Moje dziecie budzilo sie w nocy co 3godziny a raz nawet 4 i spalo do 10tej! mamusia wyspanaoj jak dobrze!!
Dziewczyny jak Wy czyscicie uszka swoim maluszkom? bo ja juz wychodze z siebie!! ciagle naleci mu tam mleka potem zasycha ciezko mi wyczyscic:/ rogami od pieluszki czy recznika mi nie wychodzi!! ratunkuuuuu
Ja do karmienia podkładam / owijam malutką tetrę wtedy nie cieknie mu nigdzie a czyszczę normalnymi patyczkami tylko z wierzchu
Mam problem ehhh dzieco nie chce mi sac samo w lozeczku:( cale noce z nami i tak sie bdzi co godz zoommbiak ze mnie dziś
będe to zwalać na poczucie bliskości i bezpieczeństwa u nas jest to samo nie ma mowy żeby mały spał dłużej niż godzinę w swoim łóżeczku budzi sie nie slyszy nas naszego oddychania czy coś i od razu jest wycie
Babcia, która mieszkał w naszym mieszkanku przed nami zostawiła kwiatka w łazience, mój M zapomniał go podlewać. Jak ja przyjechałam, to chciałam go wyrzucić, był taki żółty, lipa no ale w sumie dałam mu jeszcze jedną szansę. Latem zrobił się jeszcze raz taki duży, wypuścił nowe liście. A teraz zaczął KWITNĄĆ:-)
Zobacz załącznik 519970Zobacz załącznik 519971 i ma pełno pączków!
piękności jejku jak ja uwielbiam kwiatki mam ogród więc mam gdzie sie wyżyć już mam tyle planów na wiosnę...
Pisałaś o pierniczkach - znalazłam fajną stronę z przepisami domowymi w kulinarnym ją wstawiałam sprawdź Przepisy na pierniczki
Witam
Jeszcze zyje ale ledwo, wyladawalam w szpitalu z zatruciem pokarmowym i mało sie nie przekrecilam, weekend w szpitalu. nie mam sily was nadrobic jak odzyskam sily to wroce na forum
pozdrawiam
oj uważaj na siebie i zdrowiej
coś mi się przypomniało wiecie co mi powiedział lekarz jak się rozebrałam: Pani w ciąży jest
yhh kilka dni po porodzie też miałam takie ciekawe akcje