reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

TYGRYSKU zdrówka!
MARTUSIA fajna:))mi sie marzy mieć 3+2+1 w kolorze czerwonym :))

Nadrabiamy foteczki :))

FASOLKA jaka minkę kochaniutką Patusia zrobiła :))
VERITA u nas wypieki sa po spaniu czy jak za ciepło własnie takie(oprócz brody)...cmokuś w te polisie :*
NATHALIEP długo nie widzieliśmy was :))ale zakropkowany smerf :)) chłopaki słodziaki :))
STOKROTKA ajejusku jaki tu malusi :))uroczy!!fotka trio pomysłowa ;))M niezła ma maseczkę :p
PERELL jaki fajniutki synuś :))
TYGRYSEK cmok w pytunie Jaśka :*
BEBE ale braciszek dba!:))
CLOUDYNKA hehe tyyyle piany :D ja ostatnio kazałam M zrobic kapielisko dla Marcelka i również miał tyle piany ze dziecka nie było widać :0 :D fajowa ta dmuchana zabawka:))widac jak się córci podoba!

reklama
TYGRYSKU zdrówka!
MARTUSIA fajna:))mi sie marzy mieć 3+2+1 w kolorze czerwonym :))

Nadrabiamy foteczki :))

FASOLKA jaka minkę kochaniutką Patusia zrobiła :))
VERITA u nas wypieki sa po spaniu czy jak za ciepło własnie takie(oprócz brody)...cmokuś w te polisie :*
NATHALIEP długo nie widzieliśmy was :))ale zakropkowany smerf :)) chłopaki słodziaki :))
STOKROTKA ajejusku jaki tu malusi :))uroczy!!fotka trio pomysłowa ;))M niezła ma maseczkę :p
PERELL jaki fajniutki synuś :))
TYGRYSEK cmok w pytunie Jaśka :*
BEBE ale braciszek dba!:))
CLOUDYNKA hehe tyyyle piany :D ja ostatnio kazałam M zrobic kapielisko dla Marcelka i również miał tyle piany ze dziecka nie było widać :0 :D fajowa ta dmuchana zabawka:))widac jak się córci podoba!

heh a ja właśnie weszłam tutaj by napisać że masz cudnego synka! Ile włosków! Do reklamy by się nadawał ;)

Pamiętam że niedawno była tu rozmowa o tym: czym odciągać dziecku katarek, mój mały ma strasznie "zawalony" nosek, do odciągania miałam tylko Fridę (którą do dziś bardzo chwaliłam- ale przy mocno zatkanym nosku nie dawała rady, albo ja nie miałam siły ale nie mogłam wyciągnąć) od dwóch dno Fifi ma okropny katar a ja nie mogłam mu wyciągnąć a mały tak sie denerwował że krzyczał w niebogłosy i było jeszcze gorzej....
I dziś teściowa kupiła i przyniosła mi KATAREK powiedziałam: nie ma mowy, nie podłącze dziecka do odkurzacza-bez przesady, ale patrząc na Fifka jak się męczy podłączyłam KATAREK do odkurzacza na najmniejsze obroty i dotykam końcówki a ona tak leciutko ssie że aż prawie nie czuć, pomyślałam zobaczymy i matko cudowne urządzenie wyszło mu tyle katarku że ja nie wiem gdzie się to mieściło, jestem w szoku, mały co prawda przy tym też płakał ale dużo dużo mniej niż przy Fridzie, naprawde serdecznie i z czystym sumieniem POLECAM KATAREK i nie bójcie się "podłączenia" dziecka do odkurzacza :tak:

dziewczynki tak mi smutno... Cos dzis wyczulam moja mame i postanowilam zadzwonic, a tam zajete. Dostalam potem sms, zebym pilnie zadzwonila, bo moj braciszek lezy w szpitalu. Mial angine i dostal antybiotyki a po tych antybiotykach wyskoczyly mu bable na calym ciele nawet w buzi. Po nieudanym "leczeniu" mascia za 50 zl brata wyslali dzis do szpitala. Dostal kroplowke i UWAGA zamiast polozyc go na oddzial dzieciecy, to go polozyli na dermatologie gdzie jest jedynym dzieckiem. Sale dzieli ze starszym panem :no: telewizja za 2 zl na godzine, mowi, ze jedzenia malo daja... I ani sie do kogo odezwac... Jakos probuje sie pocieszac, ze bedzie ok, ze mu napewno przejdzie, ale jak mysle ze on tam sam, z ta biedna telewizja na monety z kilkoma kanalami i marnym jedzeniem to az mi sie noz w kieszeni otwiera.. Nie wiem , czy sie tam ktos bedzie nim naprawde interesowac, dogladac, czy tylko tanie przynies, podaj ,zbadaj :-( :-:)-( A moja mama w Niemczech, niech to szlag! caly dzien w ogoole jakis taki do DOOOPY!

Tygrysie moj brat ma 12 lat... Moja mama w DE, on z moim ojczymem jest w Polsce. Mama sie dopiero przygotowywuje zeby go do Niemiec sciagnac wiec siedzi ze swoim tata w Polsce. Oczywiscie ojczym byl u niego dzis 2 razy, ale taka nieobecnosc i moja i mamy to jednak chyba najgorsza... :/ :/
ja oczywiscie przezywam...

WITAM:)

Mrozik trzya z rana jeszcze...

Jutro na zakupy do IKEA ze szwagierką :))

AYNI ojej biedulek :(( a czemu tam go dali??
ZANETKAA zdrówka!
MARTUSIA sił!

tak na szybko prosimy o &&& m jedna siostra juz w szpitalu (Oliwki Chrzestna),termin ma na 5ego ale skierowali ja do spitala bo ma za wysokie cisnienie i maly ma juz ponad 4kg

ayni tule

reklama
Do góry