reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

FASOLKA
super!
MARTUSIA kciuki &&&
MEGAN sudocremem smaruj...z tego może później odparzenie się zrobić...bo niekiedy najpierw takie syfki wychodza...chyba ze to z innego powodu ale spróbuj obserwuj...

Martusia &&&&&&&&&&&&&

a my dziś spaliśmy od 20.00 do 7.30 ( ja do 7.00 bo musiałam Starszego do przedszkola wyekspediować ... śniegu u Nas z 5 cm więc możecie sobie wyobrazić drogę z 4 - latkiem który w każdy głębszy śnieg musi wejść... mój młody też przekręcać głowę w jedną stronę, ale przekładałam go z jednej strony na drugą nosiłam brzuchem w dół na przedramieniu i przestał... teraz normalnie prosto trzyma :D
Mojego trolla małego chyba uczula płyn do kąpieli Nivea ( nie dostawał wysypki tylko skóra nad brwiami i wzdłuż boczków robiła mu się jak papier ścierny mimo oliwkowania) i teraz go kąpię w Oilatum ... ale miałam to samo z Beniaminem gdzieś do roku żadnych pachnących płynów nie mogliśmy używać, a teraz wsio ryba... No i co mu jeszcze zostało to absolutnie nie może nosić żadnych rajtek "targowych" bo zaraz pod kolanami uczulenie które wyglądało okropnie, swędziało a potrafił nawet tak rozdrapać ze swędzenia że miał rany ... więc to "szlachcic" jak się śmiejemy bo on żadnych nie100%bawełnianych rzeczy nosić nie może :D

a mam pytanie jeszcze... jak zmusiliście swoje dzieci do ssania smoków? bo mój ma odruch niemal wymiotny jak mu pakuję smoka do buźki ( przypomniało mi się jak zobaczyłam zdjęcie Ayni )

NATHALIEP mój też tak niekiedy miał i miewa...ja tak stopniowo wkładałam mu i tak poruszałam palcem góra dół ze jak załapał puszczam i tak mu się spodobał:)wiele razy mnie ratuje ;)ps.to ty na avatarku?super fotka :D

Tak to ja :D nienormalna mama zupełnie nienormalnych dzieci :D... dziękuję Patrysia bardzo :) będziemy ćwiczyć smoczkowanie... bo właśnie drze japkę swoją przepiękną :D

Jej hej. Dzien dobry. My dziś siedzimy w domu,bo Kacperek coś rano pokasływał,a w niedzielę mamy ważną imprezę rodzinną,więc tym bardziej musi byc w dobrej formie.
Martusia- & i daj znać jak tam.

reklama
Do góry