reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Fasolka ja to jestem zadowolona z końca grudnia, chociaż żałowałam zawsze, że nie z 31:-D Wczoraj skończyłam 40:-p
A o bliźniakach zawsze marzyłam, oczywiście na początku mojej roli jako Matka Polka, a nie na końcu:tak:
Kasiaq ale macie fajnie, moja Mała niby śpi, ale walą, i nasłuchiwam (inna wersja po cenzura mnie atakuje, słowa słucham) czy nie wpada w panikę!
Ja specjalnego żarcia nie robię, bo my wieczorkiem i tak już nic nie jemy, no chyba ze mnie zassa to zaatakuję lodówkę:-D
Patrysia piękne imiona, kojarzą mi się z Królową Śniegu. Ale mieszać się będą przy wołaniu:)
U mnie Kamil i Emil i zamieszanie, jak dziadki sklerozę mają;)

Ostatnia edycja:
Umnie też cisza bo ja mieszkam na wsi i tu nie strzelają, chyba, że o północy:-D swoją drogą na pieski i kotki też trzeba uważać, mój psiak się boi petard i wpada w panikę, jakby mógł to by oknem do domu wskoczył...

Dokładnie to samo miałam pisać co Axa, imiona piękne, ale może być problem z komunikacją, szczególnie jak podrosną.

Ostatnia edycja:
u nas cisza tez bo wioska, ale boje się czy mały mi na zawal o 24 nie zejdzie hih

axari co to znaczy na białą sale bo wszyscy tak mówią a ja tak do końca nie wiem
patrysia gratki ale fajnie Maluchy Siostry załapały się na ten sam rocznik co Twój Maluszek, mieszkacie w jednej miejscowości? Siostra będzie rejestrować małego jako Kaj?? A ile Ty masz Sióstr?

Ostatnia edycja:
flower_compositions_18.jpg

Z okazji Urodzin życzę Ci:
Aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach były
Kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twojej twarzy,
nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyściełały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość
i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

AXSA Umkneło mi wczoraj:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

TYGRYSKU niestety nie...moja rodzinka dalej ode mnie mieszka...mam dwie siostry :)

Ogólnie dzieciaczki mamy fajnie bo jej synek(mój chrześniak)jest może z innego rocznika ale ogólnie 3 miesiące młodszy od Domisia a teraz bliźniaki z Marcelkiem z tego samego rocznika :))

Mojej drugiej siostry synek jest nie dość że z tego samego rocznika z Alankiem to i tylko miesiąc różnicy wiekowej :D

witam sie :)

Oliwier od rana rozdarty, ledwo oczy otworzyl a juz w placz. to nie jest moje dziecko... ale chyba ma zly dzien dzisiaj a poza tym moja dzielnica to taka ze zadna impreza jej nie omija, jak nie kibice legii co dra ryja o 3 w nocy to sylwester to juz w ogole... ja sie boje zeby on jakis zawal nie padl czy cos.

dzis rano ogladalam na bbc lifestyle dokument o dziewczynce z dwoma twarzami. niestety rodzice nie potrafili o nia dbac, miala bardzo duzo wad wrodzonych m.in serca i czaszki, trafila do szpitala z zapaleniem zoladka, pluc, rogowki, odwodniona. zyla dwa miesiace. zmarla na rozlegly zawal serca. ludzie traktowali ja jak wcielenie boga a jak przyszlo zeby zostala w szpitalu to az dobe podejmowali decyzje. smutne i straszne zarazem.

Maluszek corcia znajomych skoro skonczyla 3 miesiace powinna wiecej czuwac itp. ona duzo spi, za duzo. ale moze taka jej uroda? ja bym jednak poszla do lekarza dla spokojnosci.
Axa nosz zapomnialam! wszystkiego najlepszego ciociu :* buziaki od zaslinionego Oliwierka :*
Patrysia ale fajnie parka i to z taka data ;)
Bebe swietny obrazek :)

rok temu juz mialam Oliwierka nie wiedzac o nim jeszcze, mial tydzien ;)

chcialam Wam zyczyc wszystkiego dobrego w Nowym Roku pomyslnosci zdrooowka pociechy z rodzinki milosci pieniazkow i spelnienia marzen :*

A moje dziecie jakies inne co strzela(od rana strzelaja) to ona sie smieje i piszczy:szok::-D iporezowa dziewczyna :-p;-):-D u nas strzelaja co roku ale w granicach normy;-)w zeszłym roku bałam sie jak nasza suczka to przezyje bo to był jej pierwszy swlwester ale spoko było przespała wszystko a od brata pies w łazience cała noc bo tak sie boi i tam czuje sie bezpieczniej;-)....

A nie pisałam ta moja kuzynka co w sobote urodziła przed wigilia to w wigilje w domu juz była:tak: a młody słodziak a czupryne ma:szok::-) a na imie Franio ma ,u nas jak długo w rodzinie maluszkow nie było to teraz trojka z jednego roku:-)

reklama
Fasolina jak ciasto? moje gotowe:) zrobilam jeszcze salatke taka na szybko z ryzem i kurczakiem:-)i dzis strzele sobie piwko lecha shandy:-D:-p

Patrysia imienia cudne:-)ale sie zalapaly jeszcze na rok 2012:-Dzdrowka dla maluszkow i sil dla mamy:-)u mnie byl Mateusz i Mariusz w domu a do dzis jak ktoregos sie wola to jest pomylka:-D

Dziekuje dziewczyny za porady!! lepiej niech ida do lekarza...

Wy wiecie kiedy maluszki Wasze byly z Wami a ja nie wiem:-(tym bardziej,że Dawid niby jest przenoszony. Bynajmniej test robilam 8.01 i byl pozytywny:-Dale 10.01 bylam u lekarza musze zobaczyc ile na usg mial:-Dbynajmniej rok temu napewno byl w brzuszku

Do góry