reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jak dobrze wiedziec,że nie tylko ja mam picolo w lodowce:-Dchociaz mezu mi nie chcial kupic powiedzial,że mam sobie oranzade kupic:-Dbo to,to samo:-D

Alez tu dzis pijacych:-Dwow, tez bym sobie cos strzelila, drineczka ze sprite i cytrynka albo desperadosa:-p:-pto uwielbialam

A dzis ogladajac wiadomosci na ktorych mowili o postanowieniach noworocznych;-)ze najlepiej miec dziecko wtedy nie trzeba miec postanowien:-D kiedys postanowienia moje byly takie" schudnac,nie jesc slodyczy no i i prosze jest Dawid i chudne i slodyczy maloo jem a sama z siebie raczej nie dalabym rady hehe

Dzis byla u mnie kumpela co z nia lezalam w szpitalu urodzila dwa dni przede mna. I ona byla w szoku,że Dawid siedzi w hustawce czy w lezaczku i ze jest taki grzeczny i kochany:-) jedyne co to nie zazdroscila nam,że spi tak malo i krotko, ich cora to wiecznie spi ale jak nie spi to ciagle chce ich uwagi:-) takze od dzis bardziej doceniam mojego szkraba:)

Buziaki kochane:*

reklama
Witam w ostatnim dniu tego pięknego roku! Rok temu zobaczyłam na usg mlutką czarną kropeczkę. Teraz ta kropeczka leży w łóżeczku i cieszy się do zabawek :-)

Kochane,
Życzę Wam aby ten Nowy Rok był jeszcze piękniejszy niż ten odchodzący. Aby spełniały się Wasze plany, marzenia,aby nie było dla Was rzeczy nemożliwych. Życzę Wam pięknych,szczerych uśmiechów i łez tylko tych z radości.
Waszym Maluszkom na ten rok życzę pięknego białego ząbka który pojawi się bez bólu, radości z poznawania świata, bezpiecznego raczkowania i stabilnego stania na dwóch nogach. Życzę im też smacznego,bo przecież rozszerzamy dietę :-D Ale przede wszystkim życzę im zdrowego roku pełnego śmiechu w głos!
Szczęśliwego Nowego roku!

WITAM:)

Uch Marcelek na nowo ładnie mi zasypia i spi tak jak wcześniej :)TAYCIA a u ciebie jak?

I ja życze

Noworoczne-zyczenia-Nowy-Rok-kartka-z-zyczeniami-jola-001.gif

Ja co nieco z lampki szampana wypije i to wsio...

MARCELEK ROK TEMU W SYLWESTRA ZOSTAŁ POCZETY!!!wspomnienia :))pamiątka na cąłe życie :))

Marcelek non stop ssie rączki :))nawet na filmiku widac jak musze odciągac rączki...chwila nieuwagi i słysze cium cium mlaskające hehe :D

TAYCIA jak oczko?

Dzien dobry, udalo wam sie mnie wzruszyc z rana z tymi postanowieniami (Tajger) i zyczeniami (Gorgusia). Ja talentu wielkiego nie mam, ale powiem tyle, ze to byl najpiekniejszy rok mojego zycia i jesli tylko nastepny powinien byc lepszy, to bede w niebie. Dziecko zarlo 2 razy w nocy, nie wiem co w niego wstapilo, nad ranem wzielam do siebie, uwielbiam spac kolo jego malutkiego cialka , sluchac jak oddycha :) patrzec jak spi.

Ayni zapomniałam napisać że to cytat z artykułu... :-D:-D Poszłabym z torbami jak nie dość że za MM trzeba płacić 12e to jeszcze woda Evian chyba 8 za 6 butelek:szok: Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład:confused: Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/
Moja udaje "skrzypiące drzwi" tak jak Oli u Martusi:-D

Wiesz co, ja jestem z tych, ktore nie gloryfikuja ani sloiczkow ani normalnego jedzenia, po prostu nie wiem osobiscie nie bylam na uprawie warzywek sloiczkowych , nie wiem na 100 % czy sa bio , tak samo z warzywami ze sklepu. Firmom nie wierze, bo ich jedynym celem jest tylko zysk, kazda ma lepszy lub gorszy marketing, wiec jak bede stosowac troche tego, troche tamtego, na swoje wlasna intuicje. U nas sloiczki od 65-85 centow/sztuka, a ostatnio kupilam naprzyklad cala dynie bio (1,99 EUR) ktora obralam, podzielilam na porcje i zamrozilam. Porcji wyszlo chyba z 8 czyli okolo 24 centow za porcje. Ziemniaczki mam od rolnika, marchewki tez caly wor, dorzuce sobie, ugotuje na parze, do blendera i mam gotowe.
Ewentualnie jak sie bede gdzies spieszyc, czy nie bede miala czasu to dam sloik. Jabluszka tez sama robie , ale czasem sie zdarza, ze w sklepie nie ma dobrych warzyw czy owocow, wtedy dalabym sloiczek. Obiadki natomiast w przyszlosci wolalabym sama przygotowywac niz ze sloiczka, poniewaz w tych sloiczkach jest malo mieska/ryby i po prostu taki przemial, ze nic nie widac ile czego tam siedzi. A jak czlowiek sam zrobi, to wie przynajmniej ile czego dziecku daje.

Moje postanowienie noworoczne to chyba schudnac :zawstydzona/y:
zabierac malego na rowerze nad morze w miare mozliwosci codziennie
No i w koncu odwiedzic rodzine w TN z maluszkiem

reklama
Do góry