hahaha
Maleństwo no ładnie
swoją drogą ja bym bardzo chciała jakoś w wakacje i to dziewuszkę do pary haha
ale zobaczymy, póki co mam tu jednego niezłego nerwuska
jak tak czytam, że Wasze dzieci same
zasypiają lub padają ze zmęczenia to wierzyć nie mogę
u nas im bardziej zmęczony tym większy wrzask, nigy nie trafiło się by zasnął sam tak zostawiony
zawsze muszę przytrzymywać moka lub zasypia na butli ew. na cycu, no cóż
Pociesze Cie,że my mamy tak samo. U nas najciesciej zasypia przy cycu..az sie boje jak damy rade go odłuczyc...bynajmniej u nas maly sam nigdy nie zasnie, oczy moga mu sie zamykac bedzie marudzic ale trzeba byc przy nim zeby zasnal, jak nie to bedzie ryk,że hoho ostatnio bawil sie na macie i myslalam,że moze zasnie bo juz taki byl do spania ale gdzie tam, tak sie placzem zanosil,że serce mi juz zmieklo:-)
Nowe dziewczynki
proszę zapoznajcie się z naszymi działami
mamy wątek kulinarny tam proszę przepisy
Tygrysku zastanawiam sie, czy Twojego posta o św. Mikoaju nie przeniesć na moderatorski? bo tutaj zginie
Noo dobry pomysł,bo ja nie bylam na bierzaco wiec nie wiedzialam o co chodzi a jak szukalam w postach to nie moglam znalezc takze super !!
Ayni bo tak śpi rano budzi się o 5 zrobi kupsko zmienie pampka przyłożę do cyca i śpi - budzi sie na jedzenie i znowu śpi...on non stop śpi dlatego pisałam, ze nie pamietam jakie ma oczy tzn kolor oczu
No nie RiSia wez powiedz co Ty mu robisz?? dajesz??? cos na spanie?
wez tak po cichaczu mi powiedz! ale ja juz nie narzekam bo jak marudze,że mi sie budzi w nocy co 2godz to nastepnej nocy daje popalic i budzi sie co godzine
My dzis idziemy do pediatry ale do innego nowego, ciocia mi załatwiła darmowa wizyte wiec skorzystam:-)mam nadzieje,że cos poradzi na te nasze wysypki na buzce ciagle cos..zauwazylam,że on to ma jak sie spoci, lezy na czyms,ktos go przytuli itd ja jak bylam mala to tez bylam taka wrazliwa a teraz jestem alergikiem... no ale musze wiedziec na 100%,że to nie skaza czy zapalenie skory. Trzymajcie kciuki,żeby bylo ok!
Moj Dawid bardzoo lubi spac przy tv czy glosniejszej muzyce. A jak jestesmy w gosciach to w ogole uwielbia jak jest duzo osob sie gada, cos gra itd i wszyscy sie smieja,że mamy zlote dziecko, spi itd a mowimy,że nie chce spac w dzien itd i nam nie wierza!!
wracamy do domu no i maly nie spi...lubi halas widocznie w domu milo tv i wiezy jest mu za cichooo
Ja szczepilam 5w1, synek byl marudny jakos 26godzin po szczepieniu wiec nie wiem tak naprawde czy to po szczepiace ale bynajmniej dostal czopka na noc i sie uspokoil i ladnie mi noc przespal,bo budzil sie co 3godz:-)
Ale Pogoda paskudna!!! u nas od nocy non stop leje!!