reklama
R
RiSiA
Gość
witam robaczki
ciasto cytrynowo-kawowe w piekarniku wstalam o 6:30 jutro mam przemiłych gości
masa na ciasteczka ryżowe gotowa wystarczy zrobić ciasteczka (dla dzieciaków)
zaraz zabieram się za obiad (dzisiaj spaghetti )
potem może wyjde z dzieciaczkami jak bedzie ladnie, na razie za oknem śnieg
Dolores u nas co dwa dni kupa jest, ale brzus go boli wiec pomagam...
Mafu mysmy tez tak mieli a w tym roku zrobiliśmy losowanie i każdy kupuje jednej osobie
Lotka już myślałam, ze sie gdzieś ulotniłaś
Martusia 37 st to normalna temp jeszcze... dopiero od 38 podaje sie leki p/goraczkowe, ale lepiej sprawdź
Tygrysku zdrówka! wiesz co z CRP jest tyle niedobrze, że jak jest ponad normę to jest źle... u nas CRP było 242 u Sebka a norma jest do 5 i wtedy wyszła nam angina+bakterie...więc ja bym nalegała na Twoim miejscu na badania kontrolne u pediatry. Zdrówka życzę
Polisia zdrówka dla Was:*
Future myśmy popełnili ten sam błąd (myśleliśmy, że tak będzie lepiej) po czym się okazalo, że Sebek odebral to jako to, że ja go już nie kocham... mogłam dla niego nie istnieć...dlatego teraz więcej czasu jak mąż wraca w pracy zajmuje się Adusiem. Jak Aduąś spi to maż odpoczywa a ja bawię sie z Sebkiem i jest spora poprawa...musicie obmyśleć plan dzialania...
Palemko ściemnij, że prezent przyjdzie później
zmykam do dzieci :*
ciasto cytrynowo-kawowe w piekarniku wstalam o 6:30 jutro mam przemiłych gości
masa na ciasteczka ryżowe gotowa wystarczy zrobić ciasteczka (dla dzieciaków)
zaraz zabieram się za obiad (dzisiaj spaghetti )
potem może wyjde z dzieciaczkami jak bedzie ladnie, na razie za oknem śnieg
Dolores u nas co dwa dni kupa jest, ale brzus go boli wiec pomagam...
Mafu mysmy tez tak mieli a w tym roku zrobiliśmy losowanie i każdy kupuje jednej osobie
Lotka już myślałam, ze sie gdzieś ulotniłaś
Martusia 37 st to normalna temp jeszcze... dopiero od 38 podaje sie leki p/goraczkowe, ale lepiej sprawdź
Tygrysku zdrówka! wiesz co z CRP jest tyle niedobrze, że jak jest ponad normę to jest źle... u nas CRP było 242 u Sebka a norma jest do 5 i wtedy wyszła nam angina+bakterie...więc ja bym nalegała na Twoim miejscu na badania kontrolne u pediatry. Zdrówka życzę
Polisia zdrówka dla Was:*
Future myśmy popełnili ten sam błąd (myśleliśmy, że tak będzie lepiej) po czym się okazalo, że Sebek odebral to jako to, że ja go już nie kocham... mogłam dla niego nie istnieć...dlatego teraz więcej czasu jak mąż wraca w pracy zajmuje się Adusiem. Jak Aduąś spi to maż odpoczywa a ja bawię sie z Sebkiem i jest spora poprawa...musicie obmyśleć plan dzialania...
Palemko ściemnij, że prezent przyjdzie później
zmykam do dzieci :*
Dziewczyna82
Fanka BB :)
Hej kobietki. Za oknem biało słonecznie ale lekki mrozek jest moje dziecię już od kilku nocy chodzi spać o 22-23 i budzi się 6-7 rano sporadycznie o 4 na jedną cycę i dalej w sen więc ogólnie dobrze jest :-)
Witam i ja:-)młoda usneła mi po kapieli na kolanach wiec ja bach do łozeczka spała od20 do 3 no i zaczeło sie mleko łozeczko be wozio be i tak od 3 do 4.30 łaziłam w kołko po pokoju z młoda na rekachaz usneła jak usneła to z nia na rekach do łozka o 5 moj wstaje buzi mi dał i wiecej nie pamietam obudziłysmy sie o 8 w domu pusto dzieciaki nad matka sie zlitowały i mnie nie budziły same sie do szkoły nakarmiły i kanapki zrobiły ale pobojowisko w kuchni jakby pułk jakis tam przeszedłmłoda nakarmiłam zjadła 190ale co sie dziwic jak 12 h nic nie jadła, przewinełam a ta w ryk znowui raczki 5 minut i zas spi a mi kregosłup pada ide poczytac co jeszcze wczoraj naprodukowałyscie
P
patrysia*
Gość
WITAM
Zimnoooo :/
Dobrze ze M robi ogień w nocy bynajmniej jak rano wstajemy nie ma takiego zimna brr....
