reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

niewymieniona ,ale obecna:)
sprzedałam dziecko babci na spacer bo ja twierdze,ze za zimno a ona,ze mam nie wymyslac tylko na dwor z dzieckiem :) i co zamiast sprzatac ,prac ,prasowac to forum:):)
Axanie budz jej naprawde nie ma sensu:)
własnie ,gdzie moge dopisac mojego malego brzdaca?:)

reklama
A moj krolewicz to zasypia przy odkurzaczu... :-)
Moja opiekunka poporodowa mowila, ze dzieci sa przyzwyczajone do dzwiekow sprzetow domowych takich jak np odkurzacz czy suszarka do wlosow. Dzis siedzial w hustawce, wiec mysle sobie, jest szansa, ze moge sie zabrac na sprzatanie, bo co na podlodze mialam, to po prostu SYF! Wlaczam zasysacza, przelecialam dol, a maly juz spi jak susel. Takim sposobem moglam jeszcze przeleciec podlogi na mokro :cool2:

Jeszcze mam pranie do powieszenia :shocked2:

a jutro obskocze lazienki przy odrobinie szczescia i humoru mojego syna.

Pati i Martynka do Lotki na PW najlepiej napisać dane, żeby w postach nie zaginęło, Lotka wróci z wakacji to dopisze. Tyczy się to również pozostałych mamuś, których dzieci nie dopisane są!
Martynka Ciebie nie wymieniłam, bo się grzecznie z rana zameldowałaś:-)

Axa melduję się i ja :-), a czytam Was od rana i dopiero nadrobiłam bo od piątku nie zaglądałam... Mieliśmy chrzciny w sobotę i ufff już po wszystkim :-D ale byłam taka padnięta, że nie wiedziałam jak jak się nazywam... komunie będę robić w restauracji! No a Mała od rana marudziła, że szok! Chyba odreagowywała weekend (wczoraj tez mieliśmy gości), albo brzuszek cos niedomagał, zasypiała na rączkach, a jak ją kładłam to ryk...dopiero ok 14 położyłam ją na brzuszku i zasnęła....niedawno wstała i fika sobie w leżaczku :) Lecę zobaczyć co słychać na innych wątkach....

Witam
Jeszcze zyje ale ledwo, wyladawalam w szpitalu z zatruciem pokarmowym i mało sie nie przekrecilam, weekend w szpitalu. nie mam sily was nadrobic jak odzyskam sily to wroce na forum
pozdrawiam

megan dużo zdrówka życzę!

Matko jakie fajne te świąteczne Dady! Rzeczywiście ogonek wymiata :-D My też Dady kupujemy, ale na razie zapas jeszcze mam... A jaki rozmiar kupujecie? Bo my jeszcze 2, ale chyba już 3 kupię jak te mi się skończą...

reklama
Do góry