reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tez poczytałam stronki co dziewczynki wkleiły dzieki;-):-) i z tych wszystkich objawow tylko kłopoty ze snem by pasowały bo apetyt miał nie chorował apatyczny nie był wagowo tez wtedy ok było potem jak był starszy troche to miał problemu z nieprzybieraniem na wadze ale to z innego powodu..

Ja znowu w kuchni :-p;-)sałatke robie i ciasto pieke:cool2:

AXSA wyłaz no tych krzaczorow:cool2:podmienili cie w tej polsce czy co nic nie piszesz :confused:tesknimy:sorry2:

reklama
Hallo Kochane!!!!
Ha, ha Fasolka, zaraz podmienili, wczoraj pisać nie było z kim, a po drugie M mam na chacie, i doope zawraca!
Dziś 31 4 miesiączki kończą (bożesz już będziemy zaczynać 5!) Filipek Zanetki (a gdzie łona się podziewa!) i Zuzka Dolores (no nie mogę się przyklepać do tego Nicku!)
Dużo Całusków!!!
Znowu rzucają petardy! A jak u Was dzieci, na zawał nie schodzą? Zaraz pójdę jakiemuś durniowi tą petardę wsadzić w doopę!
Włosy sobie umyłam, paznokcie pomaluje, i możemy na balety się udać. Na białą salę oczywiście.
Patrysia Gratulacje dla siostry!!!! Wklejaj zdjęcia!!!!!!

Ostatnia edycja:
AXA pisz pisz ciebie zabraknąć tu nie może!pokażę zdjatka jak prześle mi :))jest po cc...

Jeny 4 miesiace kończą a moje dziecie dopiero w czwartek 3 :D

U nas spokój z petardami i fajerwerkami bo zakaz !!!:-D:tak:

100 latek dla dzieciaczków
:-D

Moja mała to ani do mnie ani do F cała rodzina twierdzi że szwagier albo teść:) Tylko znajomi którzy ich nie znają to się dopatrują mnie albo F, z przewaga F:dry: Przynajmniej nie podmieniona:-D
Ptrysia gratulacje dla siostry cudnie od razu parka:) ale fajną datę urodzenia maja maluszki:)

Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,

a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!

e-kartki-nowy-rok-1288.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia, ale fajnie! Nie dośc, że od razu parka to jeszcze Sylwestrowe dzieciaczki! A jakie imiona bedą miały?
Co do grzeczności córek i synków to u mnie synek zdecydowanie mniej grzeczny (delikatnie mowiąc), więc reguły chyba nie ma :-D
A dzieciaczki cudowne! Wszystkie do schrupania:tak:

Patrysia sie pospieszyły maluszki mogły zaczekac do jutra;-):-p ale fajnie od razu parka :-) gratki dla siostrzyczki i foto wklej tych cudow małych jak bedziesz miała :-) :-)

reklama
Fasolka podziwiam za to pieczenie dzisiaj :tak: Ja mam dziś meeeega lenia!!! Mam nadzieję, że to nie będzie cały rok trwało :-D Jeszcze salatkę mam w planie...mięsko się marynuje od wczoraj do pieczenia, drugą sałatkę wczoraj zrobiłam, swojskie wyroby w lodówce i jakoś przetrwamy z K do północy...

Do góry