reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej :)
Axa ty już w Polsce a my tu już się martwiłysmy że Cię nie ma.Miłego pobytu:tak:

Patrysia dużo zdrówka dla chłopców :tak:i sił dla Ciebie

Fasolka a żeś mi smaka zrobiła,mam normalnie ślinotok na tą kawkę.Mi teraz mlika nie wolno a czarnej nie lubię wiec kawusie piłam kilka miesięcy temu.O ja cię ale bym wysiorbała taki kubasek:tak::-p
Mafu tez bym chciała sprzatac,ale jak narazie to udało mi się pościelic łóżka,wyjsc na krótki spacer i częśc pozmywac,a tak to latam albo przy jednym albo przy drugim ,teraz pisze na lapku jedną ręką a drugą cycuję maliznę.
Mykam bo Alanek czeka w kolejce ,bedę wolna ręką lepic z plasteliny

No Beacia mi jak narazie udało sie pranie nastawić i ogarnąć w miarę pokój ale dalej syf..normalnie podmienili mi dziecko! nic przy nim nie zrobię jak taki będzie..to nie tamto nie..na rekach nie, leżeć nie:wściekła/y: w końcu po boju zasnął i spi na rekach i nie chce go odkładac bo obudzi sie za 10 min i dupa a tak to może co dłużej pośpi...

Normalnie taka podminowana dziś jestem, że lepiej nie podchodzić:wściekła/y:chyba sobie pokrzyczę przez 5 minut to mi co ulży Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry::wściekła/y:

Merlin- zdrowia dla męża! okropieństwo ta grypa
Fasolka- ja do tej pory niby wierzyłam że są te skoki ale tak sceptycznie no bo Artur zawsze to jakoś łagodnie przechodził 2-3 dni był inny a potem znowu aniołek ale teraz to szopka! już od tygodnia nie to dziecko..już ładnie w łóżeczku spał a teraz na nowo poł łóżka zajmuje i strasznie czujnie śpi ehhh no ale za pięknie by było gdybym cały czas takie spokojne dziecko miała:tak:dalej śpi mi na rekach ale tez co chwila oczy otwiera i zasypia..

pozwole sobie wkleic zdjecie z wakacji mojej Dorotki tak mi wpadło w oko przed chwila jak przeglad robiłam na laptopie:-p

d58e06b87f[1].jpg

reklama
Do góry