reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hurrrrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

chacjenda wolna , mam 40 min dla siebie :szok::szok::szok:

ojciec dziecka pojechał z dzieckiem;-) na rehabilitacje !!!!!!!!!!!!!!
A lece zrobie se kawe, albo nie herbate !! Albo kawe i herbate !!!!!!!!!!!!!
Będę dziś piła ciepłą kawę:-D:-D:-D i najem sie słodyczy i włosy sobie umyje !!!!!!!!!!
Będę miała umyte włosy !!!!!!!!!!!!! i może nawet poodkurzam !!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAarmagedon !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
WITAM W MARCU:))

Słonecznie jest także fajnie :))

PALEMKO skojarzyłaś mi się z tym hihi

487781_443743625697849_559143937_n.jpg

Ale wiesz co?hehe prawda to jest prawda jak człowiek ma wolne od dzieci to by chciał coś dla siebie zrobić aż nie wie co :D

DZIEWCZYNA o ja współczuje takiego maratonu :(oby pomogły na uszka zastrzyki &&& zdrówka!
VERITA Marcelek też dostaje wypieki i te policzki jakby suchsze były?ale w dotyku milutka skórka jest...nawet na fotce FB pokazanej miał ;)
AYNI hehe dobry tekst M :p
TYGRYSEK hehe dobrze w takim razie ze mnie nie widzieli :p

Dziewczyna zdrowka i wspolczuje wycieczek po lekarzach, to nie mogla zamienic na inne lekarstwo tylko na zastrzyki???????????
palma :-D:-D:-D
patrysia super przypasowalas do palmy ten obrazek

patrysia komiks ogień !!! chyba do każdej z Nas pasuje :) tylko kiedy to będzie?!

verita
mój mały dostaje na policzkach takiego drobnego uczulenia (muszę mocno nawilżać) jak przegnie z mlekiem dlatego teraz rano daję mu kaszkę (de facto z mlekiem) ale mieszam ją z owocami (ze słoiczka) no i obiadek :) po prostu staram się nie podawać mu co darcie japki mleka tylko powiedzmy na zmianę :-D a dodatkowo po nocy miał te policzki jakby bardziej zaognione (mamy ogrzewanie gazowe - dlatego teraz skręcam na noc zupełnie - teraz też mu przestało zasychać w nosie)

a mój słodziak śpi jeszcze ... co do spania to muszę go tylko chwalić... dostaje butlę po kąpieli koło 19 (wypiła do 150 ml) śpi do 6 - 7 rano później dostaje znowu flaszkę (pije maks 120 ml) i śpi nawet do 10.... tyle, że o tej 7 jest nauczony, że po flaszce nikogo nie ma w sypialni ( w tyg. wstaję, bo odprowadzam Beniamina do przedszkola - gorzej w weekendy, bo rad nie rad musimy tyłki zwlec, bo inaczej nie zaśnie )... najgorzej jest w ciągu dnia po śpi powiedzmy 2 razy po 45 min (maks) albo raz do 1,5 h przez cały dzień... niestety teraz zaczął robić zadymy w wózku i po 10 min zaczyna drzeć japkę mimo pełnego brzucha... więc chyba musimy się przygotować do kupna spacerówki :) może będzie ciut lepiej...
dziś u nas zacina drobny gęsty deszcz więc ze spaceru nici.... JA CHCĘ WIOSNY !!!

Verita a w jakich sytuacjach Mała dostaje tych wypiekow? czy po prostu samo nagle sie pojawia?

verita moje tez tak czasami ma, myslalam ze to uczulenie ale raczej nie, bo nic nowego np nie wprowadzilam...ja stawiam ze U nas to od suchego powietrza w mieszkaniu...aledalej obserwuje:tak: U mojej malej ta skorka na policzku tak troszke pomarszczona jeszcze:no:

Ps.ale fakt dzieciaczki wrzesniowe sa sliczne;-)

WITAM W MARCU:))

Słonecznie jest także fajnie :))

PALEMKO skojarzyłaś mi się z tym hihi

487781_443743625697849_559143937_n.jpg

Ale wiesz co?hehe prawda to jest prawda jak człowiek ma wolne od dzieci to by chciał coś dla siebie zrobić aż nie wie co :D

