poszlismy do drugiej przychodni okazalo sie ze maly ma zapalenie obu uszu z wysiekiem z jednego. Pani dr wypisala antybiotyk ktorego nie bylo w zadnej aptece w moim miescie a ze juz bylo pozno zanim skonczylam wycieczke po aptekach bylo juz pozno wiec zadzwonilam na pogotowie pani dr kazala przyjsc I zmienila nam antybiotyk na zastrzyki. Nasza sluzba zdrowia jest po prostu "wspaniala" szkoda gadac :-(

Do góry