reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hej u nas też skok jak nic ... w nocy budził sie co dwie godziny i to z mega płaczem jak nigdy w dzień w cale sie to nie zmieniło najlepiej siedział by na rękach i byle co to płacz :-(

reklama
no hej ;) my dziś pierwsi z Gustawem, bo nas czkawiszka dopadła o 6 rano ;)
Teraż mały najedzony bawi się na macie, a mamunia kawusie popija iżyczy ciociom milego poniedzialku.

aha, nasze wczorajsze wypieki ;)
Zobacz załącznik 523796Zobacz załącznik 523797 pierniczki 015.jpgpierniczki 017.jpgZobacz załącznik 523800Zobacz załącznik 523801Zobacz załącznik 523802Zobacz załącznik 523803

fasolka ubiegłaś mnie...

Dzień doberek :-) wszystkim
Witam się po krótkiej przerwie , chora ... skonczyło się na antybiotyku :)

Piszecie wszystkie o Świętach i przygotowniach , ja nawet nie mam czasu by o tym pomyśleć, wskoczyłam na chwilkę , bo mała oglada teraz bajkę (pewnie potrwa to z 5 minut ;0 )ostatnio malizna jest nie do zniesienia, cała aż lata -dosłownie, macha rączkami, nózkami, nakarmić ją jest bardzo ciężko, a do tego chce byc tylko na rękach, nie jestem w stanie jej nigdzie odłożyć i tym samym cokolwiek zrobić :sorry: , ledwo ja gdzieś odłoże, to w ryyyyyyyyk !!!!!!!! i tak cały dzień :(
nawet prezentów nie zrobiłam i pewnie juz marne na to szanse, w tym roku święta musimy sobie podarować ...

future- piękne wypieki:tak::-D , a co to jest mata ???? U nas mata to coś na czym się leży, więc odpada :wściekła/y:

axa
- jak przeżyłąś detoks BB

fasolinda - witaj :)

reklama
WITAM!

Wszystkim ZDRÓWKA!

Ech co ja miałam za noc :/ Alanek czesto się budził do tego te stany podgorączkowe maja codziennie :( Domis też miał pobudki a potem wstać i nakaqrmić Marcelka przebrac bo i kupsko zwalił no masakra tak biegac do trójki dzieci w nocy :/ ale za to spalismy do ok 8 gdzie przewaznie do 6 się spało bo tak Domiś już na nogach bywa...Marcelek dopiero wstał :)

Ogólnie nieciekawie u mnie jest...

Poczytam niedługo bo teraz czasu nie mam...

Do góry