DZIEWCZYNA o ja współczuje takiego maratonu :(oby pomogły na uszka zastrzyki &&& zdrówka!
VERITA Marcelek też dostaje wypieki i te policzki jakby suchsze były?ale w dotyku milutka skórka jest...nawet na fotce FB pokazanej miał ;)
AYNI hehe dobry tekst M :p
TYGRYSEK hehe dobrze w takim razie ze mnie nie widzieli :p

patrysia komiks ogień !!! chyba do każdej z Nas pasuje :) tylko kiedy to będzie?!

verita
mój mały dostaje na policzkach takiego drobnego uczulenia (muszę mocno nawilżać) jak przegnie z mlekiem dlatego teraz rano daję mu kaszkę (de facto z mlekiem) ale mieszam ją z owocami (ze słoiczka) no i obiadek :) po prostu staram się nie podawać mu co darcie japki mleka tylko powiedzmy na zmianę :-D a dodatkowo po nocy miał te policzki jakby bardziej zaognione (mamy ogrzewanie gazowe - dlatego teraz skręcam na noc zupełnie - teraz też mu przestało zasychać w nosie)

a mój słodziak śpi jeszcze ... co do spania to muszę go tylko chwalić... dostaje butlę po kąpieli koło 19 (wypiła do 150 ml) śpi do 6 - 7 rano później dostaje znowu flaszkę (pije maks 120 ml) i śpi nawet do 10.... tyle, że o tej 7 jest nauczony, że po flaszce nikogo nie ma w sypialni ( w tyg. wstaję, bo odprowadzam Beniamina do przedszkola - gorzej w weekendy, bo rad nie rad musimy tyłki zwlec, bo inaczej nie zaśnie )... najgorzej jest w ciągu dnia po śpi powiedzmy 2 razy po 45 min (maks) albo raz do 1,5 h przez cały dzień... niestety teraz zaczął robić zadymy w wózku i po 10 min zaczyna drzeć japkę mimo pełnego brzucha... więc chyba musimy się przygotować do kupna spacerówki :) może będzie ciut lepiej...
dziś u nas zacina drobny gęsty deszcz więc ze spaceru nici.... JA CHCĘ WIOSNY !!!
Na wszystkie pytania odpowiem. Na ogol robia sie czerwone kolo poludnia, moze po spacerze ale nie sadze. Ostatnio poliki jak buraki miala potem to znika.Sa tak jakby z delikatna siateczka suchej skory jak sie przyjrzec ale nie jest jakas przesuszona. Tak jak pisze Patrysia o Marcelku .Co do jedzenia to nic jej nie podaje nawet z pietka juz skonczylam zreszta probowala tylko 3 razy. Ja jem w miare normalne zwlaszcza ze smieciowe jedzenie tylko raz w tyg czyli tez nie od tego. Lekarz obserowac i tyle :-(.

Czesc Mamuski!

My dzisiaj na szczepienie... odliczam dni do wylotu do Polski... jeszcze 20 :-D:-D prosze zamowcie piekna, wiosenna pogode :tak:

Nagapalma - normalnie szal pal! korzystaj Kobieto ile wlezie :-D

Wszystkim Chorowitkom duzo zdrowia!

I jutro zaczynamy nasza przygode z pokarmami stalymi... poki co marchewa z pietruszka i ryzem na poczatek.. :happy2:

Hej

pobranie super, nawet nie ma sladu :D. wniosek zlozony, dziec obkupiony w sloiczki i nogi mi doopy wchodza. noc byla ciezka, Oliwek sie bardzo wiercil i troszke popiskiwal wiec wstawalam bralam na rece smok do dzioba i spowrotem go kladlam. i tak do 6 rano a pozniej wstal o 8. wydaje mi sie ze za chwile bedzie wchodzil w okres skoku. juz sie ciesze. poki co zabkow brak.

Dziewczyna zdrowka dla Julianka...duzo zdrowka.
Palma jak Cie czytam to mi humor wraca :) ale Cie rozumiem, sama mam podobnie.
Taycia oby rozszerzenie diety bylo ok :)
Nat zazdroszcze tak super spiacego dziecka...
Patrysia taka sofe kupuje: Sofa 3-osobowa rozkładana Karmen welur grafit (TKAN3R-W1+TKAN5L/P-W1) - Meble tapicerowane - Fabryka Mebli BODZIO Bogdan Szewczyk Sp. j. - ale nie wiem jeszcze jaki kolor.

u mnie pogoda ladna, ale zimny wiatr i chmury na deszcz... dzisiaj sie kisimy z Oliwkiem w domu, bo ja nie mam sil chwilowo na spacer i maluch drzemkuje.

reklama
Do góry