reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Za dużo wrażeń dla takiego maluszka. Ja swojej nie daje nikomu na ręce, bo później też takie jazdy mamy.
Martusia na pocieszenie powiem ci że nie jesteś jedyna

reklama
Kasieq to chyba po prostu dzisiejsza aura... urodziny benia 4 odbyły się w bajkolandzie więc był ogrom dzieci mnóstwo halasu i kolorów... bylismy przygotowani że tatuś po 10 minutach będzie z Juniorem do chaty wracał a on jak zaczarowany to w prawo to w lewo i do wszystkich się uśmiechał :D bo to cygańskie dziecko jest :)

Future a ciepłe mleko na Benia działa... on to w ogóle z kupą wieczne problemy zasadniczo niemal od 1 miesiąca życia i teraz załatwia się tylko wieczorem jak się napije ciepłego mleka... zdąży wziąć trzy łyki i woła KUPA!!! :D

Ostatnia edycja:
Future slyszalam ze zeby byla kupa mozna sok jablkowy dac ;) tylko zeby z zatwardzenia nie poszlo w rozwolnienie :p

Kasieq domyslam sie... zreszta ja i tak zawsze dostawalam prezenty tylko na gwiazdke bo urodziny mam 2 stycznia :p
Nathalie ja tam nie bardzo lubie jak mi ktos obcy malego bierze na rece tylko malz, chrzestni no i babcia moga a kolezanki czy ktos inny znajomy to z dala

Martusia Leosia też nie nosi "byle kto" na urodzinach nosiłam go ja, babcia, ojciec biologiczny czorta i chrzestna :D a dziś byliśmy też u najbliższej rodziny :) tyle że to generalnie "cyganiątko" a już np Beniamin to straszny egocentryk... nie przepada za obcymi... za tłumem... nawet w przedszkolu bawi się z trójką dzieci i Panią :D... btw. do przedszkola chodzi 3 tyg. bo dopiero znalazło się dla niego miejsce a już się zaczyna " Mamo, a Pani Madzia <wychowawczyni> to mówiła ..." - może to pierwsza miłość :cool2:

reklama
Do góry