reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ktora ma ochote na kawe zapraszam:-)
282915_500355149987067_2080997718_n.jpg

Hejka!

FutureMummy - ale masz kochaną pomocnicę i jakie cudowne pierniczki!!!!!!
Fasolka - jedną kawkę dla mnie poproszę...
Palma,Patrysia - dużo zdrówka życzę!!

Ja też daleko w polu jestem...prezentów nie mam, nie mówiąc nic o daniach,że nawet nie wiem co tam przygotujemy na Święta...ale w sumie jak o nich myśleć jak na dworzu +11'C?? :tak:

Miłego dzionka!

Witajcie
Ja dzisiaj mam zamiar w koncu posprzatać bo taki rozpierdziel że szkoda gadać..I obiecałam pierniki upiec co w moim przypadku będzie nie lada osiągnięciem bo ja nigdy nic nie piekłam!:szok: Tak że jak patrze Future na Twoje wypieki to aż zazdroszczę tak wprawnej ręki:tak:

Palma- to samo dzieje się z moim dzieciem.. jeżeli to faktycznie skok to trwa do 19 tygodnia! łoszaleje:szok:
Patrysia- zdrowia dla wszytskich!;-)
Fasolka- ja poproszę kawusi:tak:aleś mi smaka narobiła..

Dobra zmykam bo zaraz mi chęci do roboty przejdą:-p Miłego dnia!

Ja dzis uzyłam zelu na bolace dziasełka w nocy:eek:ale nie dla Patrycji :-ptylko dla Doroty ;-)wychodzi jej tz zab madrosci:szok::-p i od jakiegos czasu ja pobolewa to dziasło zeba widac pod skora praktycznie ale dziad nie chce sie przebic:wściekła/y:i o 1 w nocy mnie budzi z płczem prawie ze ja strasznie to boli no to dałam jej apap i wpadłam na to zeby jej to posmarowac zelem troszke moze jej ulzy ....i mam pytanie czy ktoras miała taki problem ze ten dziadoski zab nie chciał wylesc:wściekła/y: chyba do detysty ja umowie zeby to zobaczył bo sie boroka meczy juz jakis czas:crazy:

no hej ;) my dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano ;)
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.

aha, nasze wczorajsze wypieki ;)
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797Zobacz załącznik 523798Zobacz załącznik 523799Zobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803

fasolka ubiegłaś mnie...

podziel sie ciasteczkami :)
ktora ma ochote na kawe zapraszam:-)
282915_500355149987067_2080997718_n.jpg
ja poprosze, chociaz nie moge kawy B mnie pilnuje bo karmie to tylko zbozowa lub woda mineralna

reklama
Do góry