reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

axa miała wczoraj urodziny no zesz nic Tygrys nie wiedział no

s t o l a t

ps. jak jeszcze raz mi sąsiad młodego fajerwerkami obudzi to mu utnę co nie co!!! wrrr

reklama
Maluszek my tak miedzy swietami i sylwestrem Pati zmajstrowalismy;-) a moj mi wczoraj wieczorem robimy chłopaczka do pary we wrzesniu by był:szok::-) pogieło chłopa.......

A ciasto w piekarniku szarlotka ,sałatka zrobiona i ryba po grecku ;-) wiec moi moga siedziec cała noc a mnie o 12 obudzic:-D

Ostatnia edycja:
Kacper dziś taki kochany.... na masażu grzeczniutki, ślicznie zjadł całą zupkę i jeszcze popił mleczkiem, a teraz bawi się na macie. Wieczorem zostaje z dziadkami, a my idziemy po sąsiedzku do mojej siostry.

Patrysia- gratulacje dla siostry!

Ech....troszkę doła łapię, bo teoretycznie 04.02 muszę wracać do pracy. Nie dam rady,więc pewnie pójdę na zasiłek a od marca zaczyna działać studio ta i pieniążki się pokażą. Ale wczoraj płakałam cały wieczór jak sobie pomyślałam,ze Kacperek będzie musiał zostać w domu, a ja na 10h do pracy....

Dzięki Kochane!!!!
Tygrysek, u mnie już mała popłakała się ze strachu, a teraz zaczynają porządnie walić, i też budzą! Najgorzej, że to dzieciaki z tymi petardami latają, bo fajerwerki na niebie takiego huku nie robią.
Fasolka jaki dowcipniś z tego Twojego M:rofl2:
My działaliśmy 24 i 25:-D tylko i wyłącznie w tym cyklu co poczęła się malutka:-D

szczesliwego nowego roku 2013 !!!
anhdung.org---happy-new-year-2013_(11).jpg

Ostatnia edycja:
Haha no moj tez ostatnio chodzi i mowi,że robimy coreczke:-Dwczesniej to nerwa mialam dopiero niedawno przyjelam to jako zart:-p

Dawid poki co nie reaguje na fajerwerki,ciekawe jak pozniej:-) ale cały dzien jest marudny

Axa urodziny wczoraj??? 20ste??nie no dobra 30ste:tak:no to kochana duzooooo zdroweczka,pociechy z dzieciaczkow,zero zakazow na kompa:-Dno i spełnienia marzen! 100lat!!!

default.jpeg

Dzięki Maluszek! Zakaz na kompa ma mój M, a ja jako wsparcie duchowe też nie włączam. Ja bym mu dała jak by mi chciał zrobić szlaban na kompa:dry::-D
Adolka spała, huknęło pod oknami, i tak się wystraszyła, ze nie mogłam jej uspokoić! Przeprowadzam się do Irlandii!
Moi mądrzy panowie popalili sobie sztuczne ognie w domu, śmierdzi jak jasna cholera, ubije gady, no ubije! W zeszłym roku Kaci palił sztuczne ognie, a ja siedziała w oknie bo cofki miała, a to Adusia już się zadomowiała:-D

reklama
Martusia moja miała już ponad 2 tyg:p
Axa Wszystkiego najlepszego (spóźnione ale szczere:tak:)
Ja nic nie robię tzn. nie piekę, nie gotuję bo sylwestra spędzam z Lenką - mój F idzie do pracy na 21 do 3:angry:
Jakiś drinek może jak dziec pójdzie spać:-p

Do góry