FASOLKA to nasze dzieci tak samo zasnęły i się obudizły bo Marcello też 20 spanko i 3 wstanko tylko że on wtedy dalej szedł spać i tak do 7 aż sie boje jak zacznie zabkowac czy mi go nie popsują w spaniu(Alanek włąśnie przez ząbki zaczał mi więcej razy wstawac a tak spał całe noce)...
RISIA mi sie taak nie chce w to zimno wychodzić także M wcisnę dzieci i niech pobiega z nimi
PALEMKO dobrze ześ mi przypomniała to złoże życzenia mej kolezance )
TYGRYSEK jak moje dzieci mają towarzystwo to tam jest również sajgon!nawet posciele porozrzucane na podłodze :0 juz nie mówiąc o zabawkach :/
KASIEQ no cuudnie w tym wiaderku córcia wyglada jaka minka
DOTI i me pytanie czemu nick zmieniony
AXARAI :/ masakra z tymi lekarzami...
Zimnoooo :/
Dobrze ze M robi ogień w nocy bynajmniej jak rano wstajemy nie ma takiego zimna brr....
FASOLKA to nasze dzieci tak samo zasnęły i się obudizły bo Marcello też 20 spanko i 3 wstanko tylko że on wtedy dalej szedł spać i tak do 7 aż sie boje jak zacznie zabkowac czy mi go nie popsują w spaniu(Alanek włąśnie przez ząbki zaczał mi więcej razy wstawac a tak spał całe noce)...
RISIA mi sie taak nie chce w to zimno wychodzić także M wcisnę dzieci i niech pobiega z nimi
PALEMKO dobrze ześ mi przypomniała to złoże życzenia mej kolezance )
TYGRYSEK jak moje dzieci mają towarzystwo to tam jest również sajgon!nawet posciele porozrzucane na podłodze :0 juz nie mówiąc o zabawkach :/
KASIEQ no cuudnie w tym wiaderku córcia wyglada jaka minka
DOTI i me pytanie czemu nick zmieniony
AXARAI :/ masakra z tymi lekarzami...
Axsa koniec spania pobudka na bb sie meldowac
Ogarnełam chałupke teraz sniadanko jem i kawke pije jak młoda wstanie to na spacerek choc powiem ze mi sie nie chce wychodzic i to nie z powodu zimna to mi nie przeszkadza tylko to ubieranie mnie do doprowadza,ale coz trzeba sie przyzwyczaic bo do wiosny daleko,, cos mi sie przypomniało a propo ubierania Szymon jak miał niecałe 2 lata to wiecie jaki miałam z nim numer była wiosna chodziło sie w kurteczkach potem zrobiło sie nagle bardzo ciepło a on na dwor nie chciał wychodzic bo przeciez czapke i kurtke trzeba ubierac i ryku przez dwa dni było bo na dworze upał a on na chamca kurtke i czapke......
Ogarnełam chałupke teraz sniadanko jem i kawke pije jak młoda wstanie to na spacerek choc powiem ze mi sie nie chce wychodzic i to nie z powodu zimna to mi nie przeszkadza tylko to ubieranie mnie do doprowadza,ale coz trzeba sie przyzwyczaic bo do wiosny daleko,, cos mi sie przypomniało a propo ubierania Szymon jak miał niecałe 2 lata to wiecie jaki miałam z nim numer była wiosna chodziło sie w kurteczkach potem zrobiło sie nagle bardzo ciepło a on na dwor nie chciał wychodzic bo przeciez czapke i kurtke trzeba ubierac i ryku przez dwa dni było bo na dworze upał a on na chamca kurtke i czapke......
Dzien dobry. U nas jest jakies 7 stopni, slonca brak, az nie moge uwierzyc, ze w ogole kiedys swiecilo.
Adam w lezaczku ze swoim pluszakiem zolwikiem, a ja z Dr.Philem i herbatka.
Jak moj chodzil o 22 spac to dokladnie mial taki sam schemat, ale teraz chodzi wczesnie spac, szybko go cos muli , wczoraj o 8.45 i niestety wtedy sie budzi 2 razy w nocy. Ale zje i od razu spac, ale oczy mi sie zamykaja przy cycku bo sie odzwyczailam :-)
A gdzie Cloudynka ?
Wracajac do tematow kapielowych, ja zazdroszcze wszystkim , co maja wanne, ale bym sie wylozyla o jeeeeej!
Kasieq a wasze bobo to siedzi we wiaderku bez asekuracji ? Kurcze, ja chcialam puscic, ale troche sie balam, wiec podtrzymywalam z przodu moze to taki strach na pierwszy raz. Wczesniej go tak nie kapalismy bo byl za malutki i sie gubil w tym wiadrze
RISIA przseginasz pale z tym ciastem, ja tu z sama herbatka a juz wczoraj wieczorem robilam wielkie przeszukiwania domu bo mnie tak nosilo na slodkie. Jak dzis wparuje do sklepu.... Hmmm... Ja tez bym cos upiekla, ale nie mam miksera, tylko blender jakos kupic nie moge, zawsze zapominam.
Adam w lezaczku ze swoim pluszakiem zolwikiem, a ja z Dr.Philem i herbatka.
Hej kobietki. Za oknem biało słonecznie ale lekki mrozek jest moje dziecię już od kilku nocy chodzi spać o 22-23 i budzi się 6-7 rano sporadycznie o 4 na jedną cycę i dalej w sen więc ogólnie dobrze jest :-)
Jak moj chodzil o 22 spac to dokladnie mial taki sam schemat, ale teraz chodzi wczesnie spac, szybko go cos muli , wczoraj o 8.45 i niestety wtedy sie budzi 2 razy w nocy. Ale zje i od razu spac, ale oczy mi sie zamykaja przy cycku bo sie odzwyczailam :-)
A gdzie Cloudynka ?
Wracajac do tematow kapielowych, ja zazdroszcze wszystkim , co maja wanne, ale bym sie wylozyla o jeeeeej!
Kasieq a wasze bobo to siedzi we wiaderku bez asekuracji ? Kurcze, ja chcialam puscic, ale troche sie balam, wiec podtrzymywalam z przodu moze to taki strach na pierwszy raz. Wczesniej go tak nie kapalismy bo byl za malutki i sie gubil w tym wiadrze
RISIA przseginasz pale z tym ciastem, ja tu z sama herbatka a juz wczoraj wieczorem robilam wielkie przeszukiwania domu bo mnie tak nosilo na slodkie. Jak dzis wparuje do sklepu.... Hmmm... Ja tez bym cos upiekla, ale nie mam miksera, tylko blender jakos kupic nie moge, zawsze zapominam.
Dziewczyna82
Fanka BB :)
Fasolka u mnie to Anastazja ostatnio bunt siała że ona bez czapki i kurtki z przedszkola wychodzi bo jej za ciepło a teraz chce jej zakładać takie skórzane butki żeby w nóżki nie marzła a ona nie chce woli chodzić w takich zamszowych (co prawda też ocieplanych w środku) i koniec nie ma nawet dyskusji
Ayni u mnie jeszcze się nie zdarzyło żeby Julian poszedł spać przed 22 niestety. Zresztą Anastazja mimo różnych moich prób też nie chodzi spać wcześniej niż 22 a nawet 23.
Ayni u mnie jeszcze się nie zdarzyło żeby Julian poszedł spać przed 22 niestety. Zresztą Anastazja mimo różnych moich prób też nie chodzi spać wcześniej niż 22 a nawet 23.
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
Alanek tak niekiedy ma tzn.jak ostatnio było zimno a potem nagle ciepło to ja ubrałam go cieplej bo nie wiediząłm ze az tak na dworze ciepło to uparciuch nie chce zdjać kamizelki itd.nie wazne ze pot sie leje:/albo było chłodniej i trzeba było chustke ubrac aby na szyjke mu tak nie zawiewało to nie i koniec...jedym słowem tak jak wyjdzie z domu tak juz musi zostać a ja nie zawsze przewidze że może być tak albo tak z pogoda i w razie czego mam w torbie na zaś albo sciągnąć chce a tu zonk...
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
No to dziś 4 bo ostatnio mi się mieszło
Dziś 6 miesięcy kończy Nasz pierwszy Wrzesniówek Maxiu Maybebaby
I 3 miesiączki kończą dzisiaj Mikołaj Polisia , Arturro Mafu , Uleńka Asmi i Marysia Lenki Dużo buziaczków!!!!!
Fasolka no wiesz ja od 8 nie śpię Do bydła u góry, dołączyło jeszcze większe bydło (polskie) piętro wyżej mają psa Yorka, który wyje od 2 tygodni cały dzień jak ich nie ma. A tak kiedyś pięknie się tu mieszkało
No zaraz weselej na forum jak się mamuśki znalazły:-)
Ayni ja mam wannę 160 długą
lece robić śniadanie bo mnie w brzuch burczy:-)
No to dziś 4 bo ostatnio mi się mieszło
Dziś 6 miesięcy kończy Nasz pierwszy Wrzesniówek Maxiu Maybebaby
I 3 miesiączki kończą dzisiaj Mikołaj Polisia , Arturro Mafu , Uleńka Asmi i Marysia Lenki Dużo buziaczków!!!!!
Fasolka no wiesz ja od 8 nie śpię Do bydła u góry, dołączyło jeszcze większe bydło (polskie) piętro wyżej mają psa Yorka, który wyje od 2 tygodni cały dzień jak ich nie ma. A tak kiedyś pięknie się tu mieszkało
No zaraz weselej na forum jak się mamuśki znalazły:-)
Ayni ja mam wannę 160 długą
lece robić śniadanie bo mnie w brzuch burczy:-)
Ostatnia edycja: