reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej:)
czytam czytam ,patrze gdzie Axa a zapomniałam że odwyk ma:-p
U nas odwilż wiec korzystając Marcela wystawiłam na dwór a sama zabrałam się za mycie okien tarasowych,reszte zostawiam na kiedy indziej bo dzis jakas padnięta jestem.Wczoraj pierwszy raz od ponad 3 miesięcy podałam Marcelowi mleko z puszki,cycował ponad 2,5h po myciu i dalej zasnąc nie mógł wyssac tez juz nie było co,więc zrobiłam 150 ale wypił tylko z 60 wiec głodny chyba nie był,wnerwił sie za to tą butelką i jak tylko zabrałam go ojcu przytulił się i zasnął.Miałam nadzieje ze po takim maratonie pośpi dłużej a on wstał za 2h i dawaj matka cyca i do rana pobudki były często,to juz 3 taka noc i jestem padnięta.
Ja prezenty mam juz z głowy:tak:czekam na pocztę i kurierów
Future ja w tym roku pierniczków nie piekłam,mam lenia,ale musze pomyslec jakie ciasta na święta,zapytam męża co zamawia bo to i tak bedzie tylko on jadł a my patrzec się to upiekę mu jakie chce.
Ojeja jak mi się japka drze nie mogę zapanowac nad ziewaniem.

Tygrysku- dlaczego ja nie widzę tej reklamy?
Gorgusia- u nas też chlapa. wybrałam się z małym na spacer ale pchanie wózka to nie lada wyczyn był:tak:

Kurcze a my chyba na etapie kolejnego skoku bo jak patrze na wykres to właśnie zaczynają nam się tyg marudzenia i parę tygodni tak:szok: i faktycznie mały humorzasty strasznie..w ogóle z rąk by nie schodził a śpi góra 10 minut i zaraz pobudka..no chyba że na rękach cały czas go trzymam. W nocy też nerwowo niby śpi ale strasznie niespokojnie:-( Aż mi go szkoda bo strasznie nie swój, a siebie też mi szkoda na samą myśl o kilku takich tygodniach :szok:

w nast tyg m nadprogramowo będzie siedział w pracy
a ja przy małej nie zrobię za dużo porządków

jakoś trzeba sobie radzić ;)
będzie wielkie sprzątanie weekendowe:-D

Mafu to tak jak u mnie młoda spi po piec minut dosłownie ,marudna a dzis to normalnie przechodzi sama siebie my z moim m na zmiane cały dzien ja nosimy :eek:,brzusio mieki kupki normalne wiec nie boli jej chyba:no: .My prezenty juz prawie wszystkie mamy jutro jak pojda do szkoły bedzie akcja pakowanie:-p;-) ...

reklama
witam sie :)

ja jeszcze nie mam prezentow beda w przyszlym tygodniu. poza tym dziec ciagle chory i sie buntuje i wez tu zrob cokolwiek jak on tylko raczki i chce sie przytulac. ja nie wiem on chyba sie szaleju najadl...

ale widze jeden pozytyw - Oliwek dostal o 23 150ml i spal do 7 :D. dzis mam ten sam plan :D. no i jutro juz sami zostajemy M na 12h do pracy.

Taycia zdrowka
Mafu no my tez mamy czasem podobnie az rece odpadaja
Axa tesknim :*

Do góry