reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
MALEŃSTWO I DLA CIEBIE ŻYCZENIA URODZINOWE SIĘ NALEŻĄ A WIĘC SPEŁNIENIA MARZEŃ, mnóstwa miłości i morza cierpliwości :D

Młody śpi... postanowiłam, że od dziś nie ma 2 godzinnego noszenia i z ręki do ręki bonanza ( od 2 tyg. Leoś wkurzony budził się koło 16 i do 18.30 jaaaaaZZZddddaAAAAA ) A dziś jak odebraliśmy Beniamina z przedszkola butla tuli tuli i kołyska... płacz ok 2 minut znowu tuli tuli buzi smoczuś pielusia i do kołyski ... póki co od 40 minut odezwał się raz jakieś 10 sekund pomruczał i dalej uderzył w kimona... HAHA... zobaczymy jak pójdzie spać po kąpieli....

Co do Pulmexu Nasza pediatra zaufana ( opiekowała się jeszcze mną jako dzieckiem - co prawda wtedy była świeżo po studiach) pozwoliła niewielką ilość (kropeczkę) nanosić na klatę, plecy i stopy. My stosujemy go tylko raz dziennie po kąpieli.

monaliza heh dobre z ta patelenka :-D
Martyna ma szczęście ze za swoje
Kasieq ja tez bym chciała żeby u nas mrozów nie było ale dziś minus 7
axari no jeden prezent, jeden, buhahaha a tak mi się wydawało, ze ten hipcio to kogoś klepał a nie tańczył
merlin bo z rodzina to najlepiej na zdjęciu :-p
awersja w widzisz dzieci są jednak z buta :-p
nathaliep dobre z tymi plackami, ale ja Ci powiem, ze mój m położył małemu na języku rożek chipsa! :wściekła/y:
megan heheh dobre z ta pielucha a miałaś dzisiejsza obsrana pieluchę czy trzymałaś od kilku dni :-D:rofl2:
malenstwo jeny jaka Ty młoda jesteś łoł, no tylko jeden prezent,ale to tylko Mikolaj gorzej Ci co 24 grudnia się urodzili heh, wszystkiego naj od Tygryska

dziękuje wszystkim za życzenia, a w szczególności fasolce za wierszyk i patrysi za tych Panów z tortami ;-)jesteście prze-Kochane

Dzieki za wszystkie wiadomosci, wieczorkiem uzupelnie liste maluszkow ;-)
wracam do garow ;-) znaczy do robienia pizzy ;-)

Hehe no tort niezły też bym chciała :D coś się wymyśli na urodiznki w razie czego przypomnieć sie ;)

AXARAI haha ale jaja :D
ASKAAA moje dziecie też jak beknie to uleje(wcześniej nie a teraz ostatnio zdarza sie)i w życiu bym nie pomyslała ze coś nie tak?przybiera wsio ładnie zdrowe ogólnie jest to czym mam sie martwić?wytrze sie to co uleje i tyle...na pewno danonka bym nie dawała...

U nas własnie niedawno był mikołaj w postaci moich rodzicow ;-)młodziez słodyczami i kasa obdarowani a młoda zapas pieluch i chusteczek dostała:-p:-D ...

Malenstwo - wszystkiego najlepszego !
Risia - no wstrzemiezliwosc odpada na pewno :-D :-Di:-D kalendarzyk tez,bo tak powstal mi drugi synek :-D:-D przerywany jest niezdrowy na dluzsza mete i nie taki fajny...wiec sama nie wiem co tu zrobic .... :baffled::baffled::baffled:

Dzieki za info,no to nie wiedzialam,ze mozna lekko uzywac ten Pulmex Baby... to w takim razie bede...moze troszke na stopki i plecki wtedy.....

Spadam Babeczki,bo Starszak wrocil ze Zlobka i krzyczy ciagle : Maaaaamaaaaaa :-)

reklama
Do góry