reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka kto u Was kocha Slonie, kalosze tez są po Tobie??

matki polki monopolki :-pja tez już dziś piłam :-p

kasieq zajefajne to co wkleiłaś o matce buziol

słonie to wielka miłość mojej mamy :-D
a kalosze faktycznie po mnie, prawie nówka, zresztą mama przywiozła mi pare ubranek po mnie w stanie idealnym ;-) tyle,że ówczesne materiały to sama sztuczność :no:

dziś ustawiłam kamerkę na statywie i będę nagrywać filmiki, może uda mi się w końcu zobaczyć jak mój szkrab robi te swoje eskapady :tak:;-)

reklama
Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!
noworoczne012.gif

KOCHANE MOZE COS STWIERDZICIE,DORADZICIE... kolezanka prosila o rade mnie ale ja pomyslalam o Was:-)bo co ja jedna moge..

Wczoraj pisalam,że byla u nas kolezanka ze szpitala z mala,jest starsza od Dawidka o 2 dni. No i ona i caly czas praktycznie spi a jak nie spi to placze,bynajmniej szybko sie wszystkim nudzi strasznie reaguje na gosci a w szczegolnosci jak ona gdzies jedzie. Opisze jak bylo u nas...

Mala przyjechala i spala jeszcze w foteliku 1,5godz obudzila sie z placzem,zostala nakarmiona, wzieli ja do nas do salonu, dali do naszej hustawki lezala 5 min usmiechala sie do mnie itd, zaczela mruczec,wyginac sie ewidentnie chciala wstac...zagadalam ja wlaczylam muzyke wytrzymala 2 min no i juz placz(rodzice odrazu leca,stoja kolo niej juz jak marudzi) potem na kocyk i pokazywali jej zabawki 5 min wierzgala cieszyla sie na te zabawki a potem znow placz,marudzenie wzieli na rece ale mimo wszystko plakala no i zaczeli sie zbierac mala do fotelika i znow zasnela...

Kolezanka zmartwiona jak zobaczyla,że Dawid jest calkiem inny. Dla mnie jej zachowanie bylo normalne bo byla nie u siebie...jedyne co to powiedzialam im,że za szybko reaguja niepotrzebnie. Jak ja bym miala tak latac do Dawida to nic bym nie mogla zrobic nawet isc siku.

No i w domu spi 2/3 godz wstanie zje pobawi sie 5/10 min,czasem dluzej ale oni sa zawsze obok,poplacze i znow idzie spac na 2/3godz:szok: jedynie jest spokojna jak lezy na przewijaku i bez pampersa to jest calkiem inne dziecko. Dodam,że wczesniej bylo gorzej, wieczorami to potrafila im sie drzec 3 godz.

No i kolezanka sie martwi,jak uwazacie isc z nia do jakiegos lekarza po porade? czy to normalne,minie? kazde dziecko inne ale no jednak 3 miesiace skonczyla a dalej zachowanie jakby miala miesiac...

Ale cudowne dzieciaczki mamy:))

Hehe niektóre zabawne fotki :D

Rosną ze HEJ!!

A mi Arturka kto obciął ?no kto!ale i w takiej fryzurce wyglada cudownie:)my dopieor bliżej roczku zaczniemy ciachac...ale M mówi że Marcelkowi by zostawił długie bo ma takie fajne że az zal...no fakt pasuje mu ale nie wiem nie wiem zobaczymy bo ja ogólnie za krótkimi jestem tylko w tym przypadku synciowym spodobały mi sie długie :D

edit:TYGRYSEK hehe z tymi kciukami the best synus :D ps.twoje pociechy bardzo podobne do ciebie:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PATRYSIA wklejaj bo ja Marcelka uwielbiam ogładac:-)

MALUSZEK Co do dzieci anemicznych to moj Szymon jako niemowle miał anemie dos duza i długo , ale on nie był spiochem odwrotnie mało spał był płaczek ale jak mama nosiła i zabawiała to ok było apetyt tez miał ok... co do dziewczynki kolezanki to najlepiej pediatry sie popytac ale moim zdaniem taka jej uroda tz spioszek i marudka;-) ale dla pewnosci morfologie moga zrobic:-)

PATRYSIA I KASIEQ DZIEKUJE!!! pomocne te Wasze linki w zyciu bym na to ja nie wpadla

taa dzieciaczki Tygrysa sa do mamy podobne juz pisalam :-)fajnie

Patrysia mamy taka sama zielona maskotke tego smoka czy co to:-D i ochranicz z tej samej seri dino:-)a smerfik jak zwykle usmiechniety!

Axa no Adusia to czysta mama:-D:-pdo brata tez troszke podobna ale uwazam,żę to cała Ty!

Stokrotka ale ksieciu rozlozony:-D wie,że jest w swoim krolestwie

Ayni słodkości a podczas kapieli to w ogole!

a moj to nie wiem do kogo podobny:-Dwczesniej bylo,ze cala tata a teraz juz coraz czesciej slysze,że mama albo mieszany uff a juz myslalam,że to moze nie moje:-D:-D

reklama
MALUSZEK hehe :D no fakt dzieci zmieniają się i raz do mamy a raz do taty podobne :))Alanek na niego mówi dinozaur hehe a to chyba smok?haha dobre maskotka jest a nie wiedziec co to :p

Do